2014 Yarenleri! :)

[QUOTE="kamuhe, post: 37971985, member: s]Tabi tatlm baska olur :)) ya bnde bi kutu ciklta aldm dyrm iki gunluk geldgnde verymmi abes kacmaz dmi derm ye 2gun doya ..d.d

Yokk canim niye abes kacsin ver benceee sevinir cok :)[/QUOTE]
Iki gunde btrcgni sanmyrm ama yiyebldgi kadr artk haha:)

Yemn toreninden snra bnm askerm 2gnlugne izne gelck meslege vermdler malsf yksa dagtma gelrdi bnm askerde ksmet artkk:) ama bnce gideblrsen git derm:)

ya çalışıyorum zaten ben o sorun değil izin alırım da istemiyor tek basına buralara gelemezsın dıyor ben gelıcem dıyor bende ıstıyorum ama işte

ben deniz bebegim.. aydinliyim ama is sebebiyle denizlide yasiyorum:) bnm sevdicekte gideli 18gun oldu henuz:) askerim manisa alasehirde suanda :)usta birligimiz burdura cikti cok sukur.. cuma gunudd yemin toreni var nasipse iiste oooylee

[QUOTE="kamuhe, post: 37971985, member: s]Tabi tatlm baska olur :)) ya bnde bi kutu ciklta aldm dyrm iki gunluk geldgnde verymmi abes kacmaz dmi derm ye 2gun doya ..d.d

Yokk canim niye abes kacsin ver benceee sevinir cok :)[/QUOTE]
Aaa bak senle konsrkn bunkonuyu aklma ne geldi carsya ckmda kalplinkutu alimnicne katrm haha byle dha gzl olur :)) en altada not yazrm gzl siz falna nasl snce.d

ben deniz bebegim.. aydinliyim ama is sebebiyle denizlide yasiyorum:) bnm sevdicekte gideli 18gun oldu henuz:) askerim manisa alasehirde suanda :)usta birligimiz burdura cikti cok sukur.. cuma gunudd yemin toreni var nasipse iiste oooylee

ayy cok sevındım sana yakın carsı ızınınde fılan gıdıp gorebılırsın burduru arastırmıstım bırkac gun once cok ıyı bı yermıs oyle okumustum cok sevındım hakkınızda hayırlısı tatlım :)

Hayorlisi olsun tatlm:) sncta gelcjler cok sukur farketmz

tabi orası oyle canım benım sevdiğim daha gıtmeden yemın torenıne gelırım dedıgımde gelme dedı dayanamam dedı bıde bızım ıs yerlerımız karsı karsıya her gun goz goze calısırdık boyle ılk defa bu kadar uzak kalıyoruz bırbırımızden

Aynen cnm zor olur tabi hicbrmz bu kdr uzak kalmdk birbrmzden ama sukretmek lazm. Engeli kalkar ortadan ya her konuda gitmelri dha iyi. Ki hic sevglsi askere gtmyn sevgililerdn daha sanslyz ki yolu yarlyp gelckler ALLAHin iznyle darisi gtmynlere olsun:) bnmde yanina tek gitmemi istmz ama ailesyle gdcgm icn bsey demyr ksmt olrda gderm ins ama gdemezsm de cok cok uzlmem geleblcgi icn hayrlisi olsn:)

kesinlikle bende senin gibi dusunuyorum tatlım benim kayınpederim gideicek sevgilimi alıp dönücek inşallah :) özlem çok zor gercekten

kesinlikle bende senin gibi dusunuyorum tatlım benim kayınpederim gideicek sevgilimi alıp dönücek inşallah :) özlem çok zor gercekten
Aynen kuzum hayrlisiyla gelrler insallah:) aynen ozlem fazlasyla coook ilk zamanlr zorlandm aşırı ama smdi cok sukur alstm gbi gbi:)

Aynen kuzum hayrlisiyla gelrler insallah:) aynen ozlem fazlasyla coook ilk zamanlr zorlandm aşırı ama smdi cok sukur alstm gbi gbi:)

senin 20 gün olmustu dımı tatlım burda bırden fazla kısıyle konusunca karıstırıyorum ya :)

ayyy sagol tatlimm bnmmm:) cook dua etmistim rabbim kabul etti cook sukur birliginden sadece onun burdura cikmis.. ilk haberi verdgnde gormen lazim coglik cigliga byle nasil sevindim rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaAllah, gonlumuzdekini nasip etsin en hayirlisindan:)

Aynen kuzum ya ah ah bi arsydi iyiydi:)
benim sevdicegim az evvel aradi:) bugun oglen aramamisti denetime gelmisler oyuzdn firsat bulamamis:) kiyamamki kuzuma yaa cook soguk burasi diyo suan tlf tuttugum elimi hissetmiyorm resmen diyo ama kendime geldim onun sesini duyunca ohh be:) bugun konusamayan tum yarenler en kisa surede konussun sevdicekleriyle insaAllah

Ay evet ya kuzu bz icerdyz enazndn onlrndisarda bu sogkta of ALLAHm korusun hepsini kuzum atki islettm anama glnce vercem ins korur onu:) sevndm aramasna tatlm insan seslerni duynca bi mutlu oluyo huzurlu uyuyo :) insallah kuzum arar benide aramyn yarenlemmzde insallah:)

tamam kuzum olsun eline saglik :) afiyetle yesin insallah askerin mutlu olsun :)
ilk baslarda sinir olurdum ama snradan cocugumun hakli oldgnu anladim diyorumvya kuzum o bikiniyi nasil giyermisim hic bilmiyorm.. siimdi elbise tipinde tankini giyiyorm mayo ve bikini gibi olmadgndan sevdicekle doyasiya yuzuyorum yazlari ohh miss
valla bende kuzuuum :) bazen cok ozluyorum yuzmeyi ailem yazin denize gider ben binbir turlu yalan uyduruyorum gitmemek icin.. ahhh erdiyle yuzmeyi bende cok isterdim yaaaaa :)
biz balayinda ozel havuzlu villalar oluyo ya ondan kiralicaz insallahh

kiiiiiz aydinliymisssinnn :) kavas lari tanirmisiiiin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…