orası öyle hayatıım, amiin, Perşembe akşamı yapacağız kayınvalidemle bebeğiimÖyle bebeğim haklısın ama konuşmamazlık yapmayın güzel şeyleri anlatın da mutlu olalım mutluluklarınızla :) inşallah canım benim sonu güzel olsun kavuşmak olsunHeyecan var mı mama yapcakmısınız
:):) cok tatlılar kuzum ya dimi :)Aynen kuzum ya.s ama gitmeden tembhledi iatmdgm kotlarini giyme dar olmasn vs cocukla vedlsyrm neyi dusunyor ahaha.d
Kuzum ben net anlamadm ne yapcksnz mama ney .dorası öyle hayatıım, amiin, Perşembe akşamı yapacağız kayınvalidemle bebeğiimheyecandan bol bir şey yok elim ayağım titriyor vallahi sanki ilk defa görüşeceğizzz
öğretmenler gunun kutlu olsun bebegimmm:)amin canım benim çook sağolll
kız askerime gideceğiz ya giderken yapcaklarımızı soruyor poğaça börek pasta vsKuzum ben net anlamadm ne yapcksnz mama ney .d
canım beniim çok incesin teşekkür ederiiimmmmöğretmenler gunun kutlu olsun bebegimmm:)
Haa mama diynce bende evlsn sndm bebek icn mama yapcn sndm gtmedn kiz iki dkkada yazdm cizdim hahaha.dkız askerime gideceğiz ya giderken yapcaklahahaha.doruyor poğaça börek pasta vs
canım beniim çok incesin teşekkür ederiiimmmm
Aynen tarlm karsmasi cok hosuma gidyr aslnda bnm hehe[/QUOTE][QUOTE="zamansiz93, post: 37940638, member: 618102]:):) cok tatlılar kuzum ya dimi :)
ayyy ne güzel dedinn öylee Allahım inşallah o günleri de nasip etsiiinnnHaa mama diynce bende evlsn sndm bebek icn mama yapcn sndm gtmedn kiz iki dkkada yazdm cizdim hahaha.d
kız askerime gideceğiz ya giderken yapcaklarımızı soruyor poğaça börek pasta vs
canım beniim çok incesin teşekkür ederiiimmmm
AMIN kuzum ALLAH gonlune gore versn:)ayyy ne güzel dedinn öylee Allahım inşallah o günleri de nasip etsiiinnn
bnm pek gitmiyo kuzum ya çok asiriya kaciyo cunku[/QUOTE]Aynen tarlm karsmasi cok hosuma gidyr aslnda bnm hehe
amin canım beniim cümlemiziinnAMIN kuzum ALLAH gonlune gore versn:)
AMIN kuzumamin canım beniim cümlemiziinn
Bilmem bnm cok hosuma gidyr hatta arkdslarda arda dyrm konu geldgnde kendlerde anlttklrnda sen pskptmsn kz diyorlr:) aa napm hosuma gdyr cok kaarsmasi ama ahaha[/QUOTE]bnm pek gitmiyo kuzum ya çok asiriya kaciyo cunku
orası öyle hayatıım, amiin, Perşembe akşamı yapacağız kayınvalidemle bebeğiimheyecandan bol bir şey yok elim ayağım titriyor vallahi sanki ilk defa görüşeceğizzz
kuzum bnde bunalıyorum, bzn karismiyo o zmnda moralim bozuluyor sen bni sevmiyosun artik diyorumBilmem bnm cok hosuma gidyr hatta arkdslarda arda dyrm konu geldgnde kendlerde anlttklrnda sen pskptmsn kz diyorlr:) aa napm hosuma gdyr cok kaarsmasi ama ahaha
İyiyim çok şükür hazırlıklar devam ediyor işteiyiyizz sen nasılsın taze gelin
aynen hayatım benimmm çok şükürrOhh mamalar mamalar miss :) şimdiden ellerinize sağlıkk :) ilk bulusma kadar heyecanlı ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?