oooo eniste pesini birakmamis helal olsun :) cok mutlu olun kuzum...:)Uniye giderken arkadsn d.gunu oldu beni cagrdi ilk okul arkadsm ayni zamnda kiz arkm. Nyse yok gelmem ddm aksm olckti gidp gelmk zor olurdu cafde neyse bni ikna ettler gttm. Eglndk falan hatta kareoke yaplyrdu sarki soyledm dikkatni cekmsm ilk baslardn aarkida syleynce gozunu alamamis benden. :) nyse eve geldm parti btti. Snra arkdsm ddi seni biro begendi o esnada da ben baskasni seviyordm karsiliksz tabi. Unutamyrdm ama nyse olmaz ddm arkdsmda can a soyledi bu beni facdn ekledi onaylamdm gicik kaptm hem kbl etmyrm hem ustelyr die:) nyse can da arkadsmi ikna etms bndn habersz telimi verms msj atti tersledm okula gelp gtmeye basladi asaya inmdm snra arkdslrmi yemege gtrckti bnde cagrdi gene gitmedm:) arbsyla eve brakcti okul cksi bn gne binmedm. Su dusnce vardi bnde ya hem kabl etmyr konsmyrm bide yuzsuz gbi arbsna bnersm cocugu kullanms gbi olrm vs. Bu cok dustu ustme. 3ay fln knsmaya calsti arkdslr gaz veryrdu bana ckmasnda kons bilmem ne nyse tamam ddm msjlastk snra kanm kaynadi arkdslr dene dedi olmezsn ya olmazsa ayrlrsn bnde gururunu inctmek istmem baskasni severkn ddm. Nyse sevdgm cocukta evlendi cok kotu oldm o donemler en sonunda kabl ettm canin teklfini 3sene oldu cktk ama iyikide tanmsm diyorm:) sen nasl tanstn kuzum
kacsin uykummmm erdimi beklicem zaten canim :) yagmur yuzunden 3 gundur calismiyo telefon kulubeleri insallah duyarim bugun sesiniuykun kaçmasın ama dikkat ettt
Ay ieske bnde ulasablsm ogretmenlerme bi ogretmnm vardi ilk okulda beni kollarsi aysegul ocal die yazdm fcde ckmadiayy ulaşabildiğim bütün eski öğretmenlerime ulaşıyorumm özlemişim öğrencilik günlerimi vallahiii
Evt kuzu ilk kes brne teklf etms bana yani bendn baska kmseye etmems hep kizlar ona edyrms bn ugrastrmsm bu kdr kendni oyle dedi bana artk ne kadr dogruysa.d.d Ayy cok mutlu verci bu tansma anlari:) siznde guzl tansma aninz tatlm sende ugrastrmssn cocugu:) sizde cok cok mutlu olun kuzum. Arada can in yuzune vuryrm sakasina cok kostn pesmden die bana derdi ee sende ayrlk zamanlarda gorsmk konsmak istdn dedi :) bn ayrlmstm kılık kiyaftme cok karsyrdu die. Snrdn alstm artk karsmalarna:)oooo eniste pesini birakmamis helal olsun :) cok mutlu olun kuzum...:)
bizde ayni yerde calisiyoduk kuzu o kdr zmn bn onu hic farketmemistim baska biriyle cikiyodum ayrildim peşimi birakmiyodu.. pat bi gun goksel ekledi bni faceden konusuyoduk sürekli, bnde goksele anlatip dert yaniyodum yapisti bna diye:) sonra bu ufaktan basladi yazilmaya bi süre hyr dedim.. normal arkadaş gibi konusmaya devam ettik..sonra sonra bi baktim asik olmusum
o zaman kaçsın acı iç çok acı olsun kahve ihihihikacsin uykummmm erdimi beklicem zaten canim :) yagmur yuzunden 3 gundur calismiyo telefon kulubeleri insallah duyarim bugun sesini
inşallah ulaşırsın ben baya ulaştım 9-10 öğretmene yakın hihihiAy ieske bnde ulasablsm ogretmenlerme bi ogretmnm vardi ilk okulda beni kollarsi aysegul ocal die yazdm fcde ckmadicok guzldi smdi yaslanmstr ama
Havami atyn kz ben 1tane bulamiyom sen massallah cok bulmusun :)o zaman kaçsın acı iç çok acı olsun kahve ihihihiaa kötü olmuş yaaa
inşallah ulaşırsın ben baya ulaştım 9-10 öğretmene yakın hihihi
ayy unutur muyum can hepsii cannnHavami atyn kz ben 1tane bulamiyom sen massallah cok bulmusun :)
Hehe lise bendede var cnm cogunu bulmsm bi ilk okul ogrtmnlrmi bulmdm aslnda en onemli onlar ayy keske he kucuk kalsaydk.sayy unutur muyum can hepsii cannnlise ilköğretim ne ararsan var haha
keşke keşke.. ben ilkokul ortaokul lise valla hepsini bulmuşum haHehe lise bendede var cnm cogunu bulmsm bi ilk okul ogrtmnlrmi bulmdm aslnda en onemli onlar ayy keske he kucuk kalsaydk.s
