değil canım 1 hafta sonra belli olacak inşallah yaşadığıız yere yakın gelir de bende haftasonları yanına giderim :)Geçer canım geçer sıkma canınıUsta birliği daha belli değil dimi
Oo super ins usta brlklerde raht yere duser cnm M.etme kuzum oda torenine icin normal bnm asker 28inde ymn toreniantalya da yapıyor tatlım acemiliğini pazar konuştuk en son arıyordu aslında ama firar varmış 3 tane saat başı içtima alıormus komutanlar 2 gundur aramadı
Nerde yaşıyorsunuz canımdeğil canım 1 hafta sonra belli olacak inşallah yaşadığıız yere yakın gelir de bende haftasonları yanına giderim :)
Oo super ins usta brlklerde raht yere duser cnm M.etme kuzum oda torenine icin normal bnm asker 28inde ymn toreni
Bnm durum karsk kuzum. Kaynbabamglle gtmeyi dusnyrm abmgl getrckler ztm dio gtme fln bn gtmk istyrm ama bakalm ksmet. 2gun evci izni varya normalde cikamaz ankara dsina ama ordan adres gosterlecek gelck insallah. Sen gitmeyindusnynmu tatlmNerde yaşıyorsunuz canım
Kuzuucm sen gidiyoormusun yemin törenine
Bn adanada yasyrm tatlm :) senNerde yaşıyorsunuz canım
Oo super ins usta brlklerde raht yere duser cnm M.etme kuzum oda torenine icin normal bnm asker 28inde ymn toreni
Nerde yaşıyorsunuz canım
Hatlari karstrdm haha.d sevndm tatlm ya gideblcnmi insallahinşallah tatlım bizim antalya tamamen sans oldu zaten acemiliği ıspartaydı aslında cok kotu bı yer kesın doguya yolluyormus ve egitimleri fılan cok agırmıs ama 1 hafta gec gıttıgı ıcın yatak fılan kalmamıs ve antalyaya sevk ettıler sans yuzumuze guldu :) yemın torenıde 17 gun sonra canım
ozgeemre kuzu karsti ya bnde meltm soru sandm nerde yasyn die pardn.dd hahad
hahah tamam yavrummm
hahaha deli
ayni benim erdim de kuzu :) tayt yok bikniyi gec mayo bile yasak denize girerdim onceden ama 4 senedir girmiyorum canim :) pantolonlarima bisey demiyo allahtann uzerine biraz uzun bisey giyiyorum ya farketmiyo heralde :)
ama bende kendimi ciplak hissederim denize giremem artik canim :)
var ama yari bucukkkkizdi once girme dedi ama ozel mesajlarimi kapatiyorum dedim tamam dedi yarim agizlaaa
Haha evet kuzumkuzumkargo olaynda iyi yaomssn usta brlgne gecsn bnde dusnyrm gndermeyi :)bahaneyle senınde nerede yasadıgını ogrendım tatlımm :)
Ay ben diyemedim ya neyse gelince derimhahah tamam yavrummm
hahaha deli
ayni benim erdim de kuzu :) tayt yok bikniyi gec mayo bile yasak denize girerdim onceden ama 4 senedir girmiyorum canim :) pantolonlarima bisey demiyo allahtann uzerine biraz uzun bisey giyiyorum ya farketmiyo heralde :)
ama bende kendimi ciplak hissederim denize giremem artik canim :)
var ama yari bucukkkkizdi once girme dedi ama ozel mesajlarimi kapatiyorum dedim tamam dedi yarim agizlaaa
Hosgeldin tatlim aramiza bende pembis 21 yasindayim sevdicegim hakkarideMerhaba ben yeni üye oldum nasılsınız :)
Cok kiskandim yaaabenimkinin var bebegim.. bazen tam burdayken ariyo konusuyoruz napiosun diyo kizlarla konusuyodum falan diyorum hattailk sordu neymis burasi noluyomus fln diye bende adi ustunde askm kadinlar kulubu iste kizlarla dertlesiyoruz dedim
Hosgeldin tatlim aramiza bende pembis 21 yasindayim sevdicegim hakkaridebugun taaaaaam 236 ne kadar az gördünmü hıh
Merhaba ben yeni üye oldum nasılsınız :)
Bende biseyler gondermek istiyorum ama bi haftaya gidiyomusAaaa artık çok geçççPaketledim bantladım şimdi kargoya vermeye gidicektim tüh keşke aklıma gelseydi. Ama çok bir şey lkoymadım atkı ördü annem şapka aldım cep sobalarından aldım birdeee mektup yazdım :) bide tatlı tuzlu kurabiyeler aldım pastaneden bir kutu
Iatanbulun gobegindeyimayy hakkarı mı cok uzak sen nerdesın :) acemılıgı neredeydı de hakkarıye dustu canım hos buldum bu arada bende meltem 20 yasındayım
Hahahaha alemsin kizBende biseyler gondermek istiyorum ama bi haftaya gidiyomusne gondersemki ?
Buldum su yok diyo sumu gondersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?