2014 Yarenleri! :)

Oh kizlar allah kavustursun insallahhh :) dolu dolu gecer insallah sevdiginize ski ski sarilirsinizz :)
amiin inşallah 2 gün ama biz 20 gün gibi yaşayalım diyoruz hihihi dolu dolu

canım orası öyle ama zamanında bununla ilgili bir tartışma olmuştu o yüzden öyle dedim ben de sakın yanlış anlama benii

bizde şubatta buluscaz kizlar
oh tarihler belli oluyoorr

ayyy cok ozur dilerim yaaa dusuncesizlik ettim.. hepimiz ozledik sevdiklerimizi.. rabbim hepimizi tez vakitte kavustursun insaAlah.. bu gecici bi ayrilik sonunda zafer bizim olucak ve omuurboyu asklarimizla mutlu olucaaaaaz :)
Kuzum bende dusunceszlk ettm snradn dank etti :) RABBIM tum sevenleri kavstrsn bi an once katlyrm zafer bizm olxk insallah aonunda:)

Yok kuzum nye yanls anlym hallsn tabikde burda birbrmzi goremeskte bi arkads bi kards gbi olduk bundanda xok mutlym inanin hergn girmeye calayrm sirf sizle konusm die:)

ayyy cok ozur dilerim yaaa dusuncesizlik ettim.. hepimiz ozledik sevdiklerimizi.. rabbim hepimizi tez vakitte kavustursun insaAlah.. bu gecici bi ayrilik sonunda zafer bizim olucak ve omuurboyu asklarimizla mutlu olucaaaaaz :)
hayır tabiki kuzum ben de kavuşucam ona bakarsan ama öncelerde bununla ilgili bir sorun yaşanmıştı o yüzden öyle dedim ben tabiki paylaşıcaz sevincimiziii, yeri gelecek onlar buluşacak biz iç çekicez amiiiinnnnn

ewwt kuzum belli oluyo yavas yavas..maşallah hepimize

dogrudur kuzu gecmiste yasanilani bilmiyorum ama suan yaptigim sevdicegiyle yakin zamanda gorusemiycek yarenleri incitebilir bundan snra daha dikkatli olucam byle olur olmadik duygu patlamasi yasamamaya ozen gostericem:)

ayy deli kizz:) tatlim nasil tanistiniz enisteyle
Uniye giderken arkadsn d.gunu oldu beni cagrdi ilk okul arkadsm ayni zamnda kiz arkm. Nyse yok gelmem ddm aksm olckti gidp gelmk zor olurdu cafde neyse bni ikna ettler gttm. Eglndk falan hatta kareoke yaplyrdu sarki soyledm dikkatni cekmsm ilk baslardn aarkida syleynce gozunu alamamis benden. :) nyse eve geldm parti btti. Snra arkdsm ddi seni biro begendi o esnada da ben baskasni seviyordm karsiliksz tabi. Unutamyrdm ama nyse olmaz ddm arkdsmda can a soyledi bu beni facdn ekledi onaylamdm gicik kaptm hem kbl etmyrm hem ustelyr die:) nyse can da arkadsmi ikna etms bndn habersz telimi verms msj atti tersledm okula gelp gtmeye basladi asaya inmdm snra arkdslrmi yemege gtrckti bnde cagrdi gene gitmedm:) arbsyla eve brakcti okul cksi bn gne binmedm. Su dusnce vardi bnde ya hem kabl etmyr konsmyrm bide yuzsuz gbi arbsna bnersm cocugu kullanms gbi olrm vs. Bu cok dustu ustme. 3ay fln knsmaya calsti arkdslr gaz veryrdu bana ckmasnda kons bilmem ne nyse tamam ddm msjlastk snra kanm kaynadi arkdslr dene dedi olmezsn ya olmazsa ayrlrsn bnde gururunu inctmek istmem baskasni severkn ddm. Nyse sevdgm cocukta evlendi cok kotu oldm o donemler en sonunda kabl ettm canin teklfini 3sene oldu cktk ama iyikide tanmsm diyorm:) sen nasl tanstn kuzum

dogrudur kuzu gecmiste yasanilani bilmiyorum ama suan yaptigim sevdicegiyle yakin zamanda gorusemiycek yarenleri incitebilir bundan snra daha dikkatli olucam byle olur olmadik duygu patlamasi yasamamaya ozen gostericem:)
ihihih olsun kuzum insanlık hali

afiyet olsn kuzucuk:)
sağol bebeğim gel beraber olsun
Afiyet olsun tatlım :)
sağol kuşum gel beraber olsun

ayy ulaşabildiğim bütün eski öğretmenlerime ulaşıyorumm özlemişim öğrencilik günlerimi vallahiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…