2014 Yarenleri! :)

oooo eniste pesini birakmamis helal olsun :) cok mutlu olun kuzum...:)
bizde ayni yerde calisiyoduk kuzu o kdr zmn bn onu hic farketmemistim baska biriyle cikiyodum ayrildim peşimi birakmiyodu.. pat bi gun goksel ekledi bni faceden konusuyoduk sürekli, bnde goksele anlatip dert yaniyodum yapisti bna diye:) sonra bu ufaktan basladi yazilmaya bi süre hyr dedim.. normal arkadaş gibi konusmaya devam ettik..sonra sonra bi baktim asik olmusum

ayy ulaşabildiğim bütün eski öğretmenlerime ulaşıyorumm özlemişim öğrencilik günlerimi vallahiii
Ay ieske bnde ulasablsm ogretmenlerme bi ogretmnm vardi ilk okulda beni kollarsi aysegul ocal die yazdm fcde ckmadi cok guzldi smdi yaslanmstr ama

Evt kuzu ilk kes brne teklf etms bana yani bendn baska kmseye etmems hep kizlar ona edyrms bn ugrastrmsm bu kdr kendni oyle dedi bana artk ne kadr dogruysa.d.d Ayy cok mutlu verci bu tansma anlari:) siznde guzl tansma aninz tatlm sende ugrastrmssn cocugu:) sizde cok cok mutlu olun kuzum. Arada can in yuzune vuryrm sakasina cok kostn pesmden die bana derdi ee sende ayrlk zamanlarda gorsmk konsmak istdn dedi :) bn ayrlmstm kılık kiyaftme cok karsyrdu die. Snrdn alstm artk karsmalarna:)

kacsin uykummmm erdimi beklicem zaten canim :) yagmur yuzunden 3 gundur calismiyo telefon kulubeleri insallah duyarim bugun sesini
o zaman kaçsın acı iç çok acı olsun kahve ihihihi aa kötü olmuş yaaa

Ay ieske bnde ulasablsm ogretmenlerme bi ogretmnm vardi ilk okulda beni kollarsi aysegul ocal die yazdm fcde ckmadi cok guzldi smdi yaslanmstr ama
inşallah ulaşırsın ben baya ulaştım 9-10 öğretmene yakın hihihi

Hehe lise bendede var cnm cogunu bulmsm bi ilk okul ogrtmnlrmi bulmdm aslnda en onemli onlar ayy keske he kucuk kalsaydk.s
keşke keşke.. ben ilkokul ortaokul lise valla hepsini bulmuşum ha ay canlarım konuşuyoruz şimdi çoğuyla nasıl mutlu oldular var yaa kıyamam onlara canlarım kızlar gerçekten kötü hatırası olmayan gerçekten beni yetiştirdi öğretmenim üzerimde emeği var dediğiniz öğretmenleri hatırlayın bir mesajı bir tebriği çok görmeyelim o kadar mutlu oldular ki şuan benim öğretmenlerim

Liz diyorm ya bulsam yazacm diye haha ay bulsamda yazsam ya sevndrrz emego cok gecti hakkini odiyemem vala cok iyi davrnrdi bana:)

Ay cnm ogretmenmsn. Ogretmenler gunun kutlu olsun:) bnm abmde ogretmen onuda kutlym darlr yksa haha.d

biz Cumartesi sabahı kavuşuyoruz nasipse, çok şükür yaa çok şükür yine de bu kadar ayrıntılı yazmayalım kuzum yaa görüşmeyecek olan da vardır muhakkak

Canım benim ya bizleri de düşünür olsun bebeğim sevdiceklerine kavuşacakların mutluluklarıyla tatlı telaşlarıyla mutlu olurum ben kendi adıma konuşayım yani

ayy kuzum aynn ya kıyafet olayina bnmkide cok karisiyo alistim bnde ..simdi karisan yok ya giyinesim suslenesim gelmiyo valla:)

Liz diyorm ya bulsam yazacm diye haha ay bulsamda yazsam ya sevndrrz emego cok gecti hakkini odiyemem vala cok iyi davrnrdi bana:)
ya yok ben öğretmenlerimin bu kadar hoşuna gideceğini tahmin etmemiştim o sevinçlerini görünce ondan dedim size

Ay cnm ogretmenmsn. Ogretmenler gunun kutlu olsun:) bnm abmde ogretmen onuda kutlym darlr yksa haha.d
çoook teşekkür ederim canım beniim yarın ama ben işte olacağım için şimdiden kutladım öğretmenlerimin kutla kutla insan bekliyor

Canım benim ya bizleri de düşünür olsun bebeğim sevdiceklerine kavuşacakların mutluluklarıyla tatlı telaşlarıyla mutlu olurum ben kendi adıma konuşayım yani
öyle canım da dedim ya geçen sefer öyle bir tatsızlık olmuştu ondan öyle dedim ben de arkadaşa. yeri gelecek biz kavuşucaz siz iç geçireceksiniz, yeri gelecek siz kavuşacaksınız biz iç geçiricez öyle böyle bitecek Allahın izniyle kuzumm sonunda temelli kavuşacağız inşallah

Cok iyi dusunmussun tatlm cok gzl .meslek hayatnda basarilarnin devamini dilerm tatl.:)

Öyle bebeğim haklısın ama konuşmamazlık yapmayın güzel şeyleri anlatın da mutlu olalım mutluluklarınızla :) inşallah canım benim sonu güzel olsun kavuşmak olsun Heyecan var mı mama yapcakmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…