- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
iyi tatlim meslegi var ne guzel :) valla kpss oyle hayal kirikligina ugratti ki bizi oyuzden tavsiye edemicem yani ama insallah o basarili olur canim :)Gökim özel güvenlik bebişim lisede elektrik teknikerliği okudu ama pek iş yok onda.. bende gelir gelmez kpssye sokmayı dusunuyorum onu.. olsun yavrum bellimi olur Allahtan umıt kesilmezmiş.
sen nereleri yaptim kuzum? bide kac almisti emre? he ya kuzu biz olmasak isleri zor :)Ayyy aynen 2 saat uğraştım beyfendini kpss tercihleriyle gerçi imkansız ama olsun ben yinede yaptımBiz olmasak ne yapacak bunlarrr
iyi tatlim meslegi var ne guzel :) valla kpss oyle hayal kirikligina ugratti ki bizi oyuzden tavsiye edemicem yani ama insallah o basarili olur canim :)
oyle kuzummm hayirlisii
sen nereleri yaptim kuzum? bide kac almisti emre? he ya kuzu biz olmasak isleri zor :)
cok guzeller canimm begenir begenir :) kim nerde vercek kurabiyeleri?MissPeaceful ozgeemre @nidagkhn biliyorsunuz ben gidemiyorum yemin törenine. Sizce hazırlattığım kurabiyeler nasıl olmuş? Beğenir mi acaba? Beğenir yaa. (http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-yarenleri.639899/page-1361)
oo cok iyi kuzum hadi insallah olur biseyler :) 69 aldi erdi de hic beklemiyodu resmen hayal kirikligi yani canim..70 küsür canım düşük yani ama çalışıyordu o dönemde hazırlanamadı hiç neresi olursa yaptıım valla 30 tercihide doldurdum :) Sizin kaç canım
cok guzeller canimm begenir begenir :) kim nerde vercek kurabiyeleri?
benim erdi utaniyo boyle seylerden kogusa sokmazda ondan merak ettim canim :)
heh ozaman super canim :) aman artis bunlar yaaa sanki soksalar nolcak :)Babası gidiyor yemin törenine o verecek. Zaten 2 gün evci izninde olacak, o sürede yer. Yoksa o da sokmaz, racona ters çünkü :)
oo cok iyi kuzum hadi insallah olur biseyler :) 69 aldi erdi de hic beklemiyodu resmen hayal kirikligi yani canim..
bende 30unu doldurdum halkla iliskiler bolumu cok vardi allahtan yazdim o baya istanbul yalova duzce bolu gibi canim bakalimm.. ne zaman belli olucakmis biliyomusun tatlim?
Bence harikaaa bende böyle bir şey yapmayı çok istedim ama şekerli hamurda daha kendimi bu kadar geliştiremedim ama çok güzel olmuşş sen mi yaptın yaptırdınmı canım ?
evet cok zormus erdi de oyle dedi.. aciklansin insallah bi an once sabrim kalmadiHakkımızda hayırlısı bakalım canım ya bende girdim kpssye ben puanımı hiç söylemiyim tercih bile yapma gereği görmüyorum :) Çok zordu ve ters köşe yaptılar. Ne zaman açıklancak hiçbir fikrim yok canım bakındım göremedimde
Teşekkürler.Ben yaptırdım yani yazı yazmayı falan yapardım ama figür yapamazdım. İnşallah kursa gidip ögreneceğim. Zaten resim yapmaktan nefret ederim, resim kursu bakınıyorum. Spora gidiyorum. Bir de pasta kurabiye kursuna gidersem iyice nirvanaya ulaşacağım. :)
heh ozaman super canim :) aman artis bunlar yaaa sanki soksalar nolcak :)
evet cok zormus erdi de oyle dedi.. aciklansin insallah bi an once sabrim kalmadi
uzak illeri de yazdin mi kuzum? emrenin bolumu neydi?
Ama şeker hamuru gerçekten zevkli bir şey bende sadece yazı yazabiliyorum üstüne :) İnternettemi buldun yaptırdın canım yoksa yaşadığın çevrede yapan birine mi yaptırdın ben böyle bişey dönünce düşünüyorumda
Arkadaşım daha önce yaptırmıştı. Onun sayesinde buldum yaptırdım. Bende dönünce hoşgeldin pastası yaptıracağım yine aynı kişiye. Bir de yine hoşgeldin kurabiyesi yaptırıp, ailesine arkadaşlarına arkadaşlarıma dağıtacağım. :) Ay bir dönse kendimi şeker hamuruna bulayıp hediye edeceğim de neyse :)
bunlari da ben yapmistim kizlar :)
4001 de olmasa zaten :) ben bide 4431 yaptim isletme :) istanbul beykoz yaptin mi kizzzz sende hahaÇalışma ekonomisi canım bizim bölümde nerdeyse hiç kadro yok resmen 4001 kodlu olanları yaptıım hepUzak çok yazmadım hep istanbul tekirdağ çevresi yazdım bide izmir yazdım belki tutarda gideriz
4001 de olmasa zaten :) ben bide 4431 yaptim isletme :) istanbul beykoz yaptin mi kizzzz sende haha
aaa hadi be bak ben onu denemedim kii.. sistem en son oldugu uniye bakip kodu oyle mi buluyo anlamadim ki :)Onu tam bilemiyorum canım ama bölümün olmadığı kodu yazınca kabul etmedi uyanık sistem nolurdu sanki kabul etse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?