2014 Yarenleri! :)

bende sevdiceğimden telefon bekliyorum kızlaar 2 gündür konuşmuyoruz pazar günü aradığında firar olduğu için sıkı tuttuklarını arayamadığını söylemişti bunu biliyorum ama yinede sesini duymak istiyorum doğal olarak

Cnm bnde armsti yognz ymn torenine kadr ariyamazsm m.etme die. Insn bilio ama duymadnda edemio dedgn gbi:)

Kızlar merhaba herkese,

Yemin töreni yaklaştığı için, çok yoğunlar. Benimki bugün yarın arayamam, alay yerine gidip tören provası yapacağız. O yüzden panik yapma arayamadığım için dedi. Benimde bu arada onun için hazırladığım kurabiyeler geldi. Ben çok beğendim inşallah o da beğenir.

Eklentiler

• IMG-20141125-WA0002.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 64
Ayyy cnm super nasl yaptn bnde yapm ya aynisni of massllh yazilarada bttm vallaha kske bnde yapblsm byle.s

Ayyy cnm super nasl yaptn bnde yapm ya aynisni of massllh yazilarada bttm vallaha kske bnde yapblsm byle.s

Ben kendim tasarladım, butik kurabiye pasta yapan birine yaptırdım. :) Onlar askerdeyken sürpriz yapma işi bize düşüyor. Onlara doping lazım. :)

ah ben de gidemeyenlerdenim.. çok içimde kaldıı çookkk keşke gidebilseydim

aydinliyim tabi bebegim yaa dogma buyume anasina babasina kadar aydinliyiim nick azcik yaniltiyo beni denizlili saniyolar hehehe ama uzgunum kavas'lari cikartamadim kuzucum?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…