2014 Yarenleri! :)

Himm anladim canim ozaman durum degisr tabii. Ama benim bildigim 3 e kadar teslim olun diyorlardi yerine gore degisiyordr belki tabi.

belkide canım tam bilmiyorum ama şubeden öyle söylediler benim şafak tablom doğrumu acaba merak ediyorum internetten şafak sayardan hesapladım sen nasıl hesapladın

belkide canım tam bilmiyorum ama şubeden öyle söylediler benim şafak tablom doğrumu acaba merak ediyorum internetten şafak sayardan hesapladım sen nasıl hesapladın

Bende safak progrmindan yaptim canim. Silus tarihi baslangic tarihinden itibren basliyor safak. Mesela bizm baslangic 19.mart di teslim 21marrt idi dolaysyla iki gun avantajli oluyosun bir de 360 dan sayiliyor safak diyende var:)

amin canım benm benm ilk okul arkadaşımda mayısın 4ünde gidiyomuş dün bahçedeydk bahçeler yan yana nasıl oynadılar eğlendiler

Günaydııın canım Bizimkinin de bugün asker mevlütü var. İçim bir hoş oldu yaa ne biliyimm gidicekler falan off

hmm o zamman kendin dön canım hiiiç strese sokma kendiniii :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydııın pofuuu sayfanın başına yaptın mı şafak tablomuzu

Günaydııın canım Bizimkinin de bugün asker mevlütü var. İçim bir hoş oldu yaa ne biliyimm gidicekler falan off

şafak panonu hazırla tatlım yavaştan allah kavuştursun ben ilk giderken gitsinde bi kafa dinliyim modundaydım

günaydınn canıımm kız çok uykuluyum yeni uyandım ne şafak tablosu

şafak panonu hazırla tatlım yavaştan allah kavuştursun ben ilk giderken gitsinde bi kafa dinliyim modundaydım

yok balım yaaa ben o modda değiilim (( şafak tablomu yapmaya çalıştım ama olmadı sen nasıl yapmıştın?

Bende safak progrmindan yaptim canim. Silus tarihi baslangic tarihinden itibren basliyor safak. Mesela bizm baslangic 19.mart di teslim 21marrt idi dolaysyla iki gun avantajli oluyosun bir de 360 dan sayiliyor safak diyende var:)

benimki doğru gibi o zaman canım :)

heh şimdi düştü jeton hemen hazırlayalım tabii mesela pofuduk16 - Manisa/Alaşehir bu şekilde mi

evetttt canımm :) istersen şöyle yap altınada yazarsın işte kim istiyrsa

Acemilik Ustabirliği Süre

pofuduk16 Manisa/Alaşehir Belli değil 365

Son düzenleme:
evet kızlarr şimdi siz bu mesajı alıntılayıp askerinizin acemi birliğini askerlik süresini kaçıncı tertip olduğunu usta birliğini vs. yazarsanız eğer sizleri de listemize ekliyorumm listemiz ilk sayfadaa

Son düzenleme:
evet kızlarr şimdi siz bu mesajı alıntılayıp askerinizin acemi birliğini askerlik süresini yazarsanız eğer sizleri de listemize ekliyorumm listemiz ilk sayfadaa

Benii yazz beniii yazzz :) Kütahya / Merkez Uzun dönem

evet kızlarr şimdi siz bu mesajı alıntılayıp askerinizin acemi birliğini askerlik süresini kaçıncı tertip olduğunu usta birliğini vs. yazarsanız eğer sizleri de listemize ekliyorumm listemiz ilk sayfadaa

Benim nişanlım da asker.. ustabirliği istanbul uzun dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…