- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
anlamam mi bitanemm cok iyi anliyorum hemde sesini duyunca daha rahat uyuyosun demi.. 64 gun kaldi sukur canim bende oyle teselli ediyorum onu ama ne kadar ise yariyo bilmiyorumCanım sıkılıyorum işte sesini duymayınca geçmiyor sanki zaman bilirsin.. Evet canım sen güçlü durmaya çalış ne kadar kaldı bitmesine :) amin canım tüm askerlerin
anlamam mi bitanemm cok iyi anliyorum hemde sesini duyunca daha rahat uyuyosun demi.. 64 gun kaldi sukur canim bende oyle teselli ediyorum onu ama ne kadar ise yariyo bilmiyorum
hosgeldin canimin iciiikızlarrr napıosunuz:)
kızlarrr napıosunuz:)
ım bebeğim bnde napim işte :)hosgeldin canimin iciiihic tatlim dizi izliyorumm sen napiyosun
askerımle konustum subatta geliıyo..bıdee bugun cok duygusaldı kuzum cok özledim dedi..telde esnıyodu hadı gıt uyu dedım banane özledm ztn sen gıt dıosun dediHoşgeldin canım ay güzel şeyler anlat içim şenlensin dertliyim bu gece
askerımle konustum subatta geliıyo..bıdee bugun cok duygusaldı kuzum cok özledim dedi..telde esnıyodu hadı gıt uyu dedım banane özledm ztn sen gıt dıosun dedi
kızlarr ben geldiimnapıyosunuzz?
ewt kuzum kullanıcam hepsını dıyo hatta parmagında bı sorun var onuda yaptırırım rapor verırlerse 1 aya tamamlarım dıyo :) snnkı ne zaman gelmeyı planlıyor tatlımAyy aşıklar sizi ya maşallah valla bana da moral oldu şubatta gelecek olmasına da sevindim az kaldı kuzucum :) tüm izninizi mi kullancaksınız
hg bebıs valla takılıyorum buralarda..sen napıosunkızlarr ben geldiimnapıyosunuzz?
ewt kuzum kullanıcam hepsını dıyo hatta parmagında bı sorun var onuda yaptırırım rapor verırlerse 1 aya tamamlarım dıyo :) snnkı ne zaman gelmeyı planlıyor tatlım
oy kiyamam kuzum benimSizin safak bizim mehtabın yarısı be canım birşey kalmamış az daha sabır.. Bu gece konuşamazsam sabaha kadar uyuyamam uyuyamıyorum o aramayınca ay dertlendim
hosgeldin tatlimmmkızlarr ben geldiimnapıyosunuzz?
Telvzyona baknyrdm cnm bi gelm siznle sohbt edm dedm:) sen napiosnkızlarrr napıosunuz:)
hep öyle kuzum napayım oturuyorum ben de öyle telefonun başında bir yandan bilgisayar, hoşbulduukkHoşgeldin bebegimm tv ye bakınıyorum ama gözüm kulağım telefonda :) sen napıyosunnn
hoşbuldukk, aynen ben de vallahg bebıs valla takılıyorum buralarda..sen napıosun
hoşbulduk hayatıım, askerim arasın diye bekliyorum napayım ben deoy kiyamam kuzum beniminsallah arayacakkkk sen hic merak etme
hosgeldin tatlimmmyarin ne giyecegime bakiyorum oyle canim sen napiyosunn
Hos geldn tatlm telvzyna baknyrdm bi gelm szle sohbt edm ddm:) sen ne yapion cnmkızlarr ben geldiimnapıyosunuzz?
iyi yapmışsın canıım, ben de öyle vallaHos geldn tatlm telvzyna baknyrdm bi gelm szle sohbt edm ddm:) sen ne yapion cnm
kuzu bızımkı kurrada mayıs cıktıda ...askerımde mayısa kdr dayansam hıc gelmm bısı kalmıyo dıo.. subatta bulustuk sonrada bı yarısı daha kalıyo ısteGeçmiş olsun canım askerine :) sonra sabredebilcekmisiniz canım uzun gelmicek mi, biz nisan sonu düşünüyoruz canım hepsini birden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?