Nerde yapıyor askerliğini bilemem canım. Ama benimki uzun donemm,bi de doguda fala n olsaydı zorun da zoru olurdu.. Bende en basta dıyordumki keşke kısa dönem olsaydı da 10 saat mesafemde olsaydı.. Kısa dönem dediğin hemen geçiyor. Bizim biteli 3 ay olacaktı şimdi öyle olsaydı. :) yani allah herkese dagına göre kar veriyor.
Her zaman halimize sukredelim. Uzun dönem olsaydınız şimdi şafagınız 270 lerde falan olacaktı.. Yani uzun dönem beklemicegin için söylemesi kolay keske uzun donem olsaydı da diyetelefon sokamadımı içeri sevgilin?
Tabiki sonucta kısa da asker uzun yapanda.. Ben sadece kısa dönemler 100 den düşmek için 265 gun beklemiyor dedim. Çok şükür öyle de böyle de bitiyor.. E bırakta soksun yani adam 8 aydır askerValla keske soksaydı'da 270 değil 300 den.... Sonucda herkes asker beklıyo tatlısıyla acısıylada.... Haaaa uzun olmuş has kısa... Ve bu arada evet sokamadı senin kadar Şanslı olabilseydim..
Zorunda zoru olanlarda var aramızda uzun olup doğuda olup sınırın ucunda olup . ama onlardan bile bugüne kadar böyle bir kıyaslama duymadım. Uzun dönem beklemeyeceğin için derken anlayamadım ben bu yola çıkarken uzun mu kısa mı ona göre beklemeye karar vericem diye çıkmadım ki şuan söylediklerini yaşadıklarıma saygısızlık olarak algılıyorum. Uzun dönem bekliiyorsun diye bu kadar yüceltmemelisin bence kendini. Keşke yazdığını okuduktan sonra yani 100ün şerefine yanında olucam yazısını görünce içime düşen hüznü normal bir şekilde aktarmasaydım . Evet senin adına çok sevindim burda sevinçlerimizide üzüntülerimizide paylaşıyoruz sen sevincini paylaştığın gibi bende üzüntümü paylaşmak istedim. ama kısa dönem bekliyorsunuz olarak küçümsemen hiç hoş değil. Burda durup daha fazlada kısa uzun tartışmasıda yapmayacağım..
Nek üçümsemesi?! sen kendi kendine tartışıyorsun benim öyle bi niyetim yok ki :) Konunun bu kadar uzamasının nedeni keşke bende uzun bekleseydimde vs vs dediğiniz için. Öyle yada böyle askerlik zor. Sevgilisi Sınırda yapan arkadaslarımda var yasadıklarını iyi biliyorum. Allah en cok onlara sabır versin. Ben sadece 100den dusme meselesinde Kısa dönemler daha cabuk cıft rakamlara dusuyor dedim kimseyi incitmek değildi amacım. Ne yani ben şimdi öleyimmi sevgilim yakın gidip goruyorum diye. Kusura bakmayında bu kadar alınganlıgınız yersiz yinede kırmıssam ki kırmısım belli özür dilerim.Zorunda zoru olanlarda var aramızda uzun olup doğuda olup sınırın ucunda olup . ama onlardan bile bugüne kadar böyle bir kıyaslama duymadım. Uzun dönem beklemeyeceğin için derken anlayamadım ben bu yola çıkarken uzun mu kısa mı ona göre beklemeye karar vericem diye çıkmadım ki şuan söylediklerini yaşadıklarıma saygısızlık olarak algılıyorum. Uzun dönem bekliiyorsun diye bu kadar yüceltmemelisin bence kendini. Keşke yazdığını okuduktan sonra yani 100ün şerefine yanında olucam yazısını görünce içime düşen hüznü normal bir şekilde aktarmasaydım . Evet senin adına çok sevindim burda sevinçlerimizide üzüntülerimizide paylaşıyoruz sen sevincini paylaştığın gibi bende üzüntümü paylaşmak istedim. ama kısa dönem bekliyorsunuz olarak küçümsemen hiç hoş değil. Burda durup daha fazlada kısa uzun tartışmasıda yapmayacağım..
Gerçekten kırmaktan söz ediyorsunuz ama siz de kırıcısınız.
