Cnm bnde armsti yognz ymn torenine kadr ariyamazsm m.etme die. Insn bilio ama duymadnda edemio dedgn gbi:)bende sevdiceğimden telefon bekliyorum kızlaar 2 gündür konuşmuyoruz pazar günü aradığında firar olduğu için sıkı tuttuklarını arayamadığını söylemişti bunu biliyorum ama yinede sesini duymak istiyorum doğal olarak
Cnm bnde armsti yognz ymn torenine kadr ariyamazsm m.etme die. Insn bilio ama duymadnda edemio dedgn gbi:)
Ayyy cnm super nasl yaptn bnde yapm ya aynisni of massllh yazilarada bttm vallaha kske bnde yapblsm byle.sKızlar merhaba herkese,
Yemin töreni yaklaştığı için, çok yoğunlar. Benimki bugün yarın arayamam, alay yerine gidip tören provası yapacağız. O yüzden panik yapma arayamadığım için dedi. Benimde bu arada onun için hazırladığım kurabiyeler geldi. Ben çok beğendim inşallah o da beğenir.
Hee ya dha dur yolun basndayz sabretmektn baska bsey gelmiyor elmzden cnmne kadar bilsemde merak ediyorum işte su bi sene bitsede kurtulsak yaa
Ayyy cnm super nasl yaptn bnde yapm ya aynisni of massllh yazilarada bttm vallaha kske bnde yapblsm byle.s
Bende isterdm yaptrmyda bulamamki oyle bi yer s super olms ama cnm inssan yemeye kiyamaz:)Ben kendim tasarladım, butik kurabiye pasta yapan birine yaptırdım. :) Onlar askerdeyken sürpriz yapma işi bize düşüyor. Onlara doping lazım. :)
Hee ya dha dur yolun basndayz sabretmektn baska bsey gelmiyor elmzden cnm
Ne demsler bekledk anda dgl beklenmdk anda ararlaröylede telefon beklemek deli ediyor insanı ölüyorum meraktan sesini özledim
Ne demsler bekledk anda dgl beklenmdk anda ararlartakarsan boyle zamanda gecmez hem cnm sklr dusnme byle cnm iyilerdir ins dua edlm biz
ah ben de gidemeyenlerdenim.. çok içimde kaldıı çookkk keşke gidebilseydimMerhaba kızlar, yemin törenine gidebilecekler çok şanslısınız. Ben ne yazık ki gidemiyorum. Oysa hayatının bu önemli anında yanında olmak isterdim, kısmet. 2 gün evci iznine çıkacak, Manisa'da bir yer ayarladı ailesi. O gün için ye iç gez toz dedim. :) Telefonunu sokacak içeri, inşallah sorun yaşamaz da sokabilir telefonunu. Bende kendimi züğürt tesellisiyle avutuyorum "Zaten yemin törenine gitsen görsen, ayrılınca yine kötü olacaksın. İlk veda ettiğin gün gibi olacak. Boşver Nisanı bekle, tam kavuş" diyorum kendime. Ama dediğim gibi benimki züğürt tesellisi.
aydinliyim tabi bebegim yaa dogma buyume anasina babasina kadar aydinliyiimtamam kuzum olsun eline saglik :) afiyetle yesin insallah askerin mutlu olsun :)
valla bende kuzuuum :) bazen cok ozluyorum yuzmeyi ailem yazin denize gider ben binbir turlu yalan uyduruyorum gitmemek icin.. ahhh erdiyle yuzmeyi bende cok isterdim yaaaaa :)
biz balayinda ozel havuzlu villalar oluyo ya ondan kiralicaz insallahh
kiiiiiz aydinliymisssinnn :) kavas lari tanirmisiiiin :)
Sende sagol cnm bnde konusamyanlar grubundym haha:) en son pazar gnu ardi iste arymzsm yemn torenine kadr m.etme fln snra hc armdi kuzuminşallah canım cok sag ol sizde ne var ne yok konustunuz mu
merhaba canıım hoşgeldiin, iyiyizz sen nasılsıınMerhaba ben yeni üye oldum nasılsınız :)
hayatıım ellerine sağlııık tablo işi güzell gidiyoorrrSelaaaaaammm bayanlarrrrBugün kargo gönderiyorumm çok heycanlıı
Sende sagol cnm bnde konusamyanlar grubundym haha:) en son pazar gnu ardi iste arymzsm yemn torenine kadr m.etme fln snra hc armdi kuzum
sende hoş geldiin :)kızlaar ben geldiiiiim
Hos geldin sekeriim naslsn:)kızlaar ben geldiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?