Canim senin hissettklerini bnde hissettim doya doya foto ble cektrmdm svglmle cok cekindim ananesi dedesi dayisi yngesi.. ananesi cok dinine duskun bi kadin ondan cok ceknmstim mesela vedalasrkn gokhanla sarilrkn ble tereddut ettim hepsi bize baktii orda hem agliyorum hem utaniyorum tuhaf duygular hissetmstim ya oluyo yani bu hele hazetmedgin biri de varsa.. bence git ve kimseyi takma mesafeni koru biraktiktan sonrada taksiyle donersin
Aslinda bana yapilsa ben alinirdim bu harekete ama onlarda demkki baska secenk birakmiyolar sana anlamaya calisiyorum canim seni.
kızı görmek istemiyorum canım kız şuanda evli bebek bekliyor filan ben geçen eylülde ameliyat olsun sonra kız hiç geçmiş olsun vs diye aramadı sonra aradı beni ben anladım bi derdi var teli açsam bi dert açmasam bi dert açmasam merak açsam işte oda ayrı bi durumdu açtım hiç geçmiş olsun vs demek yok işte kardeşimin iş durumu ne olacak okulu ne olacak bitiremedi vs seni ailenin evinde gördüğünden geri bırakamayız vs 45 dkka konuştu teli kapattım günlerce kendime gelemedim inan yani kardeşine birşeyi kabul ettirmeye çalışıyor onuda beceremiyor biliyorki ben ne istesem adam yapıyor resmen beni kullanmaya çalıştı çookkk zoruma gitti inan daha neler neler ağzım açık dinledim ondan beri kızın sesini duyup yüzünü görmeye tahammülüm yok haksızmıyım bilmiyorum
Seni ailenin evinde gordugunden birakamayiz derken canim? Ya iste tipik gorumce sendromu kiskaniyprdur blki.. annesi nasl davraniyor canim?
yani benim ailemin maddi durumu iyiymiş sevgilimin de iyi bir işi olup para kazanmalıymış canım annesiyle alakalı bu kadar yıldır bir kanıya varabilmiş değilim o normal bence canım birde biz 2008 marttan beri birlikteyiz canım sevgilim diyorki ben askere gidince ailem seni arar nasılsın vs diye sorar dio bende aramazlar bak gör diyorum seni arayıp soran varmı aranmalımıyız sence
Hadi ya yaptigi terbiyeszlge bak kadinin. Bizimkinin aileside cok normal degil bende zaman zaman deliriyorum valla.. manisaya gttik istanbuldan ymn toreni icin iki gun onlarla kaldik inan cok sogdum beni hasta ettiler bir hafta hastanede serum yedim babasi buz gbi havada cam acik gtti hep.. annesinin igneliyici konusnalari falan.. ama takmiyorum alistim uc yildir artik. Evet kardesi msj atyo arada anneside isi dsunce iste.. bugun yengrsi aradi kahve icmye cagrdi bnm glcgimi duyms kaynanamda gelms hemen.. dengesz ya. Sen fazla bklnti icinde olma arama da onlari boswer ne kaadar iyiysen okadar ezilirsin.
Yok kizz cat kapii.. ayni binadalar zaten:) bnm srsimi duydugu an damlar. canim neler nelerr . Babasinin agzi bozuk sevmiyorum. Annesinin ayakkabima bile lafi oldu ayakkbdan cok herseye bnzio diye oysaki herkes bayildi o ayakkbiya:) yoldaykm usuttm surekli wc ihtyci duydum bana dedgi lafa bak ne ole idrar torbasi sarkik kadnlar gibi.. arada nisan falan olsa kimse sustramaz bni. Suanda herseyi biriktryorum acisi cikacaj elbet.. ilk ciktgmz zmnlrda saclram boyali diye istemiyomus bni falan :)) onun kus oldugu kisinin selqmini aldim diye tavir almisti.. cocuk hareketleri ayni.aaaa ben büyük konuşmak istemem ama aramam yani aradıkça değerleri artıyor sanki onlarda beni ararsa kısa öz yuvarlak cümleler kurucam karar verdim bunların işi düşünce aramaları herkeste var demekki bizdede öyle çünkü yemin törenine gidemem ama yolcu etmeye gidicem plan yaptım yani:) kaynananın yaptığı ayıp degilmi kahve içmeye onunda gelmesi garip zorla kendini davet mi ettirdi acaba yengeye merak ettim
yuhhh demek istiyorum ne olur k.bakma ama kadın kafayı yemiş bence sana söyleyeyim ben okurken gözlerim fal taşı gibi oldu bak benim şimdiki aklım olsa görüşmezdim aile ile ya zaten nişan düğün görüşülecek yeterince yüz göz olunacak böyle görüşmeye gerek varmı sence memnun musun bu durumdaYok kizz cat kapii.. ayni binadalar zaten:) bnm srsimi duydugu an damlar. canim neler nelerr . Babasinin agzi bozuk sevmiyorum. Annesinin ayakkabima bile lafi oldu ayakkbdan cok herseye bnzio diye oysaki herkes bayildi o ayakkbiya:) yoldaykm usuttm surekli wc ihtyci duydum bana dedgi lafa bak ne ole idrar torbasi sarkik kadnlar gibi.. arada nisan falan olsa kimse sustramaz bni. Suanda herseyi biriktryorum acisi cikacaj elbet.. ilk ciktgmz zmnlrda saclram boyali diye istemiyomus bni falan :)) onun kus oldugu kisinin selqmini aldim diye tavir almisti.. cocuk hareketleri ayni.
