Meraba canim hosgeldin aramiza bende yeni sayilirm:) naslsnnMerhaba ben yeni üye oldum nasılsınız :)
Bnmde oyle cnm ya mayonun ustne etek giyinyorm ama ben istmyrdu denze grmemi kmse engellymz yaa asiri sevyrm farknda bunun ztn:) kottan yana sansm yk bnm ya ne tayt me dar kot illa gens olck snr edyr beni ackcsi:)hahah tamam yavrummm
hahaha deli
ayni benim erdim de kuzu :) tayt yok bikniyi gec mayo bile yasak denize girerdim onceden ama 4 senedir girmiyorum canim :) pantolonlarima bisey demiyo allahtann uzerine biraz uzun bisey giyiyorum ya farketmiyo heralde :)
ama bende kendimi ciplak hissederim denize giremem artik canim :)
var ama yari bucukkkkizdi once girme dedi ama ozel mesajlarimi kapatiyorum dedim tamam dedi yarim agizlaaa
Aynen cnm iyi diyelm iyi olalm:) senin asker ne zmn gitti. Bde cnm bnm yazdgmn altnda cvpla yazio ona tklayp yaz tatlm bnde blmyrdm cozdm zamanla :))iyi diyelim iyi olalım siteyi çözmeye çalışıyorum şu an :) sen nasılsın
ben hep girip okuyordum ama üye oldum artık :)
Aynen cnm iyi diyelm iyi olalm:) senin asker ne zmn gitti. Bde cnm bnm yazdgmn altnda cvpla yazio ona tklayp yaz tatlm bnde blmyrdm cozdm zamanla :))
aaa resmini goster canimmm bizde bakalimmmm :)Selaaaaaammm bayanlarrrrBugün kargo gönderiyorumm çok heycanlıı
Ogrenrsn tatlm basit:) bnmde 20 oldu gdeli cnm:)inşallah sen bana yardımcı olacaksın canım :) 12. günümüz daha çok başındayızseninki tatlım
Ogrenrsn tatlm basit:) bnmde 20 oldu gdeli cnm:)
Svndm tatlm resmini at bklm:)Selaaaaaammm bayanlarrrrBugün kargo gönderiyorumm çok heycanlıı
aaa resmini goster canimmm bizde bakalimmmm :)
Aynen cok yeni:) uzun dnm bnmde cnm.sayy seninde çok yeniymiş tatlım yaa uzun dönem mi seninde
Aramıza hoşgeldin tatlımmm tanışalımmmiyi diyelim iyi olalım siteyi çözmeye çalışıyorum şu an :) sen nasılsın
ben hep girip okuyordum ama üye oldum artık :)
Aynen cok yeni:) uzun dnm bnmde cnm.s
Aramıza hoşgeldin tatlımmm tanışalımmm
hoş buldum canım tanışalımm :)
Ankarada tatlm senin nrrde:) aryr ya sukur bu hafta armdi ama yogunlr yemn toreni icn sende durmlar nasl merde yapio:)acemi birliği nerde canım konuşabiliyor musunuz sorun oluyor mu :)
Ben özgeee 22 yaşındaym erkek arkadaşım Afyonda askerr şafak 99sen canımm
bende meltem 20 yaşındayım erkek arkadaşım gideli 12 gün oldu acemi birliği antalya :) bizim şafak karanlık...
antalya da yapıyor tatlım acemiliğini pazar konuştuk en son arıyordu aslında ama firar varmış 3 tane saat başı içtima alıormus komutanlar 2 gundur aramadıAnkarada tatlm senin nrrde:) aryr ya sukur bu hafta armdi ama yogunlr yemn toreni icn sende durmlar nasl merde yapio:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?