- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Cok tesekkur ederim canım yazdıkların için. İnan kendimi çok buyu khata yapmısım gibi hissettim. Evet sevgilim yakınımda ama abim canımdan olan kişi hakkariye düştü bunu iki gündür her yere yaydım.. Bak şöyle düşünelim ilk gittiklerinde herkes aynı acıyı yasıyor özellikle geceleri.. Ama neden zor biliyomusun uzun dönem. Bi kaç ay sonra insan alısıyor uzun yada kısa gittiklerine acıları hafifliyor. İşte zatten bu süre içinde 5 ay cabucak geliyor alısılana kadar.. Amacım ASLA asagılamak falan degildi yanlıs anlasıldım ve cok uzgunum ama olsun yine ben ozur diledim. Yufka yurekliliğim sagolsun..@nidagkhn evet belki sevgilin doğuda askerlik yapmıyor ama abin doğuda yapacak. Arkadaşlar seni yanlış anladı bence. Ayrıca ben 168'den geriye sayıyorum ve şu an şafak 148 oldu. 20 gün bana 20 ay gibi geldi. O yüzden senin gibi uzun dönem bekleyenler hep gözümde bir üst kademede. 365'den geriye saymak, o geçen sürede o kadar güçlü olup ayakta durmak kolay değil. Ben gün içinde çok güçlüyüm ama geceleri öyle dağılıyorum ki. Şükürler olsun ki biz kısa dönemiz, biz senin gibi uzun dönem olsak ben kafayı yerdim. Bu yüzden asker bekleyen herkese saygım var ama uzun dönem asker bekleyenlere saygım biraz daha fazla. Allah hepimize 1 sabır veriyorsa, uzun dönemlere 2 sabır versin. Ama şu asker bekleme işi, bizleri öyle hassas yapıyor ki; herkes alıngan ve kırılgan oluyor. Allah en kısa zamanda, sağsalim sevdiklerimize kavuştursun bizi.
Aynen kuzim oyle olyor vala haha naslsn baklm:)ne zaman tutuyo ki bizi :/ biz kapatıyoz sayfayı :)
Uyku tutmadi ya beni bugün
Uyku tutmadi ya beni bugün
Peri kizina yazmstm bunu ya gitmemis net demek cnm:)Cnm okudm vala gozlerm doldu yazdklrn duyglndirdi bni.cunku bnde uzun donem bekliyorm saygm sonsuz kisada beklyene uzin da beklynlere soncra gurbetlk zor bsey ALLAHm en kisa zamanda gelmelrni nasp etsn zamanda su gbi akip gecsn insallah .s
iyiyim canımmm yaaa sen nasılsın :)Aynen kuzim oyle olyor vala haha naslsn baklm:)
Aynen cnm bnde sevglm burdyken erken uyurduk gitti gideli dedgn gbi uyku tutmuyor malsf.s bn senin yorumunun altna yorm yastmda net gitmems cnm belirttm alt kisimlarda daSevgilim askerde olduğu andan beri, bende gecelere düşmanım. Geç yatıp, erken kalkıyorum özellikle hafta içi; gün boyu ruh gibiyim. Hafta sonu da geç yatıp, geç kalksam da yinede uykumu alamıyorum. Sanki bedenim uyuyor ama beynim uyumuyor. Tuhaf bir haldeyim.
Bende nasl olyum cnm sevdcgmi ozledm ondn uyku tutmadi bni:)iyiyim canımmm yaaa sen nasılsın :)
Çok güzel yaz@nidagkhn evet belki sevgilin doğuda askerlik yapmıyor ama abin doğuda yapacak. Arkadaşlar seni yanlış anladı bence. Ayrıca ben 168'den geriye sayıyorum ve şu an şafak 148 oldu. 20 gün bana 20 ay gibi geldi. O yüzden senin gibi uzun dönem bekleyenler hep gözümde bir üst kademede. 365'den geriye saymak, o geçen sürede o kadar güçlü olup ayakta durmak kolay değil. Ben gün içinde çok güçlüyüm ama geceleri öyle dağılıyorum ki. Şükürler olsun ki biz kısa dönemiz, biz senin gibi uzun dönem olsak ben kafayı yerdim. Bu yüzden asker bekleyen herkese saygım var ama uzun dönem asker bekleyenlere saygım biraz daha fazla. Allah hepimize 1 sabır veriyorsa, uzun dönemlere 2 sabır versin. Ama şu asker bekleme işi, bizleri öyle hassas yapıyor ki; herkes alıngan ve kırılgan oluyor. Allah en kısa zamanda, sağsalim sevdiklerimize kavuştursun bizi.
