2014 Yarenleri! :)

bencede ver kuzum enerji olsun askerine ya sonuçta orda kantinde olsa çok iyi ürünler yok diyodu sevdiğim o yüzden ver doya doya yesin çok iyi düşünmüşsün :)
Dimi tamam kuzum sagol:) bnm askermde herseyi yiyemiyor kantnden alyor kantndklerde ayni ddgn gbi dio urunleri iyi dgl die mecbr yiyoms ama cnm bnm.s sen napysn tatlm

Dimi tamam kuzum sagol:) bnm askermde herseyi yiyemiyor kantnden alyor kantndklerde ayni ddgn gbi dio urunleri iyi dgl die mecbr yiyoms ama cnm bnm.s sen napysn tatlm
benim askerimde sürekli kantinden yiyo yemekler çok pismiş :/ göndermeye de izin yok olsa keşke. bende ders çalışmaya çalışıyorum kuzum yaa ama hiç içimden gelmiyo sevdiğimle konuştum canı sıkkındı konuşamadık babası geldi kapattık onda kaldı aklım mesajada cevap vermiyo ters bişey oldu diye korkuyorum :/

o yüzden iki gün iyi besle askerini şişene kadar yedir ben öyle yapıyorum annesinden çok yediriyorum galiba :)

Kotu dusunme kuzum ALLAHin iznyle yoktur bseyi insallah asker pskoljsi iste hergn iyi olck die bsey yok.s aynen keske bz gnderblsk olmuo ama malsf dedgn gbi. Abmn yemn torenine gittk yicek gotrdk iceri almadlr bzde mecbr bazilarni montun icne sikstrp vermstk abme dedgn gbi keske gnderblask hep gnderrdm vala.d

o yüzden iki gün iyi besle askerini şişene kadar yedir ben öyle yapıyorum annesinden çok yediriyorum galiba :)
Hehe bende oyle yaprm kuzu gidene kadr beslerm ellermle yesn garbm kaynanamda dydu gelnce ne ymk yaplm balik seviyor ddm sgru ddi balk yapk flan dha gelmdn dusnyrz haha.d

bende gönderirdim valla ya hatta diyodum poğaca kurabiye yollarım diye ama almıyolarmış kimi birlikler kabul ediyomuş sanırım. canım bizim baba ile hep problemi var o yüzden alıştım ama sesi kötü gelince dayanamıyorum :/ zaten 40 gün sonra gitceek birliğine biz askeriyede daha mutluyuz meslekçi olduğundan sadece nöbeti var onun dışında hep odada ama işte sivile izine gelince iş sarpa sarıyo. ama olsun yinede bi telefon uzağımdaaaa :) perşembe süpriz yapıp gitmek istiyorummm ben yaaa :)

Hehe bende oyle yaprm kuzu gidene kadr beslerm ellermle yesn garbm kaynanamda dydu gelnce ne ymk yaplm balik seviyor ddm sgru ddi balk yapk flan dha gelmdn dusnyrz haha.d
bak senin aklına daha erken geliyo bende hemen sarma yediriyorum o gün annesi demiş sarma yapamadım oğlum diye :) benimki de gülmüş yedim anne rahat ol diye kadın demiş allahtan o var yoksa içime batardı :) demekki evlensek hiç annelerini aramayacak bizimkiler :)

Evet kuzum bende isterdm kendi ellermle yapimda yesin diye.s ksmet dglms artk geldklernde yapip yedrrz cnm:) hayrlsyla. Sende moralni yiksek tutki ona moral ver cnm gideblysan git suprz yap derm morali yerne gelr enazndn:) ins bnm askerde usta brlfnde tel gecrblr de msjlsrz ins:)

inşallahhh kuzumm ya yerler belli olmadı dimi szin daha ?? bakalım gitcem yaa bi boğaz sefası yapalım aşkımlaaa kafası dağılsııınn aşkımınnnnn ankarada nerde senin askerin etimesgutmu

