2014 Yarenleri! :)

yok yok tatlim burasi cok vermis oyle oduller falan baya guvenilir :)

hadi yaa canim gercekten mi? :) ben valla istedigim gibi olmadi ya kalin falan oldu daha guzel yapabilirdim ama ilk denememdi napalim :) saol kuzum benimmm
Canım benim hamuru fılan kalmışın kendin yapmışın daha ne olsun... Benimde demiyesim var denedimde atarım sana foto harıkasın opuldun

Canım benim hamuru fılan kalmışın kendin yapmışın daha ne olsun... Benimde demiyesim var denedimde atarım sana foto harıkasın opuldun
dene tatlim bende ilk defa denedim bidaha denedigimde daha iyi olacagna eminim deneye deneye elimiz alisicak kuzum insallah

Günaydın canımcımmmmm.

Çaldı mı canım telefon? Yarimin kontörü bitmiş ödemeli attı dün aradım bende konuştuk sonra kontör bitti telefon kapandı. Bugün kontör atayım yavrucuğuma.

günaydınnnnn güzellikkkkk
evettt gece 11 de aradı çok şükür 40 dk konuşmuşuz , telefonu vericekti arkadaşına, uyuduğu için vermemiş birkaç da mesaj attı doldurdum enerjimi hihihi
size de maşallah bebegim senin dakikan yok mu

Maşallah maşallah. Yok canım yaa 10 dksı 75 kuruşa konuşuyordum o da bitti. 9 tl nasıl gitti anlamadım ben yaaa. Onda hiç kontör yok sms zamanı dolmuş bugün kontör atcam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…