2014 Yarenleri! :)

Ruh halimi iyi görmüyorum. Sevgilim bence erken dönmeli askerden.

Eklentiler

• 20141125_230806.webp
    92,3 KB · Görüntüleme: 68
aynen kuzum cok cok iyi insanlar senden iyi olmasinlar :) cok severim ailesini de arkadasimi da :) bendeeee allahin dogulusuyum iste ardahanliyim canim :)
amowwww kuzum gelmissss :) hogelmiss tatlimmmm
yetttim yettttim burdayimmmm kuzumm :) erdinin tercihleriyle ugrasiyordummm :) sen napiyosun kuzum?

kızzzzzzzzzz naparsınn

bende uzanıyorum gökiyi uyuttum geldiimm hihihi aman kuzu dikkatlice gözden geçir..
ohhh gökiii uyumusss ne guzel :) bizim ki gece postasi olduguu icin gece goturup getiriyo askerleri sabah uyuyabiliyo anca :)

kiz kardesi tercihleri yazmis girememis siteye, erdi de bana gonderdi 24 taneydi 10 tanesini sildim toplam 30 tercih yaptim onayladim

vay hatuna baak.. bosuna demiyorlar her basarılı erkegın arkasında bir kadın vardır diye.. Ahh ah bizde olmasak yahu

vay hatuna baak.. bosuna demiyorlar her basarılı erkegın arkasında bir kadın vardır diye.. Ahh ah bizde olmasak yahu
allah seni valla canim biz elimizden geleni yapariz yeter ki ise yarasinn :/ hic umudu yok bisey cikmaz diyor ama ben bi umut yaptim iste hayirlisi..

kpss de olmazsa bizim evlilik uzaar gider.. olursa her an hersey olabilir canimmmm

gokhan ne is yapiyo canim?

Gökim özel güvenlik bebişim lisede elektrik teknikerliği okudu ama pek iş yok onda.. bende gelir gelmez kpssye sokmayı dusunuyorum onu.. olsun yavrum bellimi olur Allahtan umıt kesilmezmiş.

26 KASIM 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ

TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA

PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 63 ---ŞANLIURFA

PLASLAN / 67--- ZONGULDAK

PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 98
OZGEEMRE/ 98

ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
NİDAGKHN / 107
PERİ__KİZİ / 145

YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ
EVMAKİNESİ / 144
TUCE_TUCE / 144
EFULİ__ / 145
POFUDUK16 / 159
EVREM2724 / 180

100LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA/ 235
ZAMANSİZ93 / 255
YESMCEYHN / 258

200LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
DENİZLİLİLİLİ / 343
KAMUHE / 346

MLTM/352

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR

ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

Özge bana kıyak geçsen de şu baştaki 1'i atsan öyle yazsan :) Eline sağlık yine bu arada.

Ayyy aynen 2 saat uğraştım beyfendini kpss tercihleriyle gerçi imkansız ama olsun ben yinede yaptım Biz olmasak ne yapacak bunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…