2014 Yarenleri! :)

Kizlaar istanbul maltepe de olan var mi askeriiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağoll canım benimm sen nasılsınn?

iyiyim canım yaa sevgilimin bileti alındı benim kafam yine dank etti alıştırmaya çalışıyorum kendimi terminale gidicem ama yalnız nasıl dönerim bilmiyorum yanimda kimsede yok sevgilimin annesi biz bırakırız demiş ama onlarlada dönmek istemiyorum öyle işte

Neden canim tanismiyormusunuz annesiyle? Ben ailesyle donmustumm hatrladkca kotu oluyorum o gunu
:/

Neden canim tanismiyormusunuz annesiyle? Ben ailesyle donmustumm hatrladkca kotu oluyorum o gunu
:/

ya canım tanışıyoruz görüşüyoruz ama ne biliyim onlarla olmak istemiyorum sanki ne yapmalıyım bilmiyorumki insanın yanında götürecek birtek insan olmazmı yemin ederim benimde yok

ya canım tanışıyoruz görüşüyoruz ama ne biliyim onlarla olmak istemiyorum sanki ne yapmalıyım bilmiyorumki insanın yanında götürecek birtek insan olmazmı yemin ederim benimde yok

Bnmde yoktu canim cnku gece bindi otobuse sewdigim.. yapicak bisey yok canim mecbur bi kac saat katlncksin:/

alışmayı denicez zamanla da alışçaz canımm neden sevgilinin annesiyle dönmek istemiyorsun?

alışmayı denicez zamanla da alışçaz canımm neden sevgilinin annesiyle dönmek istemiyorsun?

ya canım özel bi sebebi yok kimseye muhtaç kalmak istemiyorum kendi işimi kendim halletmek istiyorum ondan

Bnmde yoktu canim cnku gece bindi otobuse sewdigim.. yapicak bisey yok canim mecbur bi kac saat katlncksin:/

sevgilim akşam 19:30da binecek canım o yüzden çok sorun olmaz benim için annesi ile dönmek istemiyorum

Canim niye muhtac olacakmissin ki onlara bagli degilsin, erken gidiyomus zaten gidersin donerkende tek taksyle donersin ozaman..

öyle olur dimi canım yaa ablasına karşı ben sıcak şeyler hissetmiyorum sonra kalabalık olacak böyle bi durumda sanki tüm gözler benim üzerimde olur gibime geliyor sen ne düşünüyorsun sen nasıl hissetmiştin sevgilin giderken

Canim senin hissettklerini bnde hissettim doya doya foto ble cektrmdm svglmle cok cekindim ananesi dedesi dayisi yngesi.. ananesi cok dinine duskun bi kadin ondan cok ceknmstim mesela vedalasrkn gokhanla sarilrkn ble tereddut ettim hepsi bize baktii orda hem agliyorum hem utaniyorum tuhaf duygular hissetmstim ya oluyo yani bu hele hazetmedgin biri de varsa.. bence git ve kimseyi takma mesafeni koru biraktiktan sonrada taksiyle donersin
Aslinda bana yapilsa ben alinirdim bu harekete ama onlarda demkki baska secenk birakmiyolar sana anlamaya calisiyorum canim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…