FarkındayımZaten bi de topiğe ilk yazan ben olmuşum konu sahibiyle kanka oldukk ama topiği kaçırdımmııı iştee..... Arada yazıyorum selam diye ama tanımayanlar da vardır eminim selamı alan az
yanlış yere konmuşun sanki
noldu kim kayıp etti seni, nereye gaçtın
Yokya bizim yerimizde de varim artik. Hastalıklar ve ayrılıklar biraz zir gunler yasatti ama gecti canım
Bahar hastalıkları migren karışımı biseylerGeçmiş olsun canımmnoldu ki?
Gel tabi bekliyoruz her zaman:)
Bahar hastalıkları migren karışımı biseyler
Tamam canım en kısa zamanda oraya bakarım yinearada kaynıyordur biz çok geveze oluyoruz bazenmilleti alıntı yaparak selam de bak almayan oluyor mu selamı öyle öyle kaynaşırız
Anladım canım, iyisin şu an sanırım:)
anlaştıkTamam canım en kısa zamanda oraya bakarım yine:82:
Evet çok şükür. Sen nasılsın
anlaştık
gırdıllanıp gidiyorum işte, sıkılıyorum:)
senin burda ne işin varçabuk öteki topiğe dön yardım et bana
anlaştık
gırdıllanıp gidiyorum işte, sıkılıyorum:)
evet kızlarr şimdi siz bu mesajı alıntılayıp askerinizin acemi birliğini askerlik süresini kaçıncı tertip olduğunu usta birliğini vs. yazarsanız eğer sizleri de listemize ekliyorumm listemiz ilk sayfadaa
Niyeeeeeee .........
yok balım yaaa ben o modda değiilim (( şafak tablomu yapmaya çalıştım ama olmadı sen nasıl yapmıştın?
6 subatta teslim oldu acemiliği aydında yaptı
Bu arada selamlar sevgili konu sahibi:) yanlış anlamadın umarım takılıyorum ben kızlara yoksa art niyetim yok yani:) elbette burada da olacaklar
sevgilimin acemi birliği burdur/ merkez uzun dönem 94/2 gidiyor sevgiler:)
katılıyorum canım art niyet aranacak bir durum yok için rahat olsunnselamm canımm sevgilerr
sevgilimin acemi birliği burdur/ merkez uzun dönem 94/2 gidiyor sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?