- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
hadı ya ıyıymıs bende katlm barı askermle gıderm tatıleyok yok tatlim burasi cok vermis oyle oduller falan baya guvenilir :)
hadi yaa canim gercekten mi? :) ben valla istedigim gibi olmadi ya kalin falan oldu daha guzel yapabilirdim ama ilk denememdi napalim :) saol kuzum benimmm
hahaha ay koptumAra beni
Öptüm seni seni
Çok özledim
Deli gibi
hahaha ay koptumara ara yetmedı ama ezberımde numara oyle sarkıda vardı hehe
kuzu nerden oylama yapılıyo ki ben baktım göremedim bile :/
Söyle kuzucum söylee
ay kareoke gıderdk arkadslarla bde askermle onu hatrladm sımdı
AMIN kuzum aynen sabır sabır bosa dememsler sabreden dermıs muradna ermıs:)Canım benim sabır sabır, sonu kavuşmak olsun inşallah
ay kendimi kotu hissettim oy istiyomusum gibi :) digerlerine bakin yavrucum hangisi iyiyse ona verin :) yemek bolumunde makarnalar diye konu var ordan canimBen de oy vericem nerden oy vericem kuzum anlat bana da oylar sanaaaaa
yemek bolumunde canim makarnalar diye konu varkuzu nerden oylama yapılıyo ki ben baktım göremedim bile :/
aa tatlim atlamisim onu kusura bakma yavrum yemek bolumunde makarnalar diye konu var ordan kuzumMissPeaceful kuzu bende sna dedm vala nerdn oy verılyor syle bnde oy verm dıe cvp vermedn ama:S
bıttımı oylama kuzu verılyosa smdı verım oy sanaay kendimi kotu hissettim oy istiyomusum gibi :) digerlerine bakin yavrucum hangisi iyiyse ona verin :) yemek bolumunde makarnalar diye konu var ordan canim
yemek bolumunde canim makarnalar diye konu var
aa tatlim atlamisim onu kusura bakma yavrum yemek bolumunde makarnalar diye konu var ordan kuzum
yok yavrucum 1 hafta oylama devam edecekmis diger makarnalar superrr ben de verdim baska bi uyuye nefis gorunuyodu :)bıttımı oylama kuzu verılyosa smdı verım oy sana
tamam oy verm sana kuzum emınm senn yaptgn makarnada nefıstır :)yok yavrucum 1 hafta oylama devam edecekmis diger makarnalar superrr ben de verdim baska bi uyuye nefis gorunuyodu :)
saol canim benim :)tamam oy verm sana kuzum emınm senn yaptgn makarnada nefıstır :)
kuzu bulamadm ben ya yazyorm cıkmadı makarna dıe :S lınkı burya atamanmı tatlmsaol canim benim :)
buyur tatlimkuzu bulamadm ben ya yazyorm cıkmadı makarna dıe :S lınkı burya atamanmı tatlm
kuzuuu ellerine sağlıkkk başarılarının devamını dilerim :)saol canim benim :)
oyyy saol kuzum :) bidaha ki yarisma bakalim nolcakkk hepimiz katilalim kiz cok eglenceli oluyo :)k
kuzuuu ellerine sağlıkkk başarılarının devamını dilerim :)
valla öyleymiş bakarken bile zevkli katılalım valla kız heyecan anı olur :)oyyy saol kuzum :) bidaha ki yarisma bakalim nolcakkk hepimiz katilalim kiz cok eglenceli oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?