ben suan tartışmak için uzatmıyorum tmm ozurdilerin bende ozurdiliyorum suan sana Kars'ı elbette uzun dönem bekleyenlere saygım var benim boynumu bile bukerim... Ben kısa dönem bekliyom goremiyom sesini duyamıyorum duysam 3 dk... Ben tartışmak istemedim sadece benim duygumu isyanımı ben as kaldı sevgilimin sesini unutacam diye korkuyom sana saygım uzun dönem bekleyene Butun asker bekleyenler hele Doğudan bekleyenler sonsuzdur...Bazen karşında ki insanı kırmamak için alçak gönüllü olmak gerekir. Farkındaysan ben özürümü diledim kırıldıgınız için. Ama siz devam ettiriyosunuz hala. Niye anlamasın? Butun uzun dönem bekleyenlerın sevgilisi yakınında mı hayır. Öf sıkıldım bu uzun-kısa muhabbetinden.
Kiz bn streslym bde aglamali izlersm mafolurum haha.d korku flm iyi gider ama:)Film izle bol ağlamalı tavsiyemdirİyi stras atılıyor
hiçç sorma yaaa kuzu :/ biz onunla hiç bu kadar bi arada kalmamıştık ilk kez kaldık aynı şehirde ama ben onunla sevmişim sanki ankarayı şimdi ne uyku ne bişeyBende nasl olyum cnm sevdcgmi ozledm ondn uyku tutmadi bni:)
Kiz bn streslym bde aglamali izlersm mafolurum haha.d korku flm iyi gider ama:)
Alemsn cnm ya:) aglamaylm biz hic hep gulelim. Korku flmni cok sevrm bn kuzu ne zmn olsa izlermHer akşam bol ağlamalı filmler izliyorumki rahaaat rahaaat ağlayıp sonrada yok canım ben sadece film için ağladım diyorumKorku izlenir mi gecenin bu saatiii
O zaman hassaslıgına veriyorum bu konusma yasanmamıs farz edelim. Bizi bizden daha iyi anlayan kim var ki? Umarım tez vakitter doya doya konusursunuz sevdiginle.. Evet bazıları var sende haklısın kısa dönem ne ki be hey gibi düşünen. Ben öyle düşünmüyorum anlamıssındır zaten. :)Çok güzel yaz
ben suan tartışmak için uzatmıyorum tmm ozurdilerin bende ozurdiliyorum suan sana Kars'ı elbette uzun dönem bekleyenlere saygım var benim boynumu bile bukerim... Ben kısa dönem bekliyom goremiyom sesini duyamıyorum duysam 3 dk... Ben tartışmak istemedim sadece benim duygumu isyanımı ben as kaldı sevgilimin sesini unutacam diye korkuyom sana saygım uzun dönem bekleyene Butun asker bekleyenler hele Doğudan bekleyenler sonsuzdur...
Alemsn cnm ya:) aglamaylm biz hic hep gulelim. Korku flmni cok sevrm bn kuzu ne zmn olsa izlerm
Aynen kuzum ayni sehrde olup onla ayni sehrde havayi solmak baska bseyms inan gidince anliyor insan. Insallah tez zamanda kavusuruz askerlermize .shiçç sorma yaaa kuzu :/ biz onunla hiç bu kadar bi arada kalmamıştık ilk kez kaldık aynı şehirde ama ben onunla sevmişim sanki ankarayı şimdi ne uyku ne bişey
Hahahaha kulaginda tikali izliyon dmiBende korku filmi izlerim ama gözlerim kapalı
inşallahhhhh ben en fazla 3 gün gördüm bu zamana kadar ama bu kez 40 gün boyunca hergün gördüm offf gitmese nolurdu eve diycem ama annesi babası var ses çıkartamıyorum :/Aynen kuzum ayni sehrde olup onla ayni sehrde havayi solmak baska bseyms inan gidince anliyor insan. Insallah tez zamanda kavusuruz askerlermize .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?