Bnde ruyamda Gordum sevdicegimi :Samaaan hangimiz biraz seyy degilizki sanki kuzuuugece ruyamda kusumla sariliyodum.. nasi bi bilincaltim varsa nasi bi yalnizliksa ruyamda sevdicekle sarilicagma kusla sariliyodum dusun yani:)
ooooh ne guzel kuzucuuum:) hayir olsun nasil gordun.. ayy cok guzel oluyo dimi biraz olsun ozlem gideriyo insanBnde ruyamda Gordum sevdicegimi :S
Aynen kuzu anca ruyamda gorrm ztn.d gelmesi yaklsyr ya geldgni goryrm guya bana bagryr bu giydgn kot ne damla sna demedmmi dar giymcn haha tartsark gordm benooooh ne guzel kuzucuuum:) hayir olsun nasil gordun.. ayy cok guzel oluyo dimi biraz olsun ozlem gideriyo insan
ahahahaAynen kuzu anca ruyamda gorrm ztn.d gelmesi yaklsyr ya geldgni goryrm guya bana bagryr bu giydgn kot ne damla sna demedmmi dar giymcn haha tartsark gordm ben
Benide kuzum ayni seklde bnde tayt gymemi istmz elbse faln bikini ztn gymydm oncdn de izn verse bile bn gynemem ayni seklde tuhaf olrm:) kot gynyrm onada karsyr yaa illa bol olacak kot deli edy bni kotada karsmasn ama dmi aaa abrtyr:))ahahahakiyamamki ya:) benim sevdicegim cok karismaz giydiklerime belli basli taktigi seyler vardir mesela tayt istemez, gogus dekoltesi istemez ve bikini giymemi istemez.. eskiden.bikini ve tayt giyerdim ama askim sayesinde giymiyorum artk kendimi ciplak gibi hissediyorum nasi giyiyomusum diyorum yaa:) bu cocuk beni olumlu anlamda coook degistirdi caniiim
Selam tatlm naslsnn:)selam :)
iyiyim şekerim sen nasılsınSelam tatlm naslsnn:)
Yok kuzu :)Kızlar sevdiceklerinizin bu forumdan haberleri varmı ?
Bende iyiym sekrr:)iyiyim şekerim sen nasılsın
buna çok sevindimYok kuzu :)
hep iyi ol :) askerin nasıl bi sorun yktur inşBende iyiym sekrr:)
eneeeem enistede azcik abartms caniiim pantolon dedigin de emanet gibi bosbol olmaski cinimBenide kuzum ayni seklde bnde tayt gymemi istmz elbse faln bikini ztn gymydm oncdn de izn verse bile bn gynemem ayni seklde tuhaf olrm:) kot gynyrm onada karsyr yaa illa bol olacak kot deli edy bni kotada karsmasn ama dmi aaa abrtyr:))
Aynen bzde tartsrz bnde bse gzlmyrm ama bunu blmsne gerk yok uzatr hadi girenlern hepsi kz dglse nerdn blcn falan filan .d erkeklern kuruntusu iste:)buna çok sevindimben ondan bişy saklamıyorum normalde ama bunu bilmesine gerek yok bilirse yazdıklarımı m.eder ya tartısırız yada şifre ister EnBüyük KK
benimkinin var bebegim.. bazen tam burdayken ariyo konusuyoruz napiosun diyo kizlarla konusuyodum falan diyorum hattaKızlar sevdiceklerinizin bu forumdan haberleri varmı ?
Kotta dar oldgnda belliedyr hatlri kuzu kilolym brazda illa bol olcak bni hip hop cular gbi olck yaaa haha ikna edcm bu huyunu assin yani bi kot gynyrm onuda burnmdn getryr dyrm istersn salvar gynm hc fena olmazdyr.d.ddeneeeem enistede azcik abartms caniiim pantolon dedigin de emanet gibi bosbol olmaski cinimtayt tamam hatlari asiri belli ediyo ama pantolon gerci sen sikayetci degilsen problem yoktur kuzu
Hepmz hep iyi olalm kuzum yok armdi yognlr yrmn toreni icn iste senin asker nasldr iydr inss:)hep iyi ol :) askerin nasıl bi sorun yktur inş
hahah tamam yavrummmher güne böyle başlayalım ya ben çok sevdim kendimize geldik biraz ohh ohhh yandanyalnız değilsin canım toptan yedik kafayı
hahaha deliamaaan hangimiz biraz seyy degilizki sanki kuzuuugece ruyamda kusumla sariliyodum.. nasi bi bilincaltim varsa nasi bi yalnizliksa ruyamda sevdicekle sarilicagma kusla sariliyodum dusun yani:)
ayni benim erdim de kuzu :) tayt yok bikniyi gec mayo bile yasak denize girerdim onceden ama 4 senedir girmiyorum canim :) pantolonlarima bisey demiyo allahtann uzerine biraz uzun bisey giyiyorum ya farketmiyo heralde :)ahahahakiyamamki ya:) benim sevdicegim cok karismaz giydiklerime belli basli taktigi seyler vardir mesela tayt istemez, gogus dekoltesi istemez ve bikini giymemi istemez.. eskiden.bikini ve tayt giyerdim ama askim sayesinde giymiyorum artk kendimi ciplak gibi hissediyorum nasi giyiyomusum diyorum yaa:) bu cocuk beni olumlu anlamda coook degistirdi caniiim
var ama yari bucukkkKızlar sevdiceklerinizin bu forumdan haberleri varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?