yapılr ya kuzu kendmze guvnp ınandktan snra alasını yaparzuzun zamandır elimi sürmüyorum ama normlde aram iyidir mutfakla :) istisna durumlar hariç :)
haklısınnn kuzucukkk :)yapılr ya kuzu kendmze guvnp ınandktan snra alasını yaparz
haklısınnn kuzucukkk :)
tamam kuzum anlastikkk :) pastalar olur insallah :)
yazin kullanabilir tatlim.. allah nasip ederse yazin tatile cikmayi dusunuyoruzAnladım canm :) daha izin kullanmayı düşünüyor mu peki?
yazin kullanabilir tatlim.. allah nasip ederse yazin tatile cikmayi dusunuyoruz
o gunlerde gelicek bebegiiim :) gelinlikleri damatliklari cikarttiginiz gibi balayina tatileee oooooh:)Oooo süper canm hemde süper moral olur :) ne güzel bizde çıkabilsek artık evlenince
saol tatlim benim cok saol :) hehee yok kiz sende yaparsin hic zor degil yemek yapmak aslinda hee pcden tarif buluyosun bir bir uyguluyosun :)Oyum sana işin şakası kuzucum ama gerçekten ellerine emeğine sağlık başarılar dilerim çok güzel görünüyor :) mutfakta çok beceriksiz olduğum için becerebilenlere her zaman saygım var :)
saol tatlim benim cok saol :) hehee yok kiz sende yaparsin hic zor degil yemek yapmak aslinda hee pcden tarif buluyosun bir bir uyguluyosun :)
benimde her yaptigim tarif guzel olmuyo canim ama annemde denemekten bikmayayim diye ne yapsam yiyo cok guzel olmus diyoAnnem gibi konuştun o da zor birşey yok kızım aç bilgisayarını bak bak yap diyor :)
o gunlerde gelicek bebegiiim :) gelinlikleri damatliklari cikarttiginiz gibi balayina tatileee oooooh:)
benimde her yaptigim tarif guzel olmuyo canim ama annemde denemekten bikmayayim diye ne yapsam yiyo cok guzel olmus diyo
oyle tatlim :)Anneler işte birtaneler :)
askerden gelince ilkbahara nasipse bebegimAmin canm inşallahhh :) sizin Düğün nezaman tatlım nasipse :)
oyle tatlim :)
ee nasilsiniz canim askerinle sen?
kiyamamm tatlimm ya neden konusamiyosunuz cok mu yogunmus? bizde iyiyiz sukur canim da erdinin keyfi yok orda bi iki kisiye takmis heralde canini sıkıyolar bana pek anlatmiyo ama ben anliyorum canim..Çok şükür canım gün sayıyoruz işte :) bu aralar pek konuşamıyoruz canımız sıkkın yine de şükür tabi siz nasılsınız :)
kiyamamm tatlimm ya neden konusamiyosunuz cok mu yogunmus? bizde iyiyiz sukur canim da erdinin keyfi yok orda bi iki kisiye takmis heralde canini sıkıyolar bana pek anlatmiyo ama ben anliyorum canim..
hadi ya insallah arar canimm skma canini.. amin canim valla huzursuz gercekten uzulme dedi askerlik boyle hep huzursuzluk iste dedi :/ allah hepsinin yardimcisi olsun insallahŞuan görev yaptığı yerde değil canım merkeze yolladılar telefon yok yanında bugün daha hiç arayamadı bekliyorum işte.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım inşallah sorun varsa çözerler yoksa hep huzursuz olur, uğraşan çok oluyo canım hele üst devrelerden
hadi ya insallah arar canimm skma canini.. amin canim valla huzursuz gercekten uzulme dedi askerlik boyle hep huzursuzluk iste dedi :/ allah hepsinin yardimcisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?