- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
doğru söze ne denir haklısın canım bizde sabah aynı şeylerden bahsettik :)
geçmiş olsun kuzum dikkat et.. Bu arada meslektaşmışız çok sevindimm
Kıslarr ben çok mutluyum sevdiğim cuma günü geliyor 10 günlüğüneOrdan da keşan'a Allahın izniyle..
ohh süper canıımmm hasret giderirsiniz bol boll
benim çok canım sıkkın
sağoll canım benimm sen nasılsınn?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim çok canım sıkkın
Neden canim tanismiyormusunuz annesiyle? Ben ailesyle donmustumm hatrladkca kotu oluyorum o gunuiyiyim canım yaa sevgilimin bileti alındı benim kafam yine dank ettialıştırmaya çalışıyorum kendimi terminale gidicem ama yalnız nasıl dönerim bilmiyorum yanimda kimsede yok sevgilimin annesi biz bırakırız demiş ama onlarlada dönmek istemiyorum öyle işte
Neden canim tanismiyormusunuz annesiyle? Ben ailesyle donmustumm hatrladkca kotu oluyorum o gunu
:/
ya canım tanışıyoruz görüşüyoruz ama ne biliyim onlarla olmak istemiyorum sanki ne yapmalıyım bilmiyorumkiinsanın yanında götürecek birtek insan olmazmı yemin ederim benimde yok
neden kiiiiiiiiiiiiiiiiii :26::26:
Canimm nooldu ki :/
iyiyim canım yaa sevgilimin bileti alındı benim kafam yine dank ettialıştırmaya çalışıyorum kendimi terminale gidicem ama yalnız nasıl dönerim bilmiyorum yanimda kimsede yok sevgilimin annesi biz bırakırız demiş ama onlarlada dönmek istemiyorum öyle işte
alışmayı denicez zamanla da alışçaz canımm neden sevgilinin annesiyle dönmek istemiyorsun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnmde yoktu canim cnku gece bindi otobuse sewdigim.. yapicak bisey yok canim mecbur bi kac saat katlncksin:/
sevgilim akşam 19:30da binecek canım o yüzden çok sorun olmaz benim için annesi ile dönmek istemiyorum
Canim niye muhtac olacakmissin ki onlara bagli degilsin, erken gidiyomus zaten gidersin donerkende tek taksyle donersin ozaman..
öyle olur dimi canım yaa ablasına karşı ben sıcak şeyler hissetmiyorum sonra kalabalık olacak böyle bi durumda sanki tüm gözler benim üzerimde olur gibime geliyor sen ne düşünüyorsun sen nasıl hissetmiştin sevgilin giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?