2014 Yarenleri! :)

ooooh ne guzel kuzucuuum:) hayir olsun nasil gordun.. ayy cok guzel oluyo dimi biraz olsun ozlem gideriyo insan
Aynen kuzu anca ruyamda gorrm ztn.d gelmesi yaklsyr ya geldgni goryrm guya bana bagryr bu giydgn kot ne damla sna demedmmi dar giymcn haha tartsark gordm ben

Aynen kuzu anca ruyamda gorrm ztn.d gelmesi yaklsyr ya geldgni goryrm guya bana bagryr bu giydgn kot ne damla sna demedmmi dar giymcn haha tartsark gordm ben
ahahaha kiyamamki ya:) benim sevdicegim cok karismaz giydiklerime belli basli taktigi seyler vardir mesela tayt istemez, gogus dekoltesi istemez ve bikini giymemi istemez.. eskiden.bikini ve tayt giyerdim ama askim sayesinde giymiyorum artk kendimi ciplak gibi hissediyorum nasi giyiyomusum diyorum yaa:) bu cocuk beni olumlu anlamda coook degistirdi caniiim

Benide kuzum ayni seklde bnde tayt gymemi istmz elbse faln bikini ztn gymydm oncdn de izn verse bile bn gynemem ayni seklde tuhaf olrm:) kot gynyrm onada karsyr yaa illa bol olacak kot deli edy bni kotada karsmasn ama dmi aaa abrtyr:))

Benide kuzum ayni seklde bnde tayt gymemi istmz elbse faln bikini ztn gymydm oncdn de izn verse bile bn gynemem ayni seklde tuhaf olrm:) kot gynyrm onada karsyr yaa illa bol olacak kot deli edy bni kotada karsmasn ama dmi aaa abrtyr:))
eneeeem enistede azcik abartms caniiim pantolon dedigin de emanet gibi bosbol olmaski cinim tayt tamam hatlari asiri belli ediyo ama pantolon gerci sen sikayetci degilsen problem yoktur kuzu

buna çok sevindim ben ondan bişy saklamıyorum normalde ama bunu bilmesine gerek yok bilirse yazdıklarımı m.eder ya tartısırız yada şifre ister EnBüyük KK
Aynen bzde tartsrz bnde bse gzlmyrm ama bunu blmsne gerk yok uzatr hadi girenlern hepsi kz dglse nerdn blcn falan filan .d erkeklern kuruntusu iste:)

Kızlar sevdiceklerinizin bu forumdan haberleri varmı ?
benimkinin var bebegim.. bazen tam burdayken ariyo konusuyoruz napiosun diyo kizlarla konusuyodum falan diyorum hatta ilk sordu neymis burasi noluyomus fln diye bende adi ustunde askm kadinlar kulubu iste kizlarla dertlesiyoruz dedim

eneeeem enistede azcik abartms caniiim pantolon dedigin de emanet gibi bosbol olmaski cinim tayt tamam hatlari asiri belli ediyo ama pantolon gerci sen sikayetci degilsen problem yoktur kuzu
Kotta dar oldgnda belliedyr hatlri kuzu kilolym brazda illa bol olcak bni hip hop cular gbi olck yaaa haha ikna edcm bu huyunu assin yani bi kot gynyrm onuda burnmdn getryr dyrm istersn salvar gynm hc fena olmazdyr.d.dd

her güne böyle başlayalım ya ben çok sevdim kendimize geldik biraz ohh ohhh yandan yalnız değilsin canım toptan yedik kafayı
hahah tamam yavrummm

amaaan hangimiz biraz seyy degilizki sanki kuzuuu gece ruyamda kusumla sariliyodum.. nasi bi bilincaltim varsa nasi bi yalnizliksa ruyamda sevdicekle sarilicagma kusla sariliyodum dusun yani:)
hahaha deli
ayni benim erdim de kuzu :) tayt yok bikniyi gec mayo bile yasak denize girerdim onceden ama 4 senedir girmiyorum canim :) pantolonlarima bisey demiyo allahtann uzerine biraz uzun bisey giyiyorum ya farketmiyo heralde :)
ama bende kendimi ciplak hissederim denize giremem artik canim :)
Kızlar sevdiceklerinizin bu forumdan haberleri varmı ?
var ama yari bucukkk kizdi once girme dedi ama ozel mesajlarimi kapatiyorum dedim tamam dedi yarim agizlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…