Liz diyorm ya bulsam yazacm diye haha ay bulsamda yazsam ya sevndrrz emego cok gecti hakkini odiyemem vala cok iyi davrnrdi bana:)keşke keşke.. ben ilkokul ortaokul lise valla hepsini bulmuşum haay canlarım konuşuyoruz şimdi çoğuyla nasıl mutlu oldular var yaa kıyamam onlara canlarım kızlar gerçekten kötü hatırası olmayan gerçekten beni yetiştirdi öğretmenim üzerimde emeği var dediğiniz öğretmenleri hatırlayın bir mesajı bir tebriği çok görmeyelim o kadar mutlu oldular ki şuan benim öğretmenlerim
Ay cnm ogretmenmsn. Ogretmenler gunun kutlu olsun:) bnm abmde ogretmen onuda kutlym darlr yksa haha.dkeşke keşke.. ben ilkokul ortaokul lise valla hepsini bulmuşum haay canlarım konuşuyoruz şimdi çoğuyla nasıl mutlu oldular var yaa kıyamam onlara canlarım kızlar gerçekten kötü hatırası olmayan gerçekten beni yetiştirdi öğretmenim üzerimde emeği var dediğiniz öğretmenleri hatırlayın bir mesajı bir tebriği çok görmeyelim o kadar mutlu oldular ki şuan benim öğretmenlerim
biz Cumartesi sabahı kavuşuyoruz nasipse, çok şükür yaa çok şüküryine de bu kadar ayrıntılı yazmayalım kuzum yaa görüşmeyecek olan da vardır muhakkak
ayy kuzum aynn ya kıyafet olayina bnmkide cok karisiyo alistim bnde ..simdi karisan yok ya giyinesim suslenesim gelmiyo valla:)Evt kuzu ilk kes brne teklf etms bana yani bendn baska kmseye etmems hep kizlar ona edyrms bn ugrastrmsm bu kdr kendni oyle dedi bana artk ne kadr dogruysa.d.d Ayy cok mutlu verci bu tansma anlari:) siznde guzl tansma aninz tatlm sende ugrastrmssn cocugu:) sizde cok cok mutlu olun kuzum. Arada can in yuzune vuryrm sakasina cok kostn pesmden die bana derdi ee sende ayrlk zamanlarda gorsmk konsmak istdn dedi :) bn ayrlmstm kılık kiyaftme cok karsyrdu die. Snrdn alstm artk karsmalarna:)
ya yok ben öğretmenlerimin bu kadar hoşuna gideceğini tahmin etmemiştim o sevinçlerini görünce ondan dedim sizeLiz diyorm ya bulsam yazacm diye haha ay bulsamda yazsam ya sevndrrz emego cok gecti hakkini odiyemem vala cok iyi davrnrdi bana:)
çoook teşekkür ederim canım beniimAy cnm ogretmenmsn. Ogretmenler gunun kutlu olsun:) bnm abmde ogretmen onuda kutlym darlr yksa haha.d
öyle canım da dedim ya geçen sefer öyle bir tatsızlık olmuştu ondan öyle dedim ben de arkadaşa. yeri gelecek biz kavuşucaz siz iç geçireceksiniz, yeri gelecek siz kavuşacaksınız biz iç geçiricez öyle böyle bitecek Allahın izniyle kuzumm sonunda temelli kavuşacağız inşallahCanım benim ya bizleri de düşünür olsun bebeğim sevdiceklerine kavuşacakların mutluluklarıyla tatlı telaşlarıyla mutlu olurum ben kendi adıma konuşayım yani
Cok iyi dusunmussun tatlm cok gzl .meslek hayatnda basarilarnin devamini dilerm tatl.:)ya yok ben öğretmenlerimin bu kadar hoşuna gideceğini tahmin etmemiştim o sevinçlerini görünce ondan dedim size
çoook teşekkür ederim canım beniimyarın ama ben işte olacağım için şimdiden kutladım öğretmenlerimin kutla kutla insan bekliyor
Aynen kuzum ya.s ama gitmeden tembhledi iatmdgm kotlarini giyme dar olmasn vs cocukla vedlsyrm neyi dusunyor ahaha.dayy kuzum aynn ya kıyafet olayina bnmkide cok karisiyo alistim bnde ..simdi karisan yok ya giyinesim suslenesim gelmiyo valla:)
amin canım benim çook sağolllCok iyi dusunmussun tatlm cok gzl .meslek hayatnda basarilarnin devamini dilerm tatl.:)
öyle canım da dedim ya geçen sefer öyle bir tatsızlık olmuştu ondan öyle dedim ben de arkadaşa. yeri gelecek biz kavuşucaz siz iç geçireceksiniz, yeri gelecek siz kavuşacaksınız biz iç geçiricez öyle böyle bitecek Allahın izniyle kuzumm sonunda temelli kavuşacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?