2014 Yarenleri! :)

iyi diyelim iyi olalım siteyi çözmeye çalışıyorum şu an :) sen nasılsın
ben hep girip okuyordum ama üye oldum artık :)

Bnmde oyle cnm ya mayonun ustne etek giyinyorm ama ben istmyrdu denze grmemi kmse engellymz yaa asiri sevyrm farknda bunun ztn:) kottan yana sansm yk bnm ya ne tayt me dar kot illa gens olck snr edyr beni ackcsi:)

iyi diyelim iyi olalım siteyi çözmeye çalışıyorum şu an :) sen nasılsın
ben hep girip okuyordum ama üye oldum artık :)
Aynen cnm iyi diyelm iyi olalm:) senin asker ne zmn gitti. Bde cnm bnm yazdgmn altnda cvpla yazio ona tklayp yaz tatlm bnde blmyrdm cozdm zamanla :))

Aynen cnm iyi diyelm iyi olalm:) senin asker ne zmn gitti. Bde cnm bnm yazdgmn altnda cvpla yazio ona tklayp yaz tatlm bnde blmyrdm cozdm zamanla :))

inşallah sen bana yardımcı olacaksın canım :) 12. günümüz daha çok başındayız seninki tatlım

aaa resmini goster canimmm bizde bakalimmmm :)

Aaaa artık çok geççç Paketledim bantladım şimdi kargoya vermeye gidicektim tüh keşke aklıma gelseydi. Ama çok bir şey lkoymadım atkı ördü annem şapka aldım cep sobalarından aldım birdeee mektup yazdım :) bide tatlı tuzlu kurabiyeler aldım pastaneden bir kutu

Ankarada tatlm senin nrrde:) aryr ya sukur bu hafta armdi ama yogunlr yemn toreni icn sende durmlar nasl merde yapio:)
antalya da yapıyor tatlım acemiliğini pazar konuştuk en son arıyordu aslında ama firar varmış 3 tane saat başı içtima alıormus komutanlar 2 gundur aramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…