sonunda verebıldım oyu
aynen aynen canim insallah pasta olurda pasta yapariz yaa :)valla öyleymiş bakarken bile zevkli katılalım valla kız heyecan anı olur :)
hadi vatana millete hayirli olsunsonunda verebıldım oyu
ayyy aynenn kuzummmm yaaa :)aynen aynen canim insallah pasta olurda pasta yapariz yaa :)
hadi vatana millete hayirli olsunbidaha ki sefer beraber katiliyoruz tamam mi kuzum :) cok guzel oluyo zaman geciyo
Aynen kuzu baktm hatta super yapmssn elne saglk yemek yedm ama yaptgni gornce yiyesm geldm olsada yeseydm haha :) olur katlrz kuzu sendn iyi yapamam bn amaaynen aynen canim insallah pasta olurda pasta yapariz yaa :)
hadi vatana millete hayirli olsunbidaha ki sefer beraber katiliyoruz tamam mi kuzum :) cok guzel oluyo zaman geciyo
yapicaz ama bak yapmayanii bulurummmayyy aynenn kuzummmm yaaa :)
saol canim benim insallah bi gun sizede yaparim :) yok kiiiz benimde deneyimin yok fazla tarife gore yapiyorum iste biseyler :))) ama pastalarim guzel oluyo ne yalan soyliiim yemeyi sevdigim icin pasta konusunda iyiyimdir hem yapar hem yerimAynen kuzu baktm hatta super yapmssn elne saglk yemek yedm ama yaptgni gornce yiyesm geldm olsada yeseydm haha :) olur katlrz kuzu sendn iyi yapamam bn ama
7gun dagitim iznine cikcak tatlim
Cok guzl gornyrdu tatlm ya vala pasta konusnda bnde iyiym bak sevdcgm cok severk yerdi:)yapicaz ama bak yapmayanii bulurummm
saol canim benim insallah bi gun sizede yaparim :) yok kiiiz benimde deneyimin yok fazla tarife gore yapiyorum iste biseyler :))) ama pastalarim guzel oluyo ne yalan soyliiim yemeyi sevdigim icin pasta konusunda iyiyimdir hem yapar hem yerim
aha bidaha ki yarismanin konusunu secelim kizlar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ek-yarismasi-yeni-kategorisi-ne-olsun.772663/
yapalımm kuzuuu yurtdan çıkarr yaparımmm :)yapicaz ama bak yapmayanii bulurummm
saol canim benim insallah bi gun sizede yaparim :) yok kiiiz benimde deneyimin yok fazla tarife gore yapiyorum iste biseyler :))) ama pastalarim guzel oluyo ne yalan soyliiim yemeyi sevdigim icin pasta konusunda iyiyimdir hem yapar hem yerim
hafta sonu yapablrm ben kuzu o zamana anca calstgm ıcnaha bidaha ki yarismanin konusunu secelim kizlar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ek-yarismasi-yeni-kategorisi-ne-olsun.772663/
ne zaman baslar bilmiyorum tatlim ama genelde cok zaman oluyo haftasonuna denk getiririz beraber yapariz :)hafta sonu yapablrm ben kuzu o zamana anca calstgm ıcn
tamam kuzum anlastikkk :) pastalar olur insallah :)yapalımm kuzuuu yurtdan çıkarr yaparımmm :)
inşallahhh kuzuuuuu :)tamam kuzum anlastikkk :) pastalar olur insallah :)
tamama tatlım cok sagol :)ne zaman baslar bilmiyorum tatlim ama genelde cok zaman oluyo haftasonuna denk getiririz beraber yapariz :)
yada yurda gotur malzemelerı kuzu hahahahayapalımm kuzuuu yurtdan çıkarr yaparımmm :)
ay kendimi kotu hissettim oy istiyomusum gibi :) digerlerine bakin yavrucum hangisi iyiyse ona verin :) yemek bolumunde makarnalar diye konu var ordan canim
yemek bolumunde canim makarnalar diye konu var
aa tatlim atlamisim onu kusura bakma yavrum yemek bolumunde makarnalar diye konu var ordan kuzum
tabiii yurtda yapılan da NE GÜZEL OLUR direk sonuncu olur keyfime bakarımmm :)yada yurda gotur malzemelerı kuzu hahahaha
guzel yaparsn cnm yaa sen oyle hıssettm :)))tabiii yurtda yapılan da NE GÜZEL OLUR direk sonuncu olur keyfime bakarımmm :)
uzun zamandır elimi sürmüyorum ama normlde aram iyidir mutfakla :) istisna durumlar hariç :)guzel yaparsn cnm yaa sen oyle hıssettm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?