- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
ben 160lardan 200lere çıktım tekrar kzu allah hayırlı inişler versin hepinize ben bıraktım zaten saymayı bile :)Bnm ne zaman 200 lere gelck safa yaa dha atarsa341 of:)
Aaa ndn 160 cikti tekrar kuzu. AMIN ALLAH hayrli insler versn cumlemze:)ben 160lardan 200lere çıktım tekrar kzu allah hayırlı inişler versin hepinize ben bıraktım zaten saymayı bile :)
çok teşekkür ederim canıııımmm ayy nasıl mutlu oldumm canımsınızz kiiipofigimm ogretmenler gunun kutlu olsun tatlimmmm :)
Ogretmeniiiiim canim benim canim benim seni bennn pekk cooook pek cokkk ......:)
Devamini soyleym bende. Sen bir ana sen bir baba okut ogret ve nihayet yurrda yarar bir insan et ay cpcuklgm geldi aklma .sçok teşekkür ederim canıııımmm ayy nasıl mutlu oldumm canımsınızz kiii
sesinize sağlık canlarrDevamini soyleym bende. Sen bir ana sen bir baba okut ogret ve nihayet yurrda yarar bir insan et ay cpcuklgm geldi aklma .s
Hahaha :) mersi sekerim:)sesinize sağlık canlarr
hava değişimleri yüzündennn :)Aaa ndn 160 cikti tekrar kuzu. AMIN ALLAH hayrli insler versn cumlemze:)
Hmm saglik olsun tatlm ya gene yolu yarlmssn cok sukur:)hava değişimleri yüzündennn :)
aminn hepimizinnn :=)Hmm saglik olsun tatlm ya gene yolu yarlmssn cok sukur:)
Iyi geceler tatlm ALLAH rahtlk versn:)İyi gecelerr tatlı rüyalar güzelliklerrr :)
Yok tatlm super olmus elne saglk:)Kızlar ilk akşam acemiliğime verin inşallah zamanla daha güzel olucakŞafaklarda hata olan varsa yazsınnnn
sorr kuzummm :)evrem2724 cnm sen uyumamssndr malum hergn kapansi yaptgmz icn :) yazdgmi gorursen cvp ver kuzu bse dansacam fikrni alim dedm
Askerm gelck ya ksmetse iki gunlgne. bi kutu ciklta aldm bn diyrm kendsne verm iki gunde oolsa tika basa yesin:)))sorr kuzummm :)
bencede ver kuzum enerji olsun askerine ya sonuçta orda kantinde olsa çok iyi ürünler yok diyodu sevdiğim o yüzden ver doya doya yesin çok iyi düşünmüşsün :)Askerm gelck ya ksmetse iki gunlgne. bi kutu ciklta aldm bn diyrm kendsne verm iki gunde oolsa tika basa yesin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?