2014 Yarenleri! :)

Kucu okudm yazma bosa bana da uzun cnku yorlma ::) ya her annede olur byle tatli kiskanclklar iyi izah etmissn sen bnde kaynanama gecende yardmnettm kizida yok iki cocugu var bi can'im .d bde abisi var abside evli karsi uzakta braz carsi kisimda ben dha yaknm. Cam sileckti evi acackti cagrmadida allah var gonlum razi gelmedi tek yapmasna anneme dedm git kizm dedi haklsn ilk mirin kirn edyrlar snra farkedyrlr :)

ayy cnm bnm yaa:) ben nisanlandgmdan bu yana kayinvalideme anne diyorum.. annemle bigun kaynvalideme gitmistik bisi lazim oldu annem gulay teyzene sor kizim diyo:) bende anne anneme sorayim didim guluyo ayy kizim kusura bakma fln diyo ama zamanla alisiliyo.. hem o alisiyo hem sen alisiyosun:) :)

Selaaam yavru ceylanlar.

Sevdiceğe fotoğraf yollucam başka ne yollasam acaba yaa mektup mu yazsam

:) benimki çok kıskanç ya, kayınvalidemin işten arkadaşları gelicekti beni de merak etmişler çağırdı kayınvalidem, o gün bize de misafir gelicekti ee anneme nazım geçer diye kayınvalidemi kırmadım gittim ay bir suratlar bir laf sokmalar

anne bizim mutluluğumuzu huzurumuzu istiyorsan böyle ufak şeyleri dert etme dedim, anne dememe sesini çıkarmıyor da işte sanıyorki kayınvalidemle çok yakın olursam onu unuturum, ben de her fırsatta tekrarlıyorum annem teksin benim için diye :)

Hahaha ay ayni annem anneme nazim sozum gecer bi yerde gonlunu alrm falan ama kaynananin zor o yuzden kaynanaya gdyrm bnde

Selaaam yavru ceylanlar.

Sevdiceğe fotoğraf yollucam başka ne yollasam acaba yaa mektup mu yazsam
Selam seker.Ister mi mektbu kuzu bnm asker bna yollama hem kotu olrm hemde komynlr okuyr hic geregi yk demsti:) ama seninki isterse yolla kuzucuk:)

Hahaha ay ayni annem anneme nazim sozum gecer bi yerde gonlunu alrm falan ama kaynananin zor o yuzden kaynanaya gdyrm bnde

bir de sevdicek askerdeyken daha çok gitmek istiyorum yalnız yaşıyor, annemi ziyaret et ben askerdeyken yalnız bırakma dedi :)

Selam seker.Ister mi mektbu kuzu bnm asker bna yollama hem kotu olrm hemde komynlr okuyr hic geregi yk demsti:) ama seninki isterse yolla kuzucuk:)

Benimki fotoğrafa da laf etti giderken mektup yollama görüyorlar okuyorlar falan dedi. Ama geçen gün kendi konusunu açtı ben sana adresi veririm fotoğrafları müsait olduğunda çıkartır yollarsın diyee. :) Ne yollayabilirim ki sonuçta mektup zarfında yollucam, bir bilekliğim var onu yolluyayım bari. :)

Yolla kuzum sevinr guzel fikir:)

tek kiz misin tatlim sen? baska kardesin fln var mi?

:) evet kuzum can da dedi ama isten dolaysyla bi hafta sonlari gdeblyrm.s

ben de öyle en son 29 ekimde gittim bi de biz farklı şehirlerdeyiz, her gün ararım ama gitmek kolay olmuyor şu sınavları atlatayım da niyetlendim :)

tek kiz misin tatlim sen? baska kardesin fln var mi?

bir kız kardeşim daha var ama annemle ilişkimiz çok farklı yani kardeşimle o uyumu yakalayamadılar bi de ilk çocuğum benimle büyümüş anneciğimm :) o yüzden aşırı düşkün, ceyhuna bir şartla veririm kızımı burda oturcaksınız dedi düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…