:) of dha armdi askermiyi yapmışsın canıım, ben de öyle vallahoşbulduk
bnde cok ıım kuzum bugunn yaaa :)Telvzyona baknyrdm cnm bi gelm siznle sohbt edm dedm:) sen napiosn
Hep mutlu ol tatlm bn pek mtlu dglm aramdi die.sbnde cok ıım kuzum bugunn yaaa :)
kuzu bızımkı kurrada mayıs cıktıda ...askerımde mayısa kdr dayansam hıc gelmm bısı kalmıyo dıo.. subatta bulustuk sonrada bı yarısı daha kalıyo ıste
hep öyle kuzum napayım oturuyorum ben de öyle telefonun başında bir yandan bilgisayar, hoşbulduukk
hoşbuldukk, aynen ben de valla
ınsallah arar kuzum ya uzulme..snn askerın acemılıkteydı yanlıs hatırlamıyosam...yemın torenı yuzunden yogunlardır ondan kuzumHep mutlu ol tatlm bn pek mtlu dglm aramdi die.s
aynn kuzum hayırlısı olsn nezamn ıstıyolarsa o zmn gelsınler:)Anladım bebeğim işte biz de nisan sonuna kadar sabretmeyi umuyoruz bari doğumgününde yanında olayım diyor :) bir şekilde günler geçiyor çok şükür bir de arasa
Evet aradi c.tesi 1hafta aryamazsam m.etme yogunz ymn toreni icn dedi aman banane arasinınsallah arar kuzum ya uzulme..snn askerın acemılıkteydı yanlıs hatırlamıyosam...yemın torenı yuzunden yogunlardır ondan kuzum
bak demıs ıste cocuk kuzum napsın..ama ınsallah arar :)Evet aradi c.tesi 1hafta aryamazsam m.etme yogunz ymn toreni icn dedi aman banane arasin
aynn kuzum hayırlısı olsn nezamn ıstıyolarsa o zmn gelsınler:)
ewet kuzu arasınlar tabı..o aramasın hemen bn arıom :) ztn tutturdu tel sokucam dıe kızıyorum ama dınleyen yokBiz isteyince arasınlar ama dimi
Insallah kuzu hehe bnde anlayssz davrnyom dmibak demıs ıste cocuk kuzum napsın..ama ınsallah arar :)
hayırlısı olsun kuzum ...bnde cok korkuyodum dogudan faydası olmadı dogunun gobegıne dustuk:)Insallah kuzu hehe bnde anlayssz davrnyom dmiusta brlgne gecsde rahatlsk ikmzde ya insllah rahat yere duser bnm askermde tum askerlerde
oy hemen arasin enisteee :)hoşbulduk hayatıım, askerim arasın diye bekliyorum napayım ben dehazırla hazırla sabah uğraşmazsın
ALLAHim korusun kuzu hepsini ya bnm arkmn sevglsde dogu kimsnda ama cok rahatms hakkaride yapio arkdsn sevglsi rahat saglikli olsnlrda kuzu nerr duserse ALLAH buyuk :)hayırlısı olsun kuzum ...bnde cok korkuyodum dogudan faydası olmadı dogunun gobegıne dustuk:)
ewet kuzu arasınlar tabı..o aramasın hemen bn arıom :) ztn tutturdu tel sokucam dıe kızıyorum ama dınleyen yok
bnm sevdcek hıc rahat degıl tel bıle kullanamıyo ama bunada sukurALLAHim korusun kuzu hepsini ya bnm arkmn sevglsde dogu kimsnda ama cok rahatms hakkaride yapio arkdsn sevglsi rahat saglikli olsnlrda kuzu nerr duserse ALLAH buyuk :)
kuzu ust devreler bıle kullanmıyomus bı ıkı kısıde varmıs ..ama bnmkı asi dedıgım dedık:)Alt devreler gelsin daha rahat olucaklar inşallah ordaki duruma göre bakar bebeğim :)
ıyı geceler bıtanemm tatlı ruyalar:)bugun fazla dozda KK aldimm :):) biraz ara versem iyi olacak :) yarin aksam gorusmek uzere kizlar hepinizi cok opuyorum iyi geceleeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?