hep öyle kuzum çok şükür bugünlerimizeBende iyi diyim iyi olim seker:)
AMIN kuzucum :) cok şükür:)hep öyle kuzum çok şükür bugünlerimize
allahtan acemligi antalya hee canim :):) disari cikamiyolar ya :):) hadi hayirlisi canim insallah uzaga dusmez senin ki de canim
eneeeem heygidinin efesi eefesi effelerin efesii:) sasirdim bi okdrda mutlu oldm kiz:) kendim aydinliyim diye dmiyorum ama aydinin insani bi baskadir:) daha sicak, daha samimi hihihiohhh efeler siziii :) benim en yakin arkadasim nazillili de kuzum belki biliyorsundur diye bi sorayim dedim :)
hosgeldiiiiin pofpofipofiiiiigimmm
Rica ederim tatlım gün geçtikçe daha güzel olcak inşallah
Canım şafağın kaçtı senin akşam tabloya ekliyeyim senide
bugun cok issiz burasi bebegim:) hosgeldinbn geldimmmmm:)
bn geldimmmmm:)
hb kuzum:) bn 5 te çıkıyorum isten AÖF online sinavlarim var iki haftadır onlarla ugrasiyorum sonra sevdicek ariyo 1 saat onunla konuşuyorumbugun cok issiz burasi bebegim:) hosgeldin
iim bebeğim çok şükür sen nasılsın :)Hoşgeldin :) Nasılsın?
hoşgeldin canıımbn geldimmmmm:)
imm bilemedim simdiSanırım vücudum serotinin hormonu salgılasın diye çikolata yemeyi abarttım. :) komaya gireceğim şimdi. Bu arada yarın müstakbel kayınvalideme davetliyim öğle yemeğine :) Giderken ne götürsem onu düşünüyorum. Kendisi şeker hastası, pasta börek çörek götürmeyi sevmiyorum. Yiyemiyor çünkü. Bazen kaçamak yapıyor ama onu da yapsın istemiyorum ona zararlı sonuçta. Şeker hastası olan birinin evine giderken, el boş gitmemek için ne alınır sizce? Bir demet brokoli mi götürsem :)
hoşbulduk bebisim:) nasılsın ?hoşgeldin canıım
internette bir site buldum şimdi alışveriş sitesi kişiye özel ürünler falan onlara bakıyorum valla kuzuhoşbulduk bebisim:) nasılsın ?
iim bnde bitanem ya bnde askerime bi kol saati almk istiyorum malum sevgililer günü geliyo yanima..olur mu kuzuinternette bir site buldum şimdi alışveriş sitesi kişiye özel ürünler falan onlara bakıyorum valla kuzuiyiyim çok şükürr sen
iim bebeğim çok şükür sen nasılsın :)
imm bilemedim simdibn hep kuru pasta,çikolata, kurabiye bu tarz şeyler götürüyorum..o yüzden bi kaldim suan
oluurr neden olmasın bal gibi olurriim bnde bitanem ya bnde askerime bi kol saati almk istiyorum malum sevgililer günü geliyo yanima..olur mu kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?