- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
ohhh efeler siziii :) benim en yakin arkadasim nazillili de kuzum belki biliyorsundur diye bi sorayim dedim :)aydinliyim tabi bebegim yaa dogma buyume anasina babasina kadar aydinliyiimnick azcik yaniltiyo beni denizlili saniyolar hehehe ama uzgunum kavas'lari cikartamadim kuzucum?!
hosgeldiiiiin pofpofipofiiiiigimmmkızlaar ben geldiiiiim
Yaaa kuzum o yuzden ayni kaderi paylaayrz tek dglsn skma canini:)ayy bizim kaderimiz aynı valla bizde en son pazar konuştuk
selam canim hosgeldin aramiza :) ben demettt 23 yasinda belcikadannn katiliyooorumsende hoş
sende hoş geldiin :)
selam canim hosgeldin aramiza :) ben demettt 23 yasinda belcikadannn katiliyooorum
Yaaa kuzum o yuzden ayni kaderi paylaayrz tek dglsn skma canini:)
memun oldum tatlim :)hos buldum tatlım bende meltem 20 yasında edirneden katılıyorum aranıza :)
memun oldum tatlim :)
Aynen arasalar keratalr fena olmazdiöyle tatlım da arasalar fena olmaz hani :)
Aynen arasalar keratalr fena olmazdi
acemiligi manisa merkez de yapti canim suan sakarya pamukova da senin ki nerde?bende canım senin askerin nerde :)
hoşbulduk canım nasılsınsende hoş
sende hoş geldiin :)
hoşbulduk bebeğiim iyiyim sen nasılsııınnHos geldin sekeriim naslsn:)
hoşbulduk bitaneemmm nasılsınohhh efeler siziii :) benim en yakin arkadasim nazillili de kuzum belki biliyorsundur diye bi sorayim dedim :)
hosgeldiiiiin pofpofipofiiiiigimmm
Aynen tatlm yaa biticek bu gunlerde insallah ya sabredlm bz:)beklemekten baska caremiz yok ne yazıkkı :)
iyiyimmm kuşuumm nolsun dinleniyorum :) sen napiyosun nasilsin? :)hoşbulduk canım nasılsın
hoşbulduk bebeğiim iyiyim sen nasılsııınn
hoşbulduk bitaneemmm nasılsın
acemiligi manisa merkez de yapti canim suan sakarya pamukova da senin ki nerde?
merhaba canıım hoşgeldiin, iyiyizz sen nasılsıın
hayatıım ellerine sağlııık tablo işi güzell gidiyoorrr
hos buldum tatlım bende meltem 20 yasında edirneden katılıyorum aranıza :)
allahtan acemligi antalya hee canim :):) disari cikamiyolar ya :):) hadi hayirlisi canim insallah uzaga dusmez senin ki de canimacemiliği antalya canım usta birliği belli değil henüz :)
Aynen tatlm yaa biticek bu gunlerde insallah ya sabredlm bz:)
Bende iyi diyim iyi olim seker:)hoşbulduk canım nasılsın
hoşbulduk bebeğiim iyiyim sen nasılsııınn
hoşbulduk bitaneemmm nasılsın
iyiyim ben de yani aslında yorgunum hemen aşkımla konuşup yatıp uyumak istiyorumiyiyimmm kuşuumm nolsun dinleniyorum :) sen napiyosun nasilsin? :)
inşallah bitaneemm yapıyorsun işte daha ne olsunRica ederim tatlım gün geçtikçe daha güzel olcak inşallah
Canım şafağın kaçtı senin akşam tabloya ekliyeyim senide
:)inşallah canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?