2014 Yarenleri! :)

orası öyle hayatıım, amiin, Perşembe akşamı yapacağız kayınvalidemle bebeğiim heyecandan bol bir şey yok elim ayağım titriyor vallahi sanki ilk defa görüşeceğizzz

[QUOTE="zamansiz93, post: 37940638, member: 618102]:):) cok tatlılar kuzum ya dimi :)[/QUOTE]
Aynen tarlm karsmasi cok hosuma gidyr aslnda bnm hehe

Aynen tarlm karsmasi cok hosuma gidyr aslnda bnm hehe
bnm pek gitmiyo kuzum ya çok asiriya kaciyo cunku[/QUOTE]
Bilmem bnm cok hosuma gidyr hatta arkdslarda arda dyrm konu geldgnde kendlerde anlttklrnda sen pskptmsn kz diyorlr:) aa napm hosuma gdyr cok kaarsmasi ama ahaha

bnm pek gitmiyo kuzum ya çok asiriya kaciyo cunku
Bilmem bnm cok hosuma gidyr hatta arkdslarda arda dyrm konu geldgnde kendlerde anlttklrnda sen pskptmsn kz diyorlr:) aa napm hosuma gdyr cok kaarsmasi ama ahaha[/QUOTE]
kuzum bnde bunalıyorum, bzn karismiyo o zmnda moralim bozuluyor sen bni sevmiyosun artik diyorumgulmeye basliyo :) ayyyy özledim

orası öyle hayatıım, amiin, Perşembe akşamı yapacağız kayınvalidemle bebeğiim heyecandan bol bir şey yok elim ayağım titriyor vallahi sanki ilk defa görüşeceğizzz

Ohh mamalar mamalar miss :) şimdiden ellerinize sağlıkk :) ilk bulusma kadar heyecanlı ayy

Bilmem bnm cok hosuma gidyr hatta arkdslarda arda dyrm konu geldgnde kendlerde anlttklrnda sen pskptmsn kz diyorlr:) aa napm hosuma gdyr cok kaarsmasi ama ahaha
kuzum bnde bunalıyorum, bzn karismiyo o zmnda moralim bozuluyor sen bni sevmiyosun artik diyorumgulmeye basliyo :) ayyyy özledim[/QUOTE]
Biz kizlae illa bsey ararz herseydn kuzum ondn halmze gulyorlr haliyle hehe aynen cok ozledm bnde valla.a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…