2014 Yarenleri! :)

iyi yapmis kuzucum yarin bigun bebis olunca verirsin anacigina bakar sende kafan rahat isine gidersin ohh miss

ayyy kiyamamki yaa rabbim ordan yollarinizi birlestirmis iste kuzu:) ben universitede ilk yilimda ev arkadasimi internetten bulmustum.. hala kendime sorarim ne cesaret yaa kim oldgnu neyin nesi oldgnu bilmeden ayni evi paylastin:) ama cok sukur iyi insanlar cikti karsima hep:) bende ev arkadasm icin soranlara bi arkadasimin arkadasi der gecerdim netten buldum demezdim:) vaay beee kuzu

Sen arkdslrna olsn kmseye anlatmk zornda dglsn ki kmse kinayamaz cnm haklari yok yani ki sevnmlsn herkstn farkli bi tansman olms sevndm adina kadernde vardr ki bulmus seni :))

oyle iste yavrucum allaha cok sukur bi sekilde cikardi karsima :) ama iste herkese anlatamiyorum utaniyorum :)
kiz hadi ben uzaktim da kotu biri olsa bana zarari olamazdi , sen nasil da guvendin aldin eve allah cezani vermesinnn
siz nasil tanistiniz yavruuum?

Sen arkdslrna olsn kmseye anlatmk zornda dglsn ki kmse kinayamaz cnm haklari yok yani ki sevnmlsn herkstn farkli bi tansman olms sevndm adina kadernde vardr ki bulmus seni :))
saol canim benim ya oyle iste herkes anlayamiyor bunu.. siz nasil tanistiniz kuzuum?

uzak olunca iliskiyi yurutmekte zor olur derler ama allah nazarlardan korusun bu zamanlara gelmissiniz:) rabbim mutlulugunuzu daim etsin insaAllah hep byle sevgi dolu ask dolu gecsin omrunuz

uzak olunca iliskiyi yurutmekte zor olur derler ama allah nazarlardan korusun bu zamanlara gelmissiniz:) rabbim mutlulugunuzu daim etsin insaAllah hep byle sevgi dolu ask dolu gecsin omrunuz
Amiiin canimm hepimizin insallah :)
Evet cok cok zordu canim gercekten, ama hep o teselli etti beni biliyomusun. Bosver özlemek daha guzel diye diye sabretmeyi ogrendim. 4 sene sonunda hala heycanlaniyorum yanina gelince diyo, bundan daha buyuk mutluluk olamaz canim :) ama artik yeter ben artik heycanlanmak istemiyorum ona alismak istiyorum yaaaaau :)

yoksa yoksaaa sizde miii canimm? :)

evet canım ay şuan şaşkınlık içerisindeyim bir biz böyleyiz sanırdım :) ve ilk defa paylaşıyorum bunu kızlar o da size nasip oldu :) bizden başka kimseye anlatmadık hikayemizi hep ortak arkadaş dedik :) birbirimizi bulamayacak kadar farklı ortamlardaydık halbuki :)

saol canim benim ya oyle iste herkes anlayamiyor bunu.. siz nasil tanistiniz kuzuum?
Tabi kuzum anlyamz bazi insnlr. Bnmde tansmam soyle oldu:) uniye baslamstm ilk yilmdi dha. Bi arkm vardi kiz lisedn de berbrdk falan d.gnu vardi. Bnde dvt etti cafde yapckti bn ilk yok falan ddm aksm olcgi icn gidp gelmem zor olur die nyse kzlar ikna etti bni gittm. D.gunu olan arkdsmda canla cok samimi kardes gbilerdi onuda cagrms bni gormus dikkatmi cekmedi bnm baskasini seviyordm sevdgm cocuklada arkdsti d.gnu arkdsm haberm yk partde gornce cok sasrdm elm ayagma dolandi:) nyse kareoke de vardi arkdslr bana gaz verdi syle die nyse cktm syledm bn sevdgm cocuga bakyrdm canda bana bakyomus o esnada nyse parti btti eve geldm d.gnu arkm ddki iste biri var cok iyi cik keflm fln yok ddm sevdgm var ama karslksz tabi oyle sevyrmdm bn ckmyrdk cockta blmiodu nyse can a dms yk die bu bni fcde eklems sinr oldm hem kbl etmiom hem niye eklio gbsne reddttm.d smra arkdsm bndn habersz nomu verdi bu msj atti tersledm yine. Snra okula gelmye basladi inmdm asaya eve brakm ddi bnle arkdslrma fln onlr gtti bn gtmdm otbsle gttm eve gene ertsi gnu geldi yemkye gtmk icn gene gtmdm yani hem cocuga yk dyrm hemde yuzsuz gbi bnp gdemezdm:) baska snftm arkds ddki cik arbasi var fln ya ne sacmlyn sen bn arbsi icnmi ckacm ddm sen cik cok istiosn ddm nyse bnm sevdgm cocukta o esnada evlenmsti cok zor donemler gecrdm o an ama gene kabl etmdm bi kac ay snra bi denym ddm arkdslrnda zoryla kabl ettm snra iyikde etmsm ya vala:) byle iste kuzum

okeyden mi sizde canimm :) yoksa baska bi platform mu?
anlat canim burda ki kizlardan cekinmiyorum cunku en iyi yine onlar sizler anliyosunuz canim :)

ayy hatirladim tatlim kusura bakma bidaha yazmak zorunda kaldinn :) ama kimin tanisma hikayesi oldugunu unutmustum valla :) allah tamamina erdirsin insallah canim benimmmm :)

bende onu soruyom kendime bebegim nasi guvendim nasi cesaret ettim:) ama dedim yaa allahtan iyi insandi yani ayy bizde ayni dersaneye gidiyoduk bebegm kpssye hazirlaniyoduk 2010'da:) ben ilk gordum bunu sinifta boylu poslu yakisikli dikkatimi cekti ama nasi gicik oldum.. artizin teki.. havali.. hic kimseyle muhatap olmuyo cevresindekiler buna gidip caglar syle caglar byle poposunu kaldiriyolar fln:) cok uzatmiyim bebegim gel zmn git zmn muhabbetimiz olmaya basladi.. onun ilgisini hissediyorum ama olmaz deniz senin tarzin degil byle artizle yapamazsin diye kendime engel olmaya calistim.. ama konustukcada onun gorundugu gibi olmadgni anladim.. anaaam byle bigun dersane cikisi beni eve birakicakti onun dogumgunuydu ogun tam evin onunden ayrilirken biz bi sarildik bebegiiim o gun bugundur askim o benim:) onun dogumgunu bizim ayni zamanda yil donumumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…