Hasta oldm geberiyodum kardesinin haberi var annesi bi arayip gcms olsn demedi. Bugunde bahsettim hastaligimdan yine gcms olsn demedi. Bizim gibi ince dusunmuyor iste herkes
yuhhh demek istiyorum ne olur k.bakma ama kadın kafayı yemiş bence sana söyleyeyim ben okurken gözlerim fal taşı gibi oldu bak benim şimdiki aklım olsa görüşmezdim aile ile ya zaten nişan düğün görüşülecek yeterince yüz göz olunacak böyle görüşmeye gerek varmı sence memnun musun bu durumda
Ben ilk xamanlar agliyodm evde cunku kimse bu kadar gizliden ince ince belli etmedi uyuzlugunu sinsce. Birde sevdigimin annesi.. simdi artik kirilsam bile takmiyorum tek dsundgum gokhanin bitrip gelmesi. Ki zaten o soz nisan falan oyle gozumde buyuyorki aileler cok farkli.. daha dogrusu o taraf cok dengesiz. Ben biliyorum daha neler gorecegim. Ama kirildgm kadar kirmaktan asla cekinmicem. daha simdiden boyleyse evlndgimizde cinnet gecrtr bana kadin. Gokhanda diyo farkinda hersyin evlnnce uzaklara gidecegz askim merak etme diyor zaten tek umudumda uzakta otrcak olmamiz insallah tabii
aynen bak ablası ameliyatıma geçmiş olsun demedi bende o evlendi aramadım 4 aylık hamile aramadım aramam sevgilimde biliyor haklısın dio neler neler dedi yaa valla sevgilim kendi kıyafet masrafı için çalışıyormuş yok artık dedim kıza öyle olsaydı o zaman aldığı maaşı annesine vermezdi dedim kızda annesine veriyor annem ne yapıyor onun geleceği için biriktiriyor dedi yani resmen bana zarf attı ne dicem diye bunları kardeşime anlatma tamam mı dedi tamm dedim 2 gün sora anlattım doldum çünkü
Hic biseyi gizleme canim anlat ben iyiyide anlatrim kotuyude.. ama cok kakmayalim kafalrina bu sefer bunalip da o tarafa haksz oldgu halde hak vermye baslarlar. Birakalim birazda kndileri gorsunler.
Gökhan evlenince yan çizmesin sanki böyle şeyleri hiç söylemiyormuş gibi davranmasın birde
Valla bilmiyorum canim erkek milleti degilmi.. sen onun icin fedakarlik yapip evini aileni birajip adamin soyadini almayi goze aliyosun onlar sana terslik yapiyorsa .. valla suanda neyapardim bilmiyorum. Simdi iliskimizde genelde ben baskinim evlnnce belli olmaz ama kisilik ozelligi bu baskin olmak birazda. Annesyle zaten surekli tartsrlar cunku cok sıkıyor kadin insani gercekten. Manisaya gttzde bile sinirlendrdiler cocugu baya.. gokhan umarim degismez bni biraz tanidiysa yapmaz bunu. Allaha sukurde cok iyi iliskimiz var masallah 3 yildr bi kere bile ayrilmamiszdir seviyorum ve seviliyofum ama insanoglu iste babana bile guvenme bosuna demiyolar
valla doğru söylüyorsun gökhanı çok boğma o zaman yok annen böyle yok baban böyle diye bırak kendi anlasın ne olduğunu sen yapıcı konuş
:) aynn canim dikkat edyrum. Bu arada dertli olan sendin ben daha cok derdimi kusmusum burda:)) bence sen dedgim gibi yap tatlim git orda mesafeni koruyarak bi iki saatini gecir ve sonrasinda ailesine iyi aksamlar diyerek taksine bin
ayy canım valla çok tatlısın :)) benim o gün saat 3 te dersim var sabah sevgilime görüşücez sonra ben derse gidicem gitmek zorundayım daha doğrusu ordan saat 5 buçuk gibi çıkarım otobüse binip terminale giderim taksiye binemem çünkü okulla terminal arası çok uzak para yetiştiremem valla taksiye:) evlerine gitmem terminale giderim direk sonra orda veda zamanı gelir kim ne derse kesin sıkıca sarılıcam sevgilime :) sevgilim otobüse biner otobüs gider bende iyi akşamlar allah kavuştursun derim ordanda dışarı çıkarım arabalarına binmem :)
Tesekkur ederim canim sende oyle:) ogrenci insanin hali bi baska oluyor iste :) iyi bi plan yapmissin canim aynen uygula bunu.. sevdigin erken binmiyormu canim otobuse? Gokhan 11 de bindi gecebu arada nereye cikti acemiligi tatlim?
Himm anladim canim ozaman durum degisr tabii. Ama benim bildigim 3 e kadar teslim olun diyorlardi yerine gore degisiyordr belki tabi.biraz erken canım 9 mayısta saat 19:30da biniyor 10 mayısta saat 13:00 önce teslim olmuş olması gerekiyor burdura gidiyor 600 km 11 saat sürüyor yol ilerleyen saatlerde otobüs yoktu o yüzden böyle oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?