[QUOTE="kamuhe, post: 37971985, member: s]Tabi tatlm baska olur :)) ya bnde bi kutu ciklta aldm dyrm iki gunluk geldgnde verymmi abes kacmaz dmi derm ye 2gun doya ..d.d
Yemn toreninden snra bnm askerm 2gnlugne izne gelck meslege vermdler malsf yksa dagtma gelrdi bnm askerde ksmet artkk:) ama bnce gideblrsen git derm:)
ben deniz bebegim.. aydinliyim ama is sebebiyle denizlide yasiyorum:) bnm sevdicekte gideli 18gun oldu henuz:) askerim manisa alasehirde suanda :)usta birligimiz burdura cikti cok sukur.. cuma gunudd yemin toreni var nasipsebende iyiyim canım tesekkur ederım sevgilim antalyada su an henuz gıdelı 12 gun oldu acemı bırlıgı daha uzun donem bebeyim safak daha cook karanlık.. sora sora tanısıp kaynasacagız inşallah sorun değil fıstık :) benım ısmım meltem bu arada edırnede yasıyorum sen? :)
[QUOTE="kamuhe, post: 37971985, member: s]Tabi tatlm baska olur :)) ya bnde bi kutu ciklta aldm dyrm iki gunluk geldgnde verymmi abes kacmaz dmi derm ye 2gun doya ..d.d
Hayorlisi olsun tatlm:) sncta gelcjler cok sukur farketmzya çalışıyorum zaten ben o sorun değil izin alırım da istemiyor tek basına buralara gelemezsın dıyor ben gelıcem dıyor bende ıstıyorum ama işte
ben deniz bebegim.. aydinliyim ama is sebebiyle denizlide yasiyorum:) bnm sevdicekte gideli 18gun oldu henuz:) askerim manisa alasehirde suanda :)usta birligimiz burdura cikti cok sukur.. cuma gunudd yemin toreni var nasipseiiste oooylee
Hayorlisi olsun tatlm:) sncta gelcjler cok sukur farketmz
Aynen cnm zor olur tabi hicbrmz bu kdr uzak kalmdk birbrmzden ama sukretmek lazm. Engeli kalkar ortadan ya her konuda gitmelri dha iyi. Ki hic sevglsi askere gtmyn sevgililerdn daha sanslyz ki yolu yarlyp gelckler ALLAHin iznyle darisi gtmynlere olsun:) bnmde yanina tek gitmemi istmz ama ailesyle gdcgm icn bsey demyr ksmt olrda gderm ins ama gdemezsm de cok cok uzlmem geleblcgi icn hayrlisi olsn:)tabi orası oyle canım benım sevdiğim daha gıtmeden yemın torenıne gelırım dedıgımde gelme dedı dayanamam dedı bıde bızım ıs yerlerımız karsı karsıya her gun goz goze calısırdık boyle ılk defa bu kadar uzak kalıyoruz bırbırımızden
Aynen cnm zor olur tabi hicbrmz bu kdr uzak kalmdk birbrmzden ama sukretmek lazm. Engeli kalkar ortadan ya her konuda gitmelri dha iyi. Ki hic sevglsi askere gtmyn sevgililerdn daha sanslyz ki yolu yarlyp gelckler ALLAHin iznyle darisi gtmynlere olsun:) bnmde yanina tek gitmemi istmz ama ailesyle gdcgm icn bsey demyr ksmt olrda gderm ins ama gdemezsm de cok cok uzlmem geleblcgi icn hayrlisi olsn:)
Aynen kuzum hayrlisiyla gelrler insallah:) aynen ozlem fazlasyla coook ilk zamanlr zorlandm aşırı ama smdi cok sukur alstm gbi gbi:)kesinlikle bende senin gibi dusunuyorum tatlım benim kayınpederim gideicek sevgilimi alıp dönücek inşallah :) özlem çok zor gercekten
Aynen kuzum hayrlisiyla gelrler insallah:) aynen ozlem fazlasyla coook ilk zamanlr zorlandm aşırı ama smdi cok sukur alstm gbi gbi:)
ayyy sagol tatlimm bnmmm:) cook dua etmistim rabbim kabul etti cook sukurayy cok sevındım sana yakın carsı ızınınde fılan gıdıp gorebılırsın burduru arastırmıstım bırkac gun once cok ıyı bı yermıs oyle okumustum cok sevındım hakkınızda hayırlısı tatlım :)
Aynen kuzum 20guncuk dahasenin 20 gün olmustu dımı tatlım burda bırden fazla kısıyle konusunca karıstırıyorum ya :)
bebis 21gun etmiyo mu bugun ayin 25iAynen kuzum 20guncuk dahakasmn 4unde gitti
Hahaha dgru kz 21gun oldu yanls hesplmsm hehebebis 21gun etmiyo mu bugun ayin 25i5inde mi teslim olduki
normal bebegim normalHahaha dgru kz 21gun oldu yanls hesplmsm hehe
Aynen kuzum ya ah ah bi arsydi iyiydi:)normal bebegim normalkafalar sevdiceklerde olunca oluyo byle seyler
benim sevdicegim az evvel aradi:) bugun oglen aramamisti denetime gelmisler oyuzdn firsat bulamamis:) kiyamamki kuzuma yaa cook soguk burasi diyo suan tlf tuttugum elimi hissetmiyorm resmen diyoAynen kuzum ya ah ah bi arsydi iyiydi:)
Ay evet ya kuzu bz icerdyz enazndn onlrndisarda bu sogkta of ALLAHm korusun hepsini kuzum atki islettm anamabenim sevdicegim az evvel aradi:) bugun oglen aramamisti denetime gelmisler oyuzdn firsat bulamamis:) kiyamamki kuzuma yaa cook soguk burasi diyo suan tlf tuttugum elimi hissetmiyorm resmen diyoama kendime geldim onun sesini duyunca ohh be:) bugun konusamayan tum yarenler en kisa surede konussun sevdicekleriyle insaAllah
tamam kuzum olsun eline saglik :) afiyetle yesin insallah askerin mutlu olsun :)Aaaa artık çok geçççPaketledim bantladım şimdi kargoya vermeye gidicektim tüh keşke aklıma gelseydi. Ama çok bir şey lkoymadım atkı ördü annem şapka aldım cep sobalarından aldım birdeee mektup yazdım :) bide tatlı tuzlu kurabiyeler aldım pastaneden bir kutu
valla bende kuzuuum :) bazen cok ozluyorum yuzmeyi ailem yazin denize gider ben binbir turlu yalan uyduruyorum gitmemek icin.. ahhh erdiyle yuzmeyi bende cok isterdim yaaaaa :)ilk baslarda sinir olurdum ama snradan cocugumun hakli oldgnu anladim diyorumvya kuzum o bikiniyi nasil giyermisim hic bilmiyorm.. siimdi elbise tipinde tankini giyiyorm mayo ve bikini gibi olmadgndan sevdicekle doyasiya yuzuyorum yazlari ohh miss
ben deniz bebegim.. aydinliyim ama is sebebiyle denizlide yasiyorum:) bnm sevdicekte gideli 18gun oldu henuz:) askerim manisa alasehirde suanda :)usta birligimiz burdura cikti cok sukur.. cuma gunudd yemin toreni var nasipseiiste oooylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?