2014 Yarenleri! :)

Oyum sana işin şakası kuzucum ama gerçekten ellerine emeğine sağlık başarılar dilerim çok güzel görünüyor :) mutfakta çok beceriksiz olduğum için becerebilenlere her zaman saygım var :)
saol tatlim benim cok saol :) hehee yok kiz sende yaparsin hic zor degil yemek yapmak aslinda hee pcden tarif buluyosun bir bir uyguluyosun :)

Çok şükür canım gün sayıyoruz işte :) bu aralar pek konuşamıyoruz canımız sıkkın yine de şükür tabi siz nasılsınız :)
kiyamamm tatlimm ya neden konusamiyosunuz cok mu yogunmus? bizde iyiyiz sukur canim da erdinin keyfi yok orda bi iki kisiye takmis heralde canini sıkıyolar bana pek anlatmiyo ama ben anliyorum canim..

kiyamamm tatlimm ya neden konusamiyosunuz cok mu yogunmus? bizde iyiyiz sukur canim da erdinin keyfi yok orda bi iki kisiye takmis heralde canini sıkıyolar bana pek anlatmiyo ama ben anliyorum canim..

Şuan görev yaptığı yerde değil canım merkeze yolladılar telefon yok yanında bugün daha hiç arayamadı bekliyorum işte.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım inşallah sorun varsa çözerler yoksa hep huzursuz olur, uğraşan çok oluyo canım hele üst devrelerden

hadi ya insallah arar canimm skma canini.. amin canim valla huzursuz gercekten uzulme dedi askerlik boyle hep huzursuzluk iste dedi :/ allah hepsinin yardimcisi olsun insallah

hadi ya insallah arar canimm skma canini.. amin canim valla huzursuz gercekten uzulme dedi askerlik boyle hep huzursuzluk iste dedi :/ allah hepsinin yardimcisi olsun insallah

Canım sıkılıyorum işte sesini duymayınca geçmiyor sanki zaman bilirsin.. Evet canım sen güçlü durmaya çalış ne kadar kaldı bitmesine :) amin canım tüm askerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…