2014 Yarenleri! :)

25 KASIM 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ

TESKERE ALAN YARENLERİMİZ
MUTELLA

PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ

HUZURAERDİM / 65 --- UŞAK
PLASLAN / 68--- AKSARAY

PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ

MYNM / 99
OZGEEMRE/ 99

ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ

NİDAGKHN / 108
PERİ__KİZİ / 146

YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ
EVMAKİNESİ / 145
TUCE_TUCE / 145
EFULİ__ / 146
POFUDUK16 / 160
EVREM2724 / 181

100LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ

PEMBECANTA/ 236
ZAMANSİZ93 / 256
YESMCEYHN / 259

200LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ

DENİZLİLİLİLİ / 344
KAMUHE / 347

YOLA YENİ BAŞLAYAN YARENLERİMİZ

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR

ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

Hahahaa :) şu an KK'ya bir itirafta bulunayım. El ele dolaşan çiftleri görünce, "Sizi göreceğim yakında, askere gitsin o zaman benimki dönmüş olacak ben nispet yapacağım" diyorum. Sanki el ele dolaşan çiftlerin suçu neyse. :) Bu asker bekleme beni iyice bencil yaptı. :

Çok güzel olmus eline sağlık kuzum

hahahaha superdı ama yaa bı sucları yok tabı cnm ama gorunce ınsan tuhaf olyor tabı halıyle. sen yolu yarılamssn skma canını hıc

Eline sağlık. 65 gün sonra plakalara düşüyoruz inşallah. :) Offff geç zaman geç...

Ah canim ya

ah ahh en altlardayım ben ezıkım ben :S

Aramıza 3 haftaya kadar Aralık celbinin yarenleri katılacak, şimdiden onlara sabırlar diliyorum. Şafak listemiz artacak yani ozgeemre istifa edebilir bu yüzden. :)

Aramıza 3 haftaya kadar Aralık celbinin yarenleri katılacak, şimdiden onlara sabırlar diliyorum. Şafak listemiz artacak yani ozgeemre istifa edebilir bu yüzden. :)
hahah cnm tesadufen bn bu sayfayı buldm kayt oldum gelen cok olyormu yanı aralktada gelen cok olur. ıstısna gordm bn geldm ıyıkde gelmsm

hahahaha istifamı basarım valla ona göre gelmeyin derizzz
hahah cnm tesadufen bn bu sayfayı buldm kayt oldum gelen cok olyormu yanı aralktada gelen cok olur. ıstısna gordm bn geldm ıyıkde gelmsm
Buranin en guzel tarafida bigun askerlerimiz gelicek ve bizler bu yazdiklarimizi okuyup yuzumuzde gulumsemeyle okuyacagiz :) o gunu sabirsizlikla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…