2014 Yarenleri! :)

Cok sevindm tatlm hadi gozun aydin:) valla kuzu bni arcgni sanmyrm c.tesi aryp ddi bana 1hafta ariyamiyblrm m.etme die haber verym ddm suan bile zar zornardm dedi gonul ister arasn ama hayrlsi artk:)

Cok sevindm tatlm hadi gozun aydin:) valla kuzu bni arcgni sanmyrm c.tesi aryp ddi bana 1hafta ariyamiyblrm m.etme die haber verym ddm suan bile zar zornardm dedi gonul ister arasn ama hayrlsi artk:)
sağol hayatıım,aa haber vermesi iyi olmuş ama aradığı zamanlar da işkence gibi geçiyordu ya bizim de oldu öyle dönemlerimiz ama şuan atlattık çok şükür inşallah siz de çabucak atlatırsnıız:)

amın kuzum yenı ya ıste alsmak zor oluo halıyle .s yemn torenı yaklasyor ya ondan ama haber vermesı ıyı oldu haber vermsydı kırardm kafasnı hehe

ya onun geleceğini biliyorum da senin gidip gitmeyeceğini bilmiyordum, of ne mutlu gidebileceksen ben gidemedim
ben gıtmekten yanaymda abmgl gıtme gelcek sonucta bılmem ne vır vır konustulr cnmı sktılar kuzu bn sonuna kadr gtmekte kararlym bakalm son durum ne olur :S bn o anı gormek ıstıyorm abmn yemn torenınede gtmstm cok gurur verıcı ızlemek ya. uzulme tatlm ksmet dglms demek belkı banada kısmet olmaz gıdemem.s

askerden gelince ilkbahara nasipse bebegim nisanlima kalsa gelir gelmez evlenelim falan diyo ama kasimda donucek ya sogukta dugun iyi olmaz diye ilkbaharda istiyorum ben:)

Erkeklere kalsa zaten aceleciler :) ayy ne guZel canim :) hakkinizda hayirlisi Olsun :) sen nerde oturuyorsun peki :)

elinden geldiğince gitmeye bak kuzum o anın tadını çıkar müthiş bir gururdur muhakkak

Merhaba kızlar, yemin törenine gidebilecekler çok şanslısınız. Ben ne yazık ki gidemiyorum. Oysa hayatının bu önemli anında yanında olmak isterdim, kısmet. 2 gün evci iznine çıkacak, Manisa'da bir yer ayarladı ailesi. O gün için ye iç gez toz dedim. :) Telefonunu sokacak içeri, inşallah sorun yaşamaz da sokabilir telefonunu. Bende kendimi züğürt tesellisiyle avutuyorum "Zaten yemin törenine gitsen görsen, ayrılınca yine kötü olacaksın. İlk veda ettiğin gün gibi olacak. Boşver Nisanı bekle, tam kavuş" diyorum kendime. Ama dediğim gibi benimki züğürt tesellisi.

selam canm. valla bnmde bellı degıl bn ıstıyorm da ıste abılerım zaten gıdıp getırılecek nye gıdyon falan ben zorluyorm da bakalm ınsallah gıdeblrm. evcı ıznı ıcn eve nye getrmıyorlar cnm. senın dedgn mantklı tabı vedalsmak zor olur tekrar hemde coook :S

Yani zor ama yinede görmek isterdim. Evci izninde manisa sınırları içinde olun demiş komutanları. Imza atacaklarmış çünkü, ondan istanbula gelemiyor. Şafağı 146'ya düşürdük ama zaman durdu sanki akmıyor.

cnm ordan adres gosterılırse gelebılır tabı ıskı adres bulmak hayrlısı olsun ya hayrlısıyla gelsnlerde farketmez. zaman dursa dursa bana durur cnm safagm 456larda falan dır herlde saymıyorm yanı azalnca ksmetse sayacam :) gene bunada sukurler olsun. dha askerını yollamıyanlar napsn bzmkler gene sanslı cnm oyle motıve edyrm kendmı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…