ahahahaaabizim gelin de denizlili kiiiz :)
zilleri takippp oynayivericezzz gaariii gariii de gariii sabah sabah dinleyiverin gariiii :))))
Maşallah maşallah.Yok canım yaa 10 dksı 75 kuruşa konuşuyordum o da bitti. 9 tl nasıl gitti anlamadım ben yaaa. Onda hiç kontör yok sms zamanı dolmuş bugün kontör atcam. :)
O değilde dün kontör yoktu ama telefon açıktı 9a kadar naptı kimle konuştu acaba?Mesajlarıma cevap atamadı haliyle.
bebeğim yapsana dakika böyle çatır çatır gider liralar.. bir de konuşamayız diyordun bak nasıl arıyor gördün mü :)
bebegim acık kalmıstır.. sms i yoksa ee telefonu da meşgul değilse nasıl konuşsun kızzzz :)
Yaa çağrı atmadım ki meşgul mü değil mi bilmiyorum nedense atmadım çağrı ahaha
Canım nasıl yapcam dakika geçen netten baktım yoktu güzel bir şey yaa. Normalde 500 dk her yöne 1 gb net 25 tlydi ama onu da göremedim bitti sanırım.
http://www.turkcell.com.tr/kampanya...en-yaptim-400-paketi?place=campaigns_category
şuraya bir bakarsın canım belki bulursun birşey :)
valla çağrı atarsın diye düşünmüştüm ben olsam bızıklardım
Aynen ama atmadım nedense mala bağladım dün yaa.
Çünkü attım cevap atamıyordu ödemeli falanda atmadı ahaha. Bugün sorarım hesabını ben bunların. :)
Yok canım buldum her yöne 500 dk 1 gb net 1000 sms var onu yapcam bir dahaki sefere. :)
ahahah sevdicek arayana kadar benim halimi görseydin pijamalar gögüs altına kadar cekik çıtçıt çekirdek televizyon karsısında
Ahaha ben dün konuştum içim bir rahattı ohh tabii telefon kapanmasaydı iyiydi.Dakika yapcam bir daha ki ay yaa olmuyor böyle cidden.
bu ayı da bitiriyoruz çok şüküraskerlikte 4. ay bitecek inşallah
Bizim 3. ayımız olacak. :) Seninki ne zaman gitmişti canım?
ayy saol canim cok tesekkur ederim :) sizlerede yaparim insallah bi gun :)MissPeaceful dün makarnana oy verdim ben çok beğendim. :)
hobaaaa :) sabah sabah boyle uyanan var mi yaa erdinin hasretinden ne yapacagimi sasiriyorum bazensüpersin bebek yaa sabah sabah ne iyi geldiii haydiiii oturmamııııı geldikkkk
denizlililer iyiydir iyi de bizim gelin biraz seyyyy....ahahahaaadenizliliyse iyidir bebegim.. gaydiri gubbak cemileem nasil nasil ederizde bu isee sabah sabah enerji verdn tsk ederm bebis
ayy saol canim cok tesekkur ederim :) sizlerede yaparim insallah bi gun :)
hobaaaa :) sabah sabah boyle uyanan var mi yaa erdinin hasretinden ne yapacagimi sasiriyorum bazenhaha yaptiklarima anlam vermeye calismayinn delidir deli diyin gecin
denizlililer iyiydir iyi de bizim gelin biraz seyyyy....neyseee bunada sukur diyelim
rica ederim hayatimmm arada gerekiyo ya boyle biraz su olu topragini atmamiz lazim ustumuzden
ağustosta gitti canım :) senin de eylülde herhalde :)
ayy saol canim cok tesekkur ederim :) sizlerede yaparim insallah bi gun :)
Kuzum dun uyumsm ya haha:) napyn naslsn cnmkuzuuuu
Selammnkizlar nasilsnz bakalm:)
amaaan hangimiz biraz seyy degilizki sanki kuzuuuayy saol canim cok tesekkur ederim :) sizlerede yaparim insallah bi gun :)
hobaaaa :) sabah sabah boyle uyanan var mi yaa erdinin hasretinden ne yapacagimi sasiriyorum bazenhaha yaptiklarima anlam vermeye calismayinn delidir deli diyin gecin
denizlililer iyiydir iyi de bizim gelin biraz seyyyy....neyseee bunada sukur diyelim
rica ederim hayatimmm arada gerekiyo ya boyle biraz su olu topragini atmamiz lazim ustumuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?