- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
iim bnde bitanem ya bnde askerime bi kol saati almk istiyorum malum sevgililer günü geliyo yanima..olur mu kuzu
hos geldın cnm :)bn geldimmmmm:)
:) nbr kuzuBebeklerim
he bakk ii fikir kuzum:)İyiyim bende ccanım sağol.
En kötü ihtimal diyabetik baklava alırım Gü*****' dan ya da Bolulu H*****'dan light kazandibi alayım. :)
hb kuzummmhos geldın cnm :)
Kotu:) nbr kuzu
oy oy süper yapmışsın kuzum :) bi hasret giderin bakalım:)oluurr neden olmasın bal gibi olurrben de kapşonlu sweatshirt aldım ikimizee giderken giyeceğiim o da gittiğimizde giyecek hihih
Tatlim :)hb kuzummm
hadı yaa gecmıs olsun cnm neyse allahtan kırık cıkık olmamısKotuaskim düşmüş iki bacaginida yaralamıs sislik ve morluk varmis (sakar)
nasılsın sekerımhb kuzummm
bnm sevdicek takintili biraz pek saatte takmaz ama bn taksin istiyorum :) o yüzden sade bisi alcm begendim bitane bakalim tatlimhttp://www.saatiniyarat.com/tasarla böyle bir şey alırdım ben olsam. Çok orjinal olur hem.
Varmi yokmu bilmiyorum tatlim konusamadikhadı yaa gecmıs olsun cnm neyse allahtan kırık cıkık olmamıs
iyiyim bebeğim cok sukur sen nasılsın:)nasılsın sekerım
ıyıym bende cok sukur tatlm :)iyiyim bebeğim cok sukur sen nasılsın:)
geçmiş olsun tatlım. .inşallah onemli bisey yokturVarmi yokmu bilmiyorum tatlim konusamadikcok sagol
ınsallah kotu bseyı yoktur kuzum yaaVarmi yokmu bilmiyorum tatlim konusamadikcok sagol
ıyı geceler kuzum aman bn gormeym en son ruyamda gordgmde tartsydk hahabal kaymaklar :) bn yatıyorum iyi geceler.. sevdicekli rüyalar .optum hepinizi
Cok sükür kuzum yok :)geçmiş olsun tatlım. .inşallah onemli bisey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?