- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
Nyeki kuzu bnde atstm azck ise gdcm makyj yapmknicn lambyi actm kapat ama fln dediiyiyim canım çok şükür, sabah annemle atıştık gereksiz kıskançlıklara giriyor
Gunaydin sekerm:)Günaydın kızlar :)
Gunaydn tatlm.dgunaydin tatlislaaar
Kucu okudm yazma bosa bana da uzun cnku yorlma ::) ya her annede olur byle tatli kiskanclklar iyi izah etmissn sen bnde kaynanama gecende yardmnettm kizida yok iki cocugu var bi can'im .d bde abisi var abside evli karsi uzakta braz carsi kisimda ben dha yaknm. Cam sileckti evi acackti cagrmadida allah var gonlum razi gelmedi tek yapmasna anneme dedm git kizm dedi haklsn ilk mirin kirn edyrlar snra farkedyrlr :)sevdiceğe kargo yapmak için bu hafta içinde kayınvalideme gitmem gerekiyor, kayınvalidem de uzun zamandır tasınmayı düsünüyordu dün ev bulmus aradı haftasonu da yardıma cagırdı, annem de kıskançlık yapıyor her işine gidiyorsun sürekli ondasın diye.. dedim anne bak daha şimdiden böyle yapma, ceyhun her çağırdığında gelmiyor mu bir isteğini ikiletiyor mu dedim hayır dedi, sonra da haklısın kızım seni üzüyorum böyle söylememem lazım huzursuz olursunuz yoksa diyor, anne senin bunları söylememen değil düşünmemen lazım dedim
Napysun kusum :)Gunaydin sekerm:)
Calsyrm vala kuzu sen.:) Aynen tanitm kendimi:) adim damla 21 yasina girdm bu ay .d adana da yasiyorm:) sen tatlmNapysun kusum :)
O kadar konusuyoruz ama dogru duzgun tanisamadik dmi :)
ayy cnm bnm yaa:) ben nisanlandgmdan bu yana kayinvalideme anne diyorum.. annemle bigun kaynvalideme gitmistik bisi lazim oldu annem gulay teyzene sor kizim diyo:) bende anne anneme sorayim didim guluyo ayy kizim kusura bakma fln diyoevet bebeğim bir de annesiz babasız büyümüş annem, bana çok düşkün o yüzden sen benim annemsin babamsın sanki der hep.. çok kıskanç çokkk :) inşallah alışır yani tabiki kıskanır ama beni üzüyor her seferinde açık açık söylüyorum, sen benim annemsin ve benim bir tane annem var diye :)
Kucu okudm yazma bosa bana da uzun cnku yorlma ::) ya her annede olur byle tatli kiskanclklar iyi izah etmissn sen bnde kaynanama gecende yardmnettm kizida yok iki cocugu var bi can'im .d bde abisi var abside evli karsi uzakta braz carsi kisimda ben dha yaknm. Cam sileckti evi acackti cagrmadida allah var gonlum razi gelmedi tek yapmasna anneme dedm git kizm dedi haklsn ilk mirin kirn edyrlar snra farkedyrlr :)
ayy cnm bnm yaa:) ben nisanlandgmdan bu yana kayinvalideme anne diyorum.. annemle bigun kaynvalideme gitmistik bisi lazim oldu annem gulay teyzene sor kizim diyo:) bende anne anneme sorayim didim guluyo ayy kizim kusura bakma fln diyoama zamanla alisiliyo.. hem o alisiyo hem sen alisiyosun:) :)
Hahaha ay ayni annem anneme nazim sozum gecer bi yerde gonlunu alrm falan ama kaynananin zor o yuzden kaynanaya gdyrm bnde:) benimki çok kıskanç ya, kayınvalidemin işten arkadaşları gelicekti beni de merak etmişler çağırdı kayınvalidem, o gün bize de misafir gelicekti ee anneme nazım geçer diye kayınvalidemi kırmadım gittim ay bir suratlar bir laf sokmalar
anne bizim mutluluğumuzu huzurumuzu istiyorsan böyle ufak şeyleri dert etme dedim, anne dememe sesini çıkarmıyor da işte sanıyorki kayınvalidemle çok yakın olursam onu unuturum, ben de her fırsatta tekrarlıyorum annem teksin benim için diye :)
Selam seker.Ister mi mektbu kuzu bnm asker bna yollama hem kotu olrm hemde komynlr okuyr hic geregi yk demsti:) ama seninki isterse yolla kuzucuk:)Selaaam yavru ceylanlar.
Sevdiceğe fotoğraf yollucam başka ne yollasam acaba yaa mektup mu yazsam
Hahaha ay ayni annem anneme nazim sozum gecer bi yerde gonlunu alrm falan ama kaynananin zor o yuzden kaynanaya gdyrm bnde
Selam seker.Ister mi mektbu kuzu bnm asker bna yollama hem kotu olrm hemde komynlr okuyr hic geregi yk demsti:) ama seninki isterse yolla kuzucuk:)
:) evet kuzum can da dedi ama isten dolaysyla bi hafta sonlari gdeblyrm.sbir de sevdicek askerdeyken daha çok gitmek istiyorum yalnız yaşıyor, annemi ziyaret et ben askerdeyken yalnız bırakma dedi :)
Yolla kuzum sevinr guzel fikir:)Benimki fotoğrafa da laf etti giderken mektup yollama görüyorlar okuyorlar falan dedi. Ama geçen gün kendi konusunu açtı ben sana adresi veririm fotoğrafları müsait olduğunda çıkartır yollarsın diyee. :) Ne yollayabilirim ki sonuçta mektup zarfında yollucam, bir bilekliğim var onu yolluyayım bari. :)
Yolla kuzum sevinr guzel fikir:)
tek kiz misin tatlim sen? baska kardesin fln var mi?:) benimki çok kıskanç ya, kayınvalidemin işten arkadaşları gelicekti beni de merak etmişler çağırdı kayınvalidem, o gün bize de misafir gelicekti ee anneme nazım geçer diye kayınvalidemi kırmadım gittim ay bir suratlar bir laf sokmalar
anne bizim mutluluğumuzu huzurumuzu istiyorsan böyle ufak şeyleri dert etme dedim, anne dememe sesini çıkarmıyor da işte sanıyorki kayınvalidemle çok yakın olursam onu unuturum, ben de her fırsatta tekrarlıyorum annem teksin benim için diye :)
:) evet kuzum can da dedi ama isten dolaysyla bi hafta sonlari gdeblyrm.s
tek kiz misin tatlim sen? baska kardesin fln var mi?
Ayaun bende yasitiz bende 21 yasindayim istanbuldayim :)Calsyrm vala kuzu sen.:) Aynen tanitm kendimi:) adim damla 21 yasina girdm bu ay .d adana da yasiyorm:) sen tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?