iyi akşamlar hayatıım
342 kuzum. Benide aramdi bugun .stamam canım bizimki de aramadı bu akşam pöf
Ask olsun cnm yazdm sna cvp vermyon:)Nasılsın bebegim :)
Ask olsun cnm yazdm sna cvp vermyon:)
:) niyi aksmlar aslsn tatln yazmstm bnde tahm ettm gormdgni kuzu:)Cnmm hic öyle sey olur mu neden yazmıyım görsem :) yine yaz bebis konusalım görmedimki yazdıgını :)
Ayy su teldende yazmak zor olyor ya ne dedgm belli olmuyor bazenyesmceyhpost: 37927677 .!.:Cnmm hic öyle sey olur mu neden yazmıyım görsem :) yine yaz bebis konusalım görmedimki yazdıgını :)
Ayy su teldende yazmak zor olyor ya ne dedgm belli olmuyor bazen
hosgeldin fistik:)
ay canim bi iyi geldi ki sorma valla yemek yedik nargile ictik gercekten cok cok iyi geldi :)
tatliiim benim bende yetisemiyorum hizlarina vallaaa :) bende simdi geldim eve kizlarla disardaydik nargile ictik kafa dagittik kendime geldim :)
ay tatlim nasil sevindim anlatamammm gozunuz aydinnnn :)
tatlim hosgeldinnn :) ne zamandir yoksun ya
Selaam caniim. Tahmn ettm dersler yogundur smdi finale hazrlk falan:) iim cok sukur sen sekermselam kızlar nasılsınız
derslerden dolayı pek giremiyorum
ne var ne yok bakalım
bende iyiym kuuzm benm nasıl oluyum.. askerim gelecek az kaldı 28 i gecesi burda inşalalh 7 günde olsaSelaam caniim. Tahmn ettm dersler yogundur smdi finale hazrlk falan:) iim cok sukur sen sekerm
Ooo cok sevndm kuzum tadni ckarn 7gunun.bende iyiym kuuzm benm nasıl oluyum.. askerim gelecek az kaldı 28 i gecesi burda inşalalh 7 günde olsa
onu görecem onunla olacağım
seside iyi geliyordu bugün
daha iyi oldum bende :)
sen ne yaptın nasılsın askerin nasılmış :)
oy canm benm tabi mutlu olmazmı heyecanlı olmaz mıOoo cok sevndm kuzum tadni ckarn 7gunun.bnm askermde 28inde gelio 2gunlugune cok heycanlym yaa gorecm diye cok mutluyum kuzum:)
Evet kuzum ya o cok zor iste keske gelsede hic gitmese diyor insan kendi kendne .s ama mecbr yapck bsey yok tatlm bz gelcklerni dusnp mutlu olalm ya dha gelmdn gnderdk askerlrimzi hehe.doy canm benm tabi mutlu olmazmı heyecanlı olmaz mı
insan sizde o iki günün tadını bol bol cıkartın inşallahh
ama ayrılmak zor olacak yine orası kesin
şimdi iyiyse alışır o zamam kuzum allahın izniyle merak etme senn yaa çok güzel olur herşey :)kuzum bnde bilerek şimdi söyledim göksel donene kdr alissin diye..annm suan gayet norml bna karşı tatsizlik yok aramızda:) inşallah bnm annmde alisir
valla hee tamam tamam üzülmek yokEvet kuzum ya o cok zor iste keske gelsede hic gitmese diyor insan kendi kendne .s ama mecbr yapck bsey yok tatlm bz gelcklerni dusnp mutlu olalm ya dha gelmdn gnderdk askerlrimzi hehe.d
Aynen üzülmek yok gelcklerni dusunelm bz mutlu olalim hepvalla hee tamam tamam üzülmek yok
Bnde iyiym cok sukur cnm.Sevnmdm kuzum bnde istyrm aslnda yaptrmayi bn atki isletyrm anneme hatta dun resm cekp yolladm gorun diye gerci tam bitmedide dha umarm begnr:)[/QUOTE]="yesmceyhn, post: 37927834, member: 607714"]Ben de telden yazıyorum canım evet küçücük ekran zor oluyor, bildirimini de bu yüzden görmemiş olabilirim.. Çok şükür canım sevdicek için yaptırdığım tesbih geldi elime aldım mutluluk geldi içime :) sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?