- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
hosgeldin cnmMerhaba ben yeni üye oldum nasılsınız :)
sen buranin mudavimlerindensin bebegim ne yenisiMeraba canim hosgeldin aramiza bende yeni sayilirm:) naslsnn
Hahaah kuzum cok sagol ya yeniym ama kirk yildr sanki burdaymsm gbiym dmi heheheh:)sen buranin mudavimlerindensin bebegim ne yenisi
Hadi ya kantnden almyrmu cnmNapiyim su bulamiyolar icmeye
hepimizin sevdicekleri farkli bebegim.. bnmde facem yok mesela.. onceden vardi ama sonradan istemedi nisanlim bende senden kiymetli mi diyip kapattim.. :)Cok kiskandim yaaa
aynen bebegimHahaah kuzum cok sagol ya yeniym ama kirk yildr sanki burdaymsm gbiym dmi heheheh:)
:)aynen bebegim
Su geldigi gun bitiyormus fazla alma sansinda yok 2 TANE aliyorum ama ne kadar dayanabilirki diyoHadi ya kantnden almyrmu cnm
Hakli oda sira olyor bde herks ala ala zor kalmasi ALLAH yardmclri olsun yaSu geldigi gun bitiyormus fazla alma sansinda yok 2 TANE aliyorum ama ne kadar dayanabilirki diyo
Face kullanmaya bende karsiyimhepimizin sevdicekleri farkli bebegim.. bnmde facem yok mesela.. onceden vardi ama sonradan istemedi nisanlim bende senden kiymetli mi diyip kapattim.. :)
Amin canm ya az önce 365 tane öpücük atmis whatsapptan cok mutlu oldumHakli oda sira olyor bde herks ala ala zor kalmasi ALLAH yardmclri olsun ya
:) ne gzl tel gecrblms kuzuAmin canm ya az önce 365 tane öpücük atmis whatsapptan cok mutlu oldum♥
yaaa menim askimda vatzap kullanabilsiiiin.. bende istiyorum banene baneneAmin canm ya az önce 365 tane öpücük atmis whatsapptan cok mutlu oldum♥
Evet kullaniyo cok rahat olmasada:) ne gzl tel gecrblms kuzu
yaaa menim askimda vatzap kullanabilsiiiin.. bende istiyorum banene banene
Olsun sukret kiz onu bulmymlrda var:) meselaaa bnEvet kullaniyo cok rahat olmasada
Surekli yazismiyoruz sevmiyoruz genellikle ariyo iste sadece sirinlik yapmak icinOlsun sukret kiz onu bulmymlrda var:) meselaaa bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?