aynen cnm oyle de boyle de gıdeceklerdı zaten. ALLAH buyuk..Hoşbuldum cnm aynen öyle gerçekten zor ama böyle olacağını göze alarak evlendik inş Allahımda sabrını verir banada tüm bekleyenlerede....
Kesinlikle...aynen cnm oyle de boyle de gıdeceklerdı zaten. ALLAH buyuk..
Sen yapıyormusun?Çok keyifli gerçekten :) ben hamurunu malzemelerini hep internetten alıyordum ama dışarda nerde satılıyor benimde bir bilgim yok
Gunaydn sekerim:)günaydınnn güzellerrr :) kimse günaydın yazmamış bu sabah, kimse yok mu nerelerdesinizz :)
Gunaydn sekerim:)
Iyiyim cok sukur tatlm sen naslsn:)nasılsın canım :)
günaydınnn güzellerrr :) kimse günaydın yazmamış bu sabah, kimse yok mu nerelerdesinizz :)[/QUOTE
günaydın canım nasılsın ..yine iş vakti zaman geçsin diye dua ediyorum artık ...
Iyiyim cok sukur tatlm sen naslsn:)
iyiki çalışıyoruz ya, iş güç derken zman geçiyor çok şükür :)PRENSES
amaniin turkiyenin bi ucu kiiizzz:) allah bozmasin aranizi bebegimm:) slm syle benden nazillili topragmaaynen kuzum cok cok iyi insanlar senden iyi olmasinlar :) cok severim ailesini de arkadasimi da :) bendeeee allahin dogulusuyum iste ardahanliyim canim :)
amowwww kuzum gelmissss :) hogelmiss tatlimmmm
yetttim yettttim burdayimmmm kuzumm :) erdinin tercihleriyle ugrasiyordummm :) sen napiyosun kuzum?
kuzum bn gittim sen gelmissin yaa :)aynen kuzum cok cok iyi insanlar senden iyi olmasinlar :) cok severim ailesini de arkadasimi da :) bendeeee allahin dogulusuyum iste ardahanliyim canim :)
amowwww kuzum gelmissss :) hogelmiss tatlimmmm
yetttim yettttim burdayimmmm kuzumm :) erdinin tercihleriyle ugrasiyordummm :) sen napiyosun kuzum?
evet iyiki çalışıyoruzda zamna geçiyor evde olsak nasıl geçerdi acaba ...neden atıştınız canım önemli değildir umarım..
kiyamamkiii:) kiskaniyodur beegim paylasmak istemiyodur seni:) zamanla oda farkina varir, alisir:)sevdiceğe kargo yapmak için bu hafta içinde kayınvalideme gitmem gerekiyor, kayınvalidem de uzun zamandır tasınmayı düsünüyordu dün ev bulmus aradı haftasonu da yardıma cagırdı, annem de kıskançlık yapıyor her işine gidiyorsun sürekli ondasın diye.. dedim anne bak daha şimdiden böyle yapma, ceyhun her çağırdığında gelmiyor mu bir isteğini ikiletiyor mu dedim hayır dedi, sonra da haklısın kızım seni üzüyorum böyle söylememem lazım huzursuz olursunuz yoksa diyor, anne senin bunları söylememen değil düşünmemen lazım dedim
kiyamamkiii:) kiskaniyodur beegim paylasmak istemiyodur seni:) zamanla oda farkina varir, alisir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?