- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
Mutlaka yaz mektup cok mutlu olur gorunce :)Selaaam yavru ceylanlar.
Sevdiceğe fotoğraf yollucam başka ne yollasam acaba yaa mektup mu yazsam
Ay ne guzel ya sürekli konusuyosun ben cekiniyorum konusmayaben de öyle en son 29 ekimde gittim bi de biz farklı şehirlerdeyiz, her gün ararım ama gitmek kolay olmuyor şu sınavları atlatayım da niyetlendim :)
bir kız kardeşim daha var ama annemle ilişkimiz çok farklı yani kardeşimle o uyumu yakalayamadılar bi de ilk çocuğum benimle büyümüş anneciğimm :) o yüzden aşırı düşkün, ceyhuna bir şartla veririm kızımı burda oturcaksınız dedi düşün yani
Ay ne guzel ya sürekli konusuyosun ben cekiniyorum konusmaya
Anladm kuzum iyi yapyn aRamakla bnde ariyorm gtmdgm hafta icinde:)ben de öyle en son 29 ekimde gittim bi de biz farklı şehirlerdeyiz, her gün ararım ama gitmek kolay olmuyor şu sınavları atlatayım da niyetlendim :)
bir kız kardeşim daha var ama annemle ilişkimiz çok farklı yani kardeşimle o uyumu yakalayamadılar bi de ilk çocuğum benimle büyümüş anneciğimm :) o yüzden aşırı düşkün, ceyhuna bir şartla veririm kızımı burda oturcaksınız dedi düşün yani
Adin ne cnm:)Ayaun bende yasitiz bende 21 yasindayim istanbuldayim :)
Dha ne olsun kuzum ama yazarken slow muzik ac oyle yaz insan oyle duygularni dha cok dile getirir:)Aklıma bir şey gelmiyor ki ne yollanır yanii. Aklımda tesbih vardı onu da zaten izne geldiğinde vercem başkada bir şey gelmedi aklıma.
Bi iki defa aradim cekinerek konustum kelimeleri unutuyorum resmenben de baslarda nasıl çekinirdim ama sonra üzülmüş aramıyorum diye e konuşa konuşa açıldım ben de :) bi de ceyhun askere gidince yalnız kaldı o yüzden çekinmeyi bıraktım kenara, o da sağolsun aramazsam arıyor :)
Aysun :)Adin ne cnm:)
Netten biraz arastir kafanda olusur bisey :)Aklıma bir şey gelmiyor ki ne yollanır yanii. Aklımda tesbih vardı onu da zaten izne geldiğinde vercem başkada bir şey gelmedi aklıma.
Selam h.geldinselam hatunlar
Bende nişanlımı gönderiyorum aralıkta , kısa dönem ama yine de o an nasıl bir duygu yaşayacağımı bilmiyorum
sorma caniiim teee anasinin gozu :) ben bi kucukken gitmisiz daha da gitmedik cok uzak diye valla bide erdi var diye hic lafini etmiyorum gidelim diye ama aslinda gitmeyi cok istiyorum.. insallah evlendikten sonra dogu turu yapcasss bitanemmmle ozaman gitcesss :)amaniin turkiyenin bi ucu kiiizzz:) allah bozmasin aranizi bebegimm:) slm syle benden nazillili topragma
he kuzum yaaa bi karsilasamadik :) napiyosun canim ozledim senikuzum bn gittim sen gelmissin yaa :)
Mutlaka yaz mektup cok mutlu olur gorunce :)
Dha ne olsun kuzum ama yazarken slow muzik ac oyle yaz insan oyle duygularni dha cok dile getirir:)
Netten biraz arastir kafanda olusur bisey :)
Erkeklerede hediye almak ayri bi dert bisey yokki almaya
Bi iki defa aradim cekinerek konustum kelimeleri unutuyorum resmenoda aradi ama ben bidaha cesaret edemedim hakan arada diyo konus tamam diyorum ama yok yapamam
oooooh ne guseeeel oluuur:) sen nasi tanistin bebegim ya erdinle? sen yurtdisindasin erdi turkiyede.. nasip tabii insanin kaderinde varsa neresi olursa olsun rabbim cikartiyo karsisinasorma caniiim teee anasinin gozu :) ben bi kucukken gitmisiz daha da gitmedik cok uzak diye valla bide erdi var diye hic lafini etmiyorum gidelim diye ama aslinda gitmeyi cok istiyorum.. insallah evlendikten sonra dogu turu yapcasss bitanemmmle ozaman gitcesss :)
he kuzum yaaa bi karsilasamadik :) napiyosun canim ozledim seni
HoşbuldummSelam h.geldin
Kuzum dedgm gbi yap slow muzik ac duygulrn dha cok yogun olur yazarsn hep:)Bilmiyorum ilk önce sorcam benimki çok kıskanç çünkü sonradan başıma bela almayayım. :)
İnan ne yazacağımı da bilmiyorum yaaa. :)
Gelene kadar düşünürümde, şimdi fotoğrafları yollarken ne yollim onu düşünüyorum. Mektup fotoğraflar bir de bileklik. :) Tabii mektubu isterse. :)
Memnun oldm cnm:)Aysun :)
Selm cnm hos geldn.. Sabretmekten dua etmktn baska bse gelmio elmzdn.:)selam hatunlar
Bende nişanlımı gönderiyorum aralıkta , kısa dönem ama yine de o an nasıl bir duygu yaşayacağımı bilmiyorum
öyle cokta guzel bi hikayemiz yok malesef tatlim yaa :) simdi anlatacagim seyi ben birinden duysaydim nasil guvenirsin falan derdim cok karsiydim boyle seylere ama oldu iste canim ya oyuzden herkese de yalan soyluyorum mecburen dogrusunu anlatamiyorum ortak arkadasimiz sayesinde tanistik diyorumoooooh ne guseeeel oluuur:) sen nasi tanistin bebegim ya erdinle? sen yurtdisindasin erdi turkiyede.. nasip tabii insanin kaderinde varsa neresi olursa olsun rabbim cikartiyo karsisina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?