aaa hadi be bak ben onu denemedim kii.. sistem en son oldugu uniye bakip kodu oyle mi buluyo anlamadim ki :)
hmmm anladim canim :)Aynen canım bölümünüz yaptığınız tercihe uygun değil tarzı uyarı veriyor
tamam tatlim allah rahatlik versin :) ayyy masallah ne guzel yaaa :)Kızlar ben yatıyorum. Yarın aşkımın sesini duyamayacağım, akşama kadar tören provası varmış.Kendinize iyi bakın, iyi geceler.
Bu arada giderayak bir bomba patlatayım. Sevgilim bugün döner dönmez ilk işim sana evlenme teklifi etmek olacak dedi. :) Allah nazarlardan saklasın, maşallah bu askerlik aşkımın çakralarını açtı. :)
Huzurlu uykular hepinize...
Kızlar ben yatıyorum. Yarın aşkımın sesini duyamayacağım, akşama kadar tören provası varmış.Kendinize iyi bakın, iyi geceler.
Bu arada giderayak bir bomba patlatayım. Sevgilim bugün döner dönmez ilk işim sana evlenme teklifi etmek olacak dedi. :) Allah nazarlardan saklasın, maşallah bu askerlik aşkımın çakralarını açtı. :)
Huzurlu uykular hepinize...
Hakkımızda hayırlısı bakalım canım inşallah olurhmmm anladim canim :)
4001 den baya varmis ozaman ben cok goremedim ama iyi olmus canim insallah birinden biri tutar
bende yatiyorum canlarim hepinize allah rahatlik versinnn ruyanizda beni gorunnnsaka saka askerlerinizi gorunn cok optummm
ozgemm yarin devam edelim bu kpssye :) cok merak ediyorum bu konuyu :)
Kızlar slm bnd evli olarak asker kocacığımı bekliyorum kısa dönem Gümüşhane 2 senelik evliyim eşim askere gittiği için işimden ayrıldım kafam ondayken yoğun iş temposunu kaldırmak istemedim ailem istanbul dışında onların yanındayım şimdilik Allahım tüm askerlerimize hayırlı teskereler nasip etsin ve sevdiklerine sağ salim kavuştursun....
Hoşbuldum cnm evet çok zor ama Allahın izniyle sonunda kavuşmak var bu zorluğu bilerek evlendik halen alışamadım yalnız uyumaya kendimi evli değilmişim nişanlıyım teskere sonunda da düğünümüz varmış gibi düşünerek teselli ediyorumAramıza hoşgeldin tatlım. Biz böyle zorlanıyoruz evliyken çok daha zordur eminimAllah sabır versin ama ailenin yanına gitmiş olman iyi olmuş yalnız kalmamış olursun
Hoşbuldum cnm evet çok zor ama Allahın izniyle sonunda kavuşmak var bu zorluğu bilerek evlendik halen alışamadım yalnız uyumaya kendimi evli değilmişim nişanlıyım teskere sonunda da düğünümüz varmış gibi düşünerek teselli ediyorum
Eşim istemiyor malesef görürse ve en önemlisi sarılınca bana kopamazmış öle diyor benimde gitmeye gücüm var ama dönüp onu orada bırakmaya yok :-( sen gidicek msn cnm ve evli değilsiniz galiba düğün ne zaman hayırlısıylaBak ne güzel işte canım geldiğinde evlilik tazelersınızBu hafta yemin töreni var sanırım gidicekmisin
Eşim istemiyor malesef görürse ve en önemlisi sarılınca bana kopamazmış öle diyor benimde gitmeye gücüm var ama dönüp onu orada bırakmaya yok :-( sen gidicek msn cnm ve evli değilsiniz galiba düğün ne zaman hayırlısıyla
Dönüş yakın o zaman cnm çok şükür inş bizimde yakın olan günlerimiz gelirBizim yemin töreni eylüldeydi canım gitmiştim ben çok gurur verici bir duygu ama orda bırakıp dönmekevli değiliz canım gelince söz nişan yapmak planımız düğünde seneye yada sonraki sene olur iş durumlarımıza bağlı :)
Peri__Kizi kuzuum cok güzelll şimdiden askerine afiyet olsuun .. ya bende bu butik pasta kurabiye işine cok heves edıyorum ama hiç bi bilgim yok malzemesi nerede satılıyor onu bile bilmiyorum
Dönüş yakın o zaman cnm çok şükür inş bizimde yakın olan günlerimiz gelirHayırlısı herşey istediğiniz gibi olur inş...
hos geldın cnm bnm askerımde bu ay gıttı sozluyum. tum askere gıgn sevgılıler ıcn sozlu nısanlı vs ama evlı ıcın dha zordur emınm amasabretmektn baska caremz yok sanslsnkı kısa donem :)Kızlar slm bnd evli olarak asker kocacığımı bekliyorum kısa dönem Gümüşhane 2 senelik evliyim eşim askere gittiği için işimden ayrıldım kafam ondayken yoğun iş temposunu kaldırmak istemedim ailem istanbul dışında onların yanındayım şimdilik Allahım tüm askerlerimize hayırlı teskereler nasip etsin ve sevdiklerine sağ salim kavuştursun....
Yalnız değil bende varım 2 senelik evli olaraktanİnşallah canımGeçn gün bi evli arkadaş daha vardı ama bu aralar yok sanki o . O da evli bekleyen tek ben myim diye yakınıyordu :)
Hoşbuldum cnm aynen öyle gerçekten zor ama böyle olacağını göze alarak evlendik inş Allahımda sabrını verir banada tüm bekleyenlerede....hos geldın cnm bnm askerımde bu ay gıttı sozluyum. tum askere gıgn sevgılıler ıcn sozlu nısanlı vs ama evlı ıcın dha zordur emınm amasabretmektn baska caremz yok sanslsnkı kısa donem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?