kuzu taa askere gitmeden söylemiştim olumlu olumsuz hicbisi demedi die oyaladim kac ay ama bi yere kdr artk o durumlari geçtik malesefCanım istiyo demeyeceksin ama istemiyorda demeyeceksin. Herşey kadınların elinde aslında dengeyi sağlamak. Henüz olumlu yada olumsuz bir şey demedi zamanla alışır bekleyelim sen gelene kadar yumuşayacak gibi falan de canım zor tabi içinde bulunduğun durum ama aradaki dengeyi sağlamak senin elinde yoksa ilerde laf söz olmasın
Napalm tatlm ayni ya ne olsun haftaya can'im geliyor:))) sen napynee kızlar napıyosunuz
Ah bu anneler inka edilr bnce kuzum ya pes etmemek lazm ne olursa olsunnişanli degil o da bnm gibi annesi istemiyo pek
napayım canım yemek yedim şimdiNapalm tatlm ayni ya ne olsun haftaya can'im geliyor:))) sen napyn
Afyetolsun kuzum:) sagol tatlm iki gunde olsa goreblcm:) darisi tezkerelerne olsn hepsinin:)napayım canım yemek yedim şimdioh hadi gözün aydın ya çook sevindimmm
inşallah canım beniiim, bakalım haftaya ben de gitmek istiyorum bir şey çıkmazsa yaa çok özledimAfyetolsun kuzum:) sagol tatlm iki gunde olsa goreblcm:) darisi tezkerelerne olsn hepsinin:)
Sevndm tatlm git bencede. Bnde gderm usta brlgne gectgnde ins yakn oluruzda mesela istedgm gun gitsem gorebilrmiym kuzuinşallah canım beniiim, bakalım haftaya ben de gitmek istiyorum bir şey çıkmazsa yaa çok özledim
inşallah bebeğim yaaAh bu anneler inka edilr bnce kuzum ya pes etmemek lazm ne olursa olsun
askeriyenin içinde görürsün kuzum tabi ama evci için haftasonu gitmen lazım tabi sen çıkaramazsın 1.dereceden biri olmalı diye biliyorum ama her yer farklıdır tabi yine de kesin bir şey diyememSevndm tatlm git bencede. Bnde gderm usta brlgne gectgnde ins yakn oluruzda mesela istedgm gun gitsem gorebilrmiym kuzu
Anladm kuzum kaynanamla gidersem gorurum ama dmi:)askeriyenin içinde görürsün kuzum tabi ama evci için haftasonu gitmen lazım tabi sen çıkaramazsın 1.dereceden biri olmalı diye biliyorum ama her yer farklıdır tabi yine de kesin bir şey diyemem
tabiki kuzu hafta biz öyle yapıcaz meselaAnladm kuzum kaynanamla gidersem gorurum ama dmi:)
iyi akşamlar hayatıımİyi akşamlar güzellerrrr :)
Haha bizde oyle yapalm o zaman:)tabiki kuzu hafta biz öyle yapıcaz mesela
Hemen gdcsnde usta brlgne tatlm ya dha var bizm.sbal gibi olur canım valla
olsun kuzum şükür yine bugünlere de..Hemen gdcsnde usta brlgne tatlm ya dha var bizm.s
Aynen tatlim bunada sukur smdi ben safagi takvmde tam sayymda duzeltcn ya syleym snra sana:))olsun kuzum şükür yine bugünlere de..
tamam canım bizimki de aramadı bu akşam pöfAynen tatlim bunada sukur smdi ben safagi takvmde tam sayymda duzeltcn ya syleym snra sana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?