2014 Yarenleri! :)

kamuht: 37969993 .!.:
Bnm durum karsk kuzum. Kaynbabamglle gtmeyi dusnyrm abmgl getrckler ztm dio gtme fln bn gtmk istyrm ama bakalm ksmet. 2gun evci izni varya normalde cikamaz ankara dsina ama ordan adres gosterlecek gelck insallah. Sen gitmeyindusnynmu tatlm
Bizim yemin toreni 1 ay önceydi canm ben gitmiatim cok güzel gurur verici bir duygu tamam gelicek ama o duygu bambaşka kacirma derim canm abinleri ikna ett :)

Bizim yemin toreni 1 ay önceydi canm ben gitmiatim cok güzel gurur verici bir duygu tamam gelicek ama o duygu bambaşka kacirma derim canm abinleri ikna ett :)
Insallah kuzu ya gelck die nye gdyn falan diyrlr ay deli edyrlar bni:) izlemk bambaska bsey insallah ksmet olrda gderm:)

hosgeldin cnm iyiyiz allaha sukur sen nasilsin? sevdicegin nerde asker? uzun donem mi kisa donem mi? safaginiz kac? ayy ne cok soru sordum dimi:)

bende iyiyim canım tesekkur ederım sevgilim antalyada su an henuz gıdelı 12 gun oldu acemı bırlıgı daha uzun donem bebeyim safak daha cook karanlık.. sora sora tanısıp kaynasacagız inşallah sorun değil fıstık :) benım ısmım meltem bu arada edırnede yasıyorum sen? :)

benim gitmemi istemiyor sevdiceğim hoş istesede ailemin izin vereceğini sanmyorum zaten yemin töreninden sonra dağıtım iznine gelecek :)
Yemn toreninden snra bnm askerm 2gnlugne izne gelck meslege vermdler malsf yksa dagtma gelrdi bnm askerde ksmet artkk:) ama bnce gideblrsen git derm:)

VeVerdimm canim bakalim ne zaman gitcek bunun heycanida baskaymis

Goruselim tabi canim cokkk memnun olurumm :) nereye geliyorsunuz burda
Tabi tatlm baska olur :)) ya bnde bi kutu ciklta aldm dyrm iki gunluk geldgnde verymmi abes kacmaz dmi derm ye 2gun doya ..d.d

[QUOTE="kamuhe, post: 37971985, member: s]Tabi tatlm baska olur :)) ya bnde bi kutu ciklta aldm dyrm iki gunluk geldgnde verymmi abes kacmaz dmi derm ye 2gun doya ..d.d[/QUOTE]

Yokk canim niye abes kacsin ver benceee sevinir cok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…