- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
Koskoca 236 gun nasil geceraynen hayrlısıyla o gunlerde gelcek :)
Böyle diyince uzuldum o yarenlere daha cok var tek tesellim birazda olsa az kalmis olmasi
Eveet o daha zorAhh ahh aynen canım başlamak bitirmenin yarısıdır. Daha başlamamış olanlar şuan gidecek telaşında olanlarr
koskocamı bnm 346 bak bnm sayıyı gor motıve ol braz cnm sen yarılamssn bunada sukur bıter hayrlısyla. bende cok ozledm .sKoskoca 236 gun nasil gecer
Offf ben coookkk ozledim
Izinde kullanmiycak aklima geldikce darlaniyorumkoskocamı bnm 346 bak bnm sayıyı gor motıve ol braz cnm sen yarılamssn bunada sukur bıter hayrlısyla. bende cok ozledm .s
dha ıyı kullanmasn kı erken gelr kuzu. he valla ezıgım ben hahaIzinde kullanmiycak aklima geldikce darlaniyorumay kiyamam ya benim safaga bak diyoo toplanin agliyak :)
Senin askerin nerdeydi :)dha ıyı kullanmasn kı erken gelr kuzu. he valla ezıgım ben hahabn napam gıdım atlym balkondan
hee cnm bnm bıttıSenin askerin nerdeydi :)
Bakma sen bana ne kaldi sunun surasinda bitti bitti
Canım benim hamuru fılan kalmışın kendin yapmışın daha ne olsun... Benimde demiyesim var denedimde atarım sana foto harıkasın opuldunyok yok tatlim burasi cok vermis oyle oduller falan baya guvenilir :)
hadi yaa canim gercekten mi? :) ben valla istedigim gibi olmadi ya kalin falan oldu daha guzel yapabilirdim ama ilk denememdi napalim :) saol kuzum benimmm
Hakkarihee cnm bnm bıttıD: bnm asker ankarada kuzum senın asker nerdeydı :)
ALLAH korusun hepsini cnm yaHakkari
kuzuuuuALLAH korusun hepsini cnm ya
amiin cnm bnm.. denizlide oturuyorum bebegim ben:) nisanlimda bende aydinliyiz amaErkeklere kalsa zaten aceleciler :) ayy ne guZel canim :) hakkinizda hayirlisi Olsun :) sen nerde oturuyorsun peki :)
dene tatlim bende ilk defa denedim bidaha denedigimde daha iyi olacagna eminim deneye deneye elimiz alisicak kuzum insallahCanım benim hamuru fılan kalmışın kendin yapmışın daha ne olsun... Benimde demiyesim var denedimde atarım sana foto harıkasın opuldun
bizim gelin de denizlili kiiiz :)amiin cnm bnm.. denizlide oturuyorum bebegim ben:) nisanlimda bende aydinliyiz ama
telefonun başında çaresiz bekliiiyoooooruuuummmm
Günaydın canımcımmmmm.
Çaldı mı canım telefon? Yarimin kontörü bitmiş ödemeli attı dün aradım bende konuştuk sonra kontör bitti telefon kapandı.Bugün kontör atayım yavrucuğuma.
bizim gelin de denizlili kiiiz :)
zilleri takippp oynayivericezzz gaariii gariii de gariii sabah sabah dinleyiverin gariiii :))))
günaydınnnnn güzellikkkkk
evettt gece 11 de aradı çok şükür 40 dk konuşmuşuz, telefonu vericekti arkadaşına, uyuduğu için vermemiş birkaç da mesaj attı doldurdum enerjimi hihihi
size de maşallahbebegim senin dakikan yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?