Tabiki sonucta kısa da asker uzun yapanda.. Ben sadece kısa dönemler 100 den düşmek için 265 gun beklemiyor dedim. Çok şükür öyle de böyle de bitiyor.. E bırakta soksun yani adam 8 aydır askerŞans dıyorsunda sizde cok sanslısınız kısa dönem beklediğiniz için 365 sayanlar 168 e cok imreniyor ister istemez. Şükür be canım [/QUOTE kısa ama ne sesini ne de gorebiliyorum evet Allah çok sukur ki Doğuda değil Doğudan bekleyenler Allah bol bol sabır versin
Nek üçümsemesi?! sen kendi kendine tartışıyorsun benim öyle bi niyetim yok ki :) Konunun bu kadar uzamasının nedeni keşke bende uzun bekleseydimde vs vs dediğiniz için. Öyle yada böyle askerlik zor. Sevgilisi Sınırda yapan arkadaslarımda var yasadıklarını iyi biliyorum. Allah en cok onlara sabır versin. Ben sadece 100den dusme meselesinde Kısa dönemler daha cabuk cıft rakamlara dusuyor dedim kimseyi incitmek değildi amacım. Ne yani ben şimdi öleyimmi sevgilim yakın gidip goruyorum diye. Kusura bakmayında bu kadar alınganlıgınız yersiz yinede kırmıssam ki kırmısım belli özür dilerim.
Sen Sevinçini verirken çok sevindim adına ama bi yandan resmen kısa dönem bekleyenleri aşağıladıN ben kırıldımGerçekten kırmaktan söz ediyorsunuz ama siz de kırıcısınız.
Gerçekten amacım kırmak değildi konu nasıl buraya geldi anlamadım. Herkesin yasadıgı kendine zordur.. Neyse bende sizin adınıza sevindim aartık çift rakamlardasınız darısı basımaAlınganlığım ve kırılganlığım üstümde diyelim konuyu kapatalım
Şuan da ağır konusuyorsun ben kimseyi asagılamam durduk yere. Ki kısa dönem diyemi asagılayacgım? Gercekten buna güldümSen Sevinçini verirken çok sevindim adına ama bi yandan resmen kısa dönem bekleyenleri aşağıladıN ben kırıldım
Valla bende çok gülüyorum ama artık o da bende Kalsın ben alımdım kusura bakma....Şuan da ağır konusuyorsun ben kimseyi asagılamam durduk yere. Ki kısa dönem diyemi asagılayacgım? Gercekten buna güldümNe diyebilirimki yanlış anlamışsınız. Sizde keşke uzun dönem olsaydıda yakınımda olsaydı derken kıyaslama yaptınız. Neyse konuyu acan benim madem kusura bakmayın bu duruma gelecegini tahmin edemedim.
Bi dönüp baksan keske konusmalar.. Kıyaslama yapan benmiyim siz mi? ben daha fazla tartısmak istemiyorum uzattıkca uzatıyorsunuz. Allah sabır versin umarım saglıcakla kavusursunuz iyi geceler.Valla bende çok gülüyorum ama artık o da bende Kalsın ben alımdım kusura bakma....
Sanadaaa KUZUMBi dönüp baksan keske konusmalar.. Kıyaslama yapan benmiyim siz mi? ben daha fazla tartısmak istemiyorum uzattıkca uzatıyorsunuz. Allah sabır versin umarım saglıcakla kavusursunuz iyi geceler.
ben her gece bööyle canımUyku tutmadi ya beni bugün
Ben tartışmak istemedim belkide fazla illerledim ama uzun dönem bekleyenler hep kısa dönem bekleyenler anlamaz osaman bende peki ozaman uzun dönemler uzun mesafe olan iliskiye anlamaz....
Bazen karşında ki insanı kırmamak için alçak gönüllü olmak gerekir. Farkındaysan ben özürümü diledim kırıldıgınız için. Ama siz devam ettiriyosunuz hala. Niye anlamasın? Butun uzun dönem bekleyenlerın sevgilisi yakınında mı hayır. Öf sıkıldım bu uzun-kısa muhabbetinden.Ben tartışmak istemedim belkide fazla illerledim ama uzun dönem bekleyenler hep kısa dönem bekleyenler anlamaz osaman bende peki ozaman uzun dönemler uzun mesafe olan iliskiye anlamaz....
ne zaman tutuyo ki bizi :/ biz kapatıyoz sayfayı :)Uyku tutmadi ya beni bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?