2014 Yarenleri! :)

allahtan acemligi antalya hee canim :):) disari cikamiyolar ya :):) hadi hayirlisi canim insallah uzaga dusmez senin ki de canim

ayy hiç sorma tatil yerine düştü ama allahtan acemi birliği ve kış gerçi öyle olmasa bile benm sevglm kafasını kaldırıp bakmaz Allahtan korkar :)

ohhh efeler siziii :) benim en yakin arkadasim nazillili de kuzum belki biliyorsundur diye bi sorayim dedim :)

hosgeldiiiiin pofpofipofiiiiigimmm
eneeeem heygidinin efesi eefesi effelerin efesii:) sasirdim bi okdrda mutlu oldm kiz:) kendim aydinliyim diye dmiyorum ama aydinin insani bi baskadir:) daha sicak, daha samimi hihihi sen nerelisin peki tatlim belcikada yasadigini biliorum ama nereli oldgnu bilmiyorm

Sanırım vücudum serotinin hormonu salgılasın diye çikolata yemeyi abarttım. :) komaya gireceğim şimdi. Bu arada yarın müstakbel kayınvalideme davetliyim öğle yemeğine :) Giderken ne götürsem onu düşünüyorum. Kendisi şeker hastası, pasta börek çörek götürmeyi sevmiyorum. Yiyemiyor çünkü. Bazen kaçamak yapıyor ama onu da yapsın istemiyorum ona zararlı sonuçta. Şeker hastası olan birinin evine giderken, el boş gitmemek için ne alınır sizce? Bir demet brokoli mi götürsem :)

imm bilemedim simdi bn hep kuru pasta,çikolata, kurabiye bu tarz şeyler götürüyorum..o yüzden bi kaldim suan

internette bir site buldum şimdi alışveriş sitesi kişiye özel ürünler falan onlara bakıyorum valla kuzu iyiyim çok şükürr sen
iim bnde bitanem ya bnde askerime bi kol saati almk istiyorum malum sevgililer günü geliyo yanima..olur mu kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…