2014 Yarenleri! :)

antalya da yapıyor tatlım acemiliğini pazar konuştuk en son arıyordu aslında ama firar varmış 3 tane saat başı içtima alıormus komutanlar 2 gundur aramadı
Oo super ins usta brlklerde raht yere duser cnm M.etme kuzum oda torenine icin normal bnm asker 28inde ymn toreni

değil canım 1 hafta sonra belli olacak inşallah yaşadığıız yere yakın gelir de bende haftasonları yanına giderim :)
Nerde yaşıyorsunuz canım

Oo super ins usta brlklerde raht yere duser cnm M.etme kuzum oda torenine icin normal bnm asker 28inde ymn toreni

Kuzuucm sen gidiyoormusun yemin törenine

Nerde yaşıyorsunuz canım

Kuzuucm sen gidiyoormusun yemin törenine
Bnm durum karsk kuzum. Kaynbabamglle gtmeyi dusnyrm abmgl getrckler ztm dio gtme fln bn gtmk istyrm ama bakalm ksmet. 2gun evci izni varya normalde cikamaz ankara dsina ama ordan adres gosterlecek gelck insallah. Sen gitmeyindusnynmu tatlm

inşallah tatlım bizim antalya tamamen sans oldu zaten acemiliği ıspartaydı aslında cok kotu bı yer kesın doguya yolluyormus ve egitimleri fılan cok agırmıs ama 1 hafta gec gıttıgı ıcın yatak fılan kalmamıs ve antalyaya sevk ettıler sans yuzumuze guldu :) yemın torenıde 17 gun sonra canım

Hatlari karstrdm haha.d sevndm tatlm ya gideblcnmi insallah

ilk baslarda sinir olurdum ama snradan cocugumun hakli oldgnu anladim diyorumvya kuzum o bikiniyi nasil giyermisim hic bilmiyorm.. siimdi elbise tipinde tankini giyiyorm mayo ve bikini gibi olmadgndan sevdicekle doyasiya yuzuyorum yazlari ohh miss

Ay ben diyemedim ya neyse gelince derim

Hosgeldin tatlim aramiza bende pembis 21 yasindayim sevdicegim hakkaride bugun taaaaaam 236 ne kadar az gördünmü hıh

ayy hakkarı mı cok uzak sen nerdesın :) acemılıgı neredeydı de hakkarıye dustu canım hos buldum bu arada bende meltem 20 yasındayım

Bende biseyler gondermek istiyorum ama bi haftaya gidiyomus ne gondersemki ?
Buldum su yok diyo sumu gondersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…