Bnde iyiym cok sukur cnm.Sevnmdm kuzum bnde istyrm aslnda yaptrmayi bn atki isletyrm anneme hatta dun resm cekp yolladm gorun diye gerci tam bitmedide dha umarm begnr:)
Sevindim tatlm evet kisa donem olunca ayricalikli olyor. Bnm uzin donem ALLAH buyuk ya:) adina sevndm ama tatlm :)Kızlarr cok mutluyum.. 365 le basladık .. Şimdi şafak 111 11 gun sonra çift rakamlara dusuyoruz kısmetse.. Bu mutlulugu tarif edemem:) Kısa dönemler için de cok guzel bişeydir eminim.. Ama uzun dönem olunca bilirsiniz çift rakamlara dusmek için 265 gun beklemek gerekiyor..
O gün keşana gideceğimm allah izin verirse.. 100 den düşmenin şerefine :)
Darısı basınıza canım :)Sevindim tatlm evet kisa donem olunca ayricalikli olyor. Bnm uzin donem ALLAH buyuk ya:) adina sevndm ama tatlm :)
Dogru kuzum insallah :) tesbih de aklmda ama yaptrmayi dusunyorm:)[/QUOTE]Begenir tabi canım el emeği :)
Dogru kuzum insallah :) tesbih de aklmda ama yaptrmayi dusunyorm:)
AMIN canim:)Darısı basınıza canım :)
Iyi bakalm yarilamssn cnm :)kizlar bn yanlış sayiyomusum ya safak atarsa 258 mis:)
iyiyim tatlimmmm cok cok iyiyim allahima coook sukur:) sen nasilsin bakiimNasılsın tatlım :)
Evet canım yaaa çok giremiyorum bu aralarnasılsın kuzum :)
valla iki gün pat die dustu buna bile cok sevindim:)Iyi bakalm yarilamssn cnm :)
Seni çok iyi Anlıyorum Cnm kısa donemde olsa bizim için.... Özgemle 3 gün sonra 2 rakamlara dusuyos saka gibiKızlarr cok mutluyum.. 365 le basladık .. Şimdi şafak 111 11 gun sonra çift rakamlara dusuyoruz kısmetse.. Bu mutlulugu tarif edemem:) Kısa dönemler için de cok guzel bişeydir eminim.. Ama uzun dönem olunca bilirsiniz çift rakamlara dusmek için 265 gun beklemek gerekiyor..
O gün keşana gideceğimm allah izin verirse.. 100 den düşmenin şerefine :)
Seni çok iyi Anlıyorum Cnm kısa donemde olsa bizim için.... Özgemle 3 gün sonra 2 rakamlara dusuyos saka gibiŞafak 102 olllleeeyyyyy
Sizz kısa dönem oldugunuz için daha cabuk dusunuyorsunuz 100den canım o acıdan dedim:) Her ne olursa olsun evet cok guzel insan bittiğine inanıyorr artık :)Seni çok iyi Anlıyorum Cnm kısa donemde olsa bizim için.... Özgemle 3 gün sonra 2 rakamlara dusuyos saka gibiŞafak 102 olllleeeyyyyy
Hea doğru soluyon kuzumCanmm sizin orda daha şafak atmadı ama burda atttıııŞafak 101
Valla Cnm keske bencuzun beklesemde her hafta görebilseydimSizz kısa dönem oldugunuz için daha cabuk dusunuyorsunuz 100den canım o acıdan dedim:) Her ne olursa olsun evet cok guzel insan bittiğine inanıyorr artık :)
Sizz kısa dönem oldugunuz için daha cabuk dusunuyorsunuz 100den canım o acıdan dedim:) Her ne olursa olsun evet cok guzel insan bittiğine inanıyorr artık :)
Nerde yapıyor askerliğini bilemem canım. Ama benimki uzun donemm,bi de doguda fala n olsaydı zorun da zoru olurdu.. Bende en basta dıyordumki keşke kısa dönem olsaydı da 10 saat mesafemde olsaydı.. Kısa dönem dediğin hemen geçiyor. Bizim biteli 3 ay olacaktı şimdi öyle olsaydı. :) yani allah herkese dagına göre kar veriyor.Tabiki uzun dönemle kısa kıyaslanmaz ama kesşke uzun olsaydı ama yakın olsaydıda senin gibi devamlı görebilme fırsatım olabilseydi... Mesela keşke bende 100ün şerefine yanına gidebilseydim yarın...
Her zaman halimize sukredelim. Uzun dönem olsaydınız şimdi şafagınız 270 lerde falan olacaktı.. Yani uzun dönem beklemicegin için söylemesi kolay keske uzun donem olsaydı da diye
Valla Cnm keske bencuzun beklesemde her hafta görebilseydimüstelik haftada 1 sesini duyuyorum o da 3 dk
Valla keske soksaydı'da 270 değil 300 den.... Sonucda herkes asker beklıyo tatlısıyla acısıylada.... Haaaa uzun olmuş has kısa... Ve bu arada evet sokamadı senin kadar Şanslı olabilseydim..Her zaman halimize sukredelim. Uzun dönem olsaydınız şimdi şafagınız 270 lerde falan olacaktı.. Yani uzun dönem beklemicegin için söylemesi kolay keske uzun donem olsaydı da diyetelefon sokamadımı içeri sevgilin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?