Aynen tatlm belli yastan aonra unutyorlar haliyle is basa dusyr:) belki annesi kadr yemekleri guzl yapamasmda bnm yaptgm herseyi seviyor begnyor cok sukur:) bi ara pilav yaptm ilk yapsmdi ama olmadi gene gzl olsu dyp yemsti garbm snrdn itrf etti ama gzl yalmaya baslynca haha:)

inşallahhh kuzumm ya yerler belli olmadı dimi szin daha ?? bakalım gitcem yaa bi boğaz sefası yapalım aşkımlaaa kafası dağılsııınn aşkımınnnnn ankarada nerde senin askerin etimesgutmu
Evet kuzu etimesgut:) aralkta usta bilgi belli olcakms. Yapn bogaz sefasi yarasin:)

aynennn ya ben bi kez makarna yaptım ama evde hiçbişey yok haşlayıp koymuştummm resmen kupkuru bide öncesinde hava atıyodum çok güzel yaparım yemeği diye yemişti kuzucum yaaa ses etmeden aa ne güzel hafif olmuş diye daha sonra kaynanam dedi ki erkan makarnadan nefret eder yemez ancak acı falan olursa yer diye :) koptum gülmekten ama ne çare :)

Hahahaha ay yazk ya gene begnmdm demyrlr kz gene iyi senin yaptgn bn bi ara muzlu sut yapm dedm aklma gelmedi blendrla yapmak muzu bardakla ezdm sut soldrdm taneydi gene tam ezemedm ya ay dalga gecmsti bnle buda yenimi ckti taneli diye hahahaha

hımmm bugün oradan geçerken çok üzüldüm aşkım burda yapsaydı diye ama bak eniştemiz yapıyomuş hayırlı yerler olsun inşallahhhhhhh :)
Ayy keskenbende orda olsaydm da gorebilseydm cok buyuk bi yerms her sehrn en buyuk tumenimiyms neyms kske bn orda olblsydmde gorsydm .s

Hahahaha ay yazk ya gene begnmdm demyrlr kz gene iyi senin yaptgn bn bi ara muzlu sut yapm dedm aklma gelmedi blendrla yapmak muzu bardakla ezdm sut soldrdm taneydi gene tam ezemedm ya ay dalga gecmsti bnle buda yenimi ckti taneli diye hahahaha
koptummmmmm yaaaaaaaa :) ama en azından çocuğa atom türevi vitaminli şeyler yapmışsın :) ben annesi onu dedikten sonra bi daha öğrenci evinde hiç bişey yapmıcam çocuğaaa ya hayattan soğuyacak yaaa :) şimdi ev tutcam 1 haftaya yerleşirim bana dediği ilk şey mutfağı tam döşe gerisi önemli değil :) tbi çocuk başına geleni biliyo napsın :)

Ayy keskenbende orda olsaydm da gorebilseydm cok buyuk bi yerms her sehrn en buyuk tumenimiyms neyms kske bn orda olblsydmde gorsydm .s
evet zırhlı birlikler büyük yorucuda hatta o konuda haklısın benm tek isteme nedenim burda olmamdı hatta dalga geçiyodu evci çıkarım diye nasıl çıkıyosa artık nikah yok bişey yok diyince de evleniriz diyodu :) iyi ki çıkmamış diyorum bi yandan da cidden evlenirdik biz yaa :)

Hahaha :) aynen vitamnli olsada bi yidm aldi bdhada icemedi cokcuk dedm k.bakmada disarda yapnlar gbi yapamam bulmsta bunuyor:) cnm gene iyi yapyrz bz ya yapmiyanlar hc yapmynlrsa vardr bz gene cablyp yapyorz:))

Garbmn sesi kslmsti yaaa neyseki dilli hemen arkds kurdu kendne:) ALLAH buyut kuzum geldklernde evlenrz insallah HAYirli bi seklde insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…