2014 Yarenleri! :)

Çok keyifli gerçekten :) ben hamurunu malzemelerini hep internetten alıyordum ama dışarda nerde satılıyor benimde bir bilgim yok
Sen yapıyormusun? kendinmi öğrendinn yoksa egitimle mi? Cok zevklidir eminimm de sanki biraz zor gibi geliyor uzaktan ? malzemeler nasıl fiyatları falan uygunmuu yavruş? ay cok soru sordum hahah

amaniin turkiyenin bi ucu kiiizzz:) allah bozmasin aranizi bebegimm:) slm syle benden nazillili topragma

kuzum bn gittim sen gelmissin yaa :)

evet iyiki çalışıyoruzda zamna geçiyor evde olsak nasıl geçerdi acaba ...neden atıştınız canım önemli değildir umarım..

sevdiceğe kargo yapmak için bu hafta içinde kayınvalideme gitmem gerekiyor, kayınvalidem de uzun zamandır tasınmayı düsünüyordu dün ev bulmus aradı haftasonu da yardıma cagırdı, annem de kıskançlık yapıyor her işine gidiyorsun sürekli ondasın diye.. dedim anne bak daha şimdiden böyle yapma, ceyhun her çağırdığında gelmiyor mu bir isteğini ikiletiyor mu dedim hayır dedi, sonra da haklısın kızım seni üzüyorum böyle söylememem lazım huzursuz olursunuz yoksa diyor, anne senin bunları söylememen değil düşünmemen lazım dedim

kiyamamkiii:) kiskaniyodur beegim paylasmak istemiyodur seni:) zamanla oda farkina varir, alisir:)

kiyamamkiii:) kiskaniyodur beegim paylasmak istemiyodur seni:) zamanla oda farkina varir, alisir:)

evet bebeğim bir de annesiz babasız büyümüş annem, bana çok düşkün o yüzden sen benim annemsin babamsın sanki der hep.. çok kıskanç çokkk :) inşallah alışır yani tabiki kıskanır ama beni üzüyor her seferinde açık açık söylüyorum, sen benim annemsin ve benim bir tane annem var diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…