Bzde konsmayi armyi seviyorz askerde yakalanmamak icn msj dha iyi. Usta brlgne gecnce ins bnm askermde dahil tum askerlr ins gecrblr tel rahtlkla.Surekli yazismiyoruz sevmiyoruz genellikle ariyo iste sadece sirinlik yapmak icin
hos buldum tatlım cok sukur ıyıyım bende senın aserın nerde :)hoşgeldin canım aramıza :) çok şükür sen nasılsın
Bizim yemin toreni 1 ay önceydi canm ben gitmiatim cok güzel gurur verici bir duygu tamam gelicek ama o duygu bambaşka kacirma derim canm abinleri ikna ett :)kamuht: 37969993 .!.:Bnm durum karsk kuzum. Kaynbabamglle gtmeyi dusnyrm abmgl getrckler ztm dio gtme fln bn gtmk istyrm ama bakalm ksmet. 2gun evci izni varya normalde cikamaz ankara dsina ama ordan adres gosterlecek gelck insallah. Sen gitmeyindusnynmu tatlm
Ooo yakiniz Tekirdag bende :)mltm: 37970073 .!.:ben edirnede yaşıyorum özge sen nerde yasıyorsun canım :)
Insallah kuzu ya gelck die nye gdyn falan diyrlr ay deli edyrlar bni:) izlemk bambaska bsey insallah ksmet olrda gderm:)Bizim yemin toreni 1 ay önceydi canm ben gitmiatim cok güzel gurur verici bir duygu tamam gelicek ama o duygu bambaşka kacirma derim canm abinleri ikna ett :)
Amiiin ins gecerler tlf kullanmasi gercekten iyi oluyorBzde konsmayi armyi seviyorz askerde yakalanmamak icn msj dha iyi. Usta brlgne gecnce ins bnm askermde dahil tum askerlr ins gecrblr tel rahtlkla.
Her yaz mutlaka geliyorum gelince gorusek ozgecik :)Ooo yakiniz Tekirdag bende :)
hosgeldin cnmiyiyiz allaha sukur sen nasilsin? sevdicegin nerde asker? uzun donem mi kisa donem mi? safaginiz kac? ayy ne cok soru sordum dimi:)
Insallah cnm yaAmiiin ins gecerler tlf kullanmasi gercekten iyi oluyor
hos buldum tatlım cok sukur ıyıyım bende senın aserın nerde :)
Yemn toreninden snra bnm askerm 2gnlugne izne gelck meslege vermdler malsf yksa dagtma gelrdi bnm askerde ksmet artkk:) ama bnce gideblrsen git derm:)benim gitmemi istemiyor sevdiceğim hoş istesede ailemin izin vereceğini sanmyorum zaten yemin töreninden sonra dağıtım iznine gelecek :)
kullaniyo kuzuxuuk ama tlf olmayinca kullanamiyoohemen haber veremde gelem
Niye kullanmiyo
hayırlısı tatlım ya iyi olsunlarda önemli olan o özleme bi şekilde sabredeceğiz artık sonuçta döndüklerinde önümüzde baska hıc bı engel kalmayacak ınsallah :)Iatanbulun gobegindeyimburdan sivasa ardinda hakkariye gitti :)
ozgeemre cnm sana yazgmi hep karstrp melteme yazmsm ya allhm geldler bugn bana:) naptn kargoya verdn mi:)
Her yaz mutlaka geliyorum gelince gorusek ozgecik :)
Ayni dertteniz kuzum ins gecsnlerde usta brlgne gecrrler tel ins rahtlikla snra bzde acisini cikartrz hu hu .d.dkullaniyo kuzuxuuk ama tlf olmayinca kullanamiyooinsaAllah ista birliginde sokabilirse tlf bizde yazisabiliceeez yaba daba duuu
Ooo yakiniz Tekirdag bende :)
Tabi tatlm baska olur :)) ya bnde bi kutu ciklta aldm dyrm iki gunluk geldgnde verymmi abes kacmaz dmi derm ye 2gun doya ..d.dVeVerdimm canim bakalim ne zaman gitcek bunun heycanida baskaymis
Goruselim tabi canim cokkk memnun olurumm :) nereye geliyorsunuz burda
şanlıurfa viranşehirde canım seninki nerde[/QU
benımkı acemı bırlıgı henuz tatlım antalyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?