2014 Yarenleri! :)

Ay ne guzel ya sürekli konusuyosun ben cekiniyorum konusmaya

Ay ne guzel ya sürekli konusuyosun ben cekiniyorum konusmaya

ben de baslarda nasıl çekinirdim ama sonra üzülmüş aramıyorum diye e konuşa konuşa açıldım ben de :) bi de ceyhun askere gidince yalnız kaldı o yüzden çekinmeyi bıraktım kenara, o da sağolsun aramazsam arıyor :)

Anladm kuzum iyi yapyn aRamakla bnde ariyorm gtmdgm hafta icinde:)

Aklıma bir şey gelmiyor ki ne yollanır yanii. Aklımda tesbih vardı onu da zaten izne geldiğinde vercem başkada bir şey gelmedi aklıma.
Dha ne olsun kuzum ama yazarken slow muzik ac oyle yaz insan oyle duygularni dha cok dile getirir:)

Bi iki defa aradim cekinerek konustum kelimeleri unutuyorum resmen oda aradi ama ben bidaha cesaret edemedim hakan arada diyo konus tamam diyorum ama yok yapamam

selam hatunlar
Bende nişanlımı gönderiyorum aralıkta , kısa dönem ama yine de o an nasıl bir duygu yaşayacağımı bilmiyorum

Aklıma bir şey gelmiyor ki ne yollanır yanii. Aklımda tesbih vardı onu da zaten izne geldiğinde vercem başkada bir şey gelmedi aklıma.
Netten biraz arastir kafanda olusur bisey :)
Erkeklerede hediye almak ayri bi dert bisey yokki almaya

amaniin turkiyenin bi ucu kiiizzz:) allah bozmasin aranizi bebegimm:) slm syle benden nazillili topragma
sorma caniiim teee anasinin gozu :) ben bi kucukken gitmisiz daha da gitmedik cok uzak diye valla bide erdi var diye hic lafini etmiyorum gidelim diye ama aslinda gitmeyi cok istiyorum.. insallah evlendikten sonra dogu turu yapcasss bitanemmmle ozaman gitcesss :)
kuzum bn gittim sen gelmissin yaa :)
he kuzum yaaa bi karsilasamadik :) napiyosun canim ozledim seni

Mutlaka yaz mektup cok mutlu olur gorunce :)

Bilmiyorum ilk önce sorcam benimki çok kıskanç çünkü sonradan başıma bela almayayım. :)

Dha ne olsun kuzum ama yazarken slow muzik ac oyle yaz insan oyle duygularni dha cok dile getirir:)

İnan ne yazacağımı da bilmiyorum yaaa. :)
Netten biraz arastir kafanda olusur bisey :)
Erkeklerede hediye almak ayri bi dert bisey yokki almaya

Gelene kadar düşünürümde, şimdi fotoğrafları yollarken ne yollim onu düşünüyorum. Mektup fotoğraflar bir de bileklik. :) Tabii mektubu isterse. :)

oooooh ne guseeeel oluuur:) sen nasi tanistin bebegim ya erdinle? sen yurtdisindasin erdi turkiyede.. nasip tabii insanin kaderinde varsa neresi olursa olsun rabbim cikartiyo karsisina

Kuzum dedgm gbi yap slow muzik ac duygulrn dha cok yogun olur yazarsn hep:)

oooooh ne guseeeel oluuur:) sen nasi tanistin bebegim ya erdinle? sen yurtdisindasin erdi turkiyede.. nasip tabii insanin kaderinde varsa neresi olursa olsun rabbim cikartiyo karsisina
öyle cokta guzel bi hikayemiz yok malesef tatlim yaa :) simdi anlatacagim seyi ben birinden duysaydim nasil guvenirsin falan derdim cok karsiydim boyle seylere ama oldu iste canim ya oyuzden herkese de yalan soyluyorum mecburen dogrusunu anlatamiyorum ortak arkadasimiz sayesinde tanistik diyorum

biz facebookta okeyde tanistik malesef.. ozamanlar okuyordu ogrenci evinde kaliyodu arkadaslariyla. hatta bi arkadasinin sevgilisi de ust katta oturuyordu hep gelir giderlerdi beraber okey oynardik onlar bize karsi :) ortim olurdu hep erdim :) hep kazanirdik :)

sonra hani adini koymak istedim ben erdi biraz geri durdu, once bi canli goruselim dedi yazin. bana biraz tuhaf geldi hani neden bekliyo ki beni begenmiyo mu gibisinden. ama sonradan o arkadasinin sevgilisi bana herseyi anlatti erdiden gizli, meger erdi korkuyormus ya beni gercekte gorup begenmezse ya benden uzunsa falan diye. erdi seni cok seviyo ama bunlar yuzunden sana acilamiyo falan dedi.

tanistiktan 1 sene sonra yazin tatile gittik zar zor bulustuk :) ayyy cafeden iceri girdigi ani hic unutmuyorum once saclarini gormustum :) kurban olurum yaaaaa o yaz basladik iste canim 31.07.2010 :) o gun bu guuuuun ben onun kucuguymusum :) 19 yasindaydim tanistigimizda bana oyuzden sen hep kucuksun oyle de kalacaksin der :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…