- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
ben de öyle en son 29 ekimde gittim bi de biz farklı şehirlerdeyiz, her gün ararım ama gitmek kolay olmuyor şu sınavları atlatayım da niyetlendim :)
bir kız kardeşim daha var ama annemle ilişkimiz çok farklı yani kardeşimle o uyumu yakalayamadılar bi de ilk çocuğum benimle büyümüş anneciğimm :) o yüzden aşırı düşkün, ceyhuna bir şartla veririm kızımı burda oturcaksınız dedi düşün yani
Hoşbuldum , evet bakalımmm az kaldııSelm cnm hos geldn.. Sabretmekten dua etmktn baska bse gelmio elmzdn.:)
Yani bse kisa donemmis hemen gecerHoşbuldum , evet bakalımmm az kaldıı
ayyy kiyamamki yaaöyle cokta guzel bi hikayemiz yok malesef tatlim yaa :) simdi anlatacagim seyi ben birinden duysaydim nasil guvenirsin falan derdim cok karsiydim boyle seylere ama oldu iste canim ya oyuzden herkese de yalan soyluyorum mecburen dogrusunu anlatamiyorum ortak arkadasimiz sayesinde tanistik diyorum
biz facebookta okeyde tanistik malesef.. ozamanlar okuyordu ogrenci evinde kaliyodu arkadaslariyla. hatta bi arkadasinin sevgilisi de ust katta oturuyordu hep gelir giderlerdi beraber okey oynardik onlar bize karsi :) ortim olurdu hep erdim :) hep kazanirdik :)
sonra hani adini koymak istedim ben erdi biraz geri durdu, once bi canli goruselim dedi yazin. bana biraz tuhaf geldi hani neden bekliyo ki beni begenmiyo mu gibisinden. ama sonradan o arkadasinin sevgilisi bana herseyi anlatti erdiden gizli, meger erdi korkuyormus ya beni gercekte gorup begenmezse ya benden uzunsa falan diye. erdi seni cok seviyo ama bunlar yuzunden sana acilamiyo falan dedi.
tanistiktan 1 sene sonra yazin tatile gittik zar zor bulustuk :) ayyy cafeden iceri girdigi ani hic unutmuyorum once saclarini gormustum :) kurban olurum yaaaaao yaz basladik iste canim 31.07.2010 :) o gun bu guuuuun ben onun kucuguymusum :) 19 yasindaydim tanistigimizda bana oyuzden sen hep kucuksun oyle de kalacaksin der :)
Sen arkdslrna olsn kmseye anlatmk zornda dglsn ki kmse kinayamaz cnm haklari yok yani ki sevnmlsn herkstn farkli bi tansman olms sevndm adina kadernde vardr ki bulmus seni :))öyle cokta guzel bi hikayemiz yok malesef tatlim yaa :) simdi anlatacagim seyi ben birinden duysaydim nasil guvenirsin falan derdim cok karsiydim boyle seylere ama oldu iste canim ya oyuzden herkese de yalan soyluyorum mecburen dogrusunu anlatamiyorum ortak arkadasimiz sayesinde tanistik diyorum
biz facebookta okeyde tanistik malesef.. ozamanlar okuyordu ogrenci evinde kaliyodu arkadaslariyla. hatta bi arkadasinin sevgilisi de ust katta oturuyordu hep gelir giderlerdi beraber okey oynardik onlar bize karsi :) ortim olurdu hep erdim :) hep kazanirdik :)
sonra hani adini koymak istedim ben erdi biraz geri durdu, once bi canli goruselim dedi yazin. bana biraz tuhaf geldi hani neden bekliyo ki beni begenmiyo mu gibisinden. ama sonradan o arkadasinin sevgilisi bana herseyi anlatti erdiden gizli, meger erdi korkuyormus ya beni gercekte gorup begenmezse ya benden uzunsa falan diye. erdi seni cok seviyo ama bunlar yuzunden sana acilamiyo falan dedi.
tanistiktan 1 sene sonra yazin tatile gittik zar zor bulustuk :) ayyy cafeden iceri girdigi ani hic unutmuyorum once saclarini gormustum :) kurban olurum yaaaaao yaz basladik iste canim 31.07.2010 :) o gun bu guuuuun ben onun kucuguymusum :) 19 yasindaydim tanistigimizda bana oyuzden sen hep kucuksun oyle de kalacaksin der :)
oyle iste yavrucum allaha cok sukur bi sekilde cikardi karsima :) ama iste herkese anlatamiyorum utaniyorum :)ayyy kiyamamki yaarabbim ordan yollarinizi birlestirmis iste kuzu:) ben universitede ilk yilimda ev arkadasimi internetten bulmustum.. hala kendime sorarim ne cesaret yaa kim oldgnu neyin nesi oldgnu bilmeden ayni evi paylastin:) ama cok sukur iyi insanlar cikti karsima hep:) bende ev arkadasm icin soranlara bi arkadasimin arkadasi der gecerdim netten buldum demezdim:) vaay beee kuzu
saol canim benim ya oyle iste herkes anlayamiyor bunu.. siz nasil tanistiniz kuzuum?Sen arkdslrna olsn kmseye anlatmk zornda dglsn ki kmse kinayamaz cnm haklari yok yani ki sevnmlsn herkstn farkli bi tansman olms sevndm adina kadernde vardr ki bulmus seni :))
uzak olunca iliskiyi yurutmekte zor olur derler ama allah nazarlardan korusun bu zamanlara gelmissiniz:) rabbim mutlulugunuzu daim etsin insaAllah hep byle sevgi dolu ask dolu gecsin omrunuzöyle cokta guzel bi hikayemiz yok malesef tatlim yaa :) simdi anlatacagim seyi ben birinden duysaydim nasil guvenirsin falan derdim cok karsiydim boyle seylere ama oldu iste canim ya oyuzden herkese de yalan soyluyorum mecburen dogrusunu anlatamiyorum ortak arkadasimiz sayesinde tanistik diyorum
saol canim benim ya oyle iste herkes anlayamiyor bunu.. siz nasil tanistiniz kuzuum?
kısa dönem inşallahYani bse kisa donemmis hemen gecer
Amiiin canimm hepimizin insallah :)uzak olunca iliskiyi yurutmekte zor olur derler ama allah nazarlardan korusun bu zamanlara gelmissiniz:) rabbim mutlulugunuzu daim etsin insaAllah hep byle sevgi dolu ask dolu gecsin omrunuz
yoksa yoksaaa sizde miii canimm? :)canım bir hikaye birbirine bu kadar benzer ay iyiki anlattın inan neler hissettiğini kimseye doğruyu söyleyememeni çok iyi anlıyorum :)
yoksa yoksaaa sizde miii canimm? :)
Tabi kuzum anlyamz bazi insnlr. Bnmde tansmam soyle oldu:) uniye baslamstm ilk yilmdi dha. Bi arkm vardi kiz lisedn de berbrdk falan d.gnu vardi. Bnde dvt etti cafde yapckti bn ilk yok falan ddm aksm olcgi icn gidp gelmem zor olur die nyse kzlar ikna etti bni gittm. D.gunu olan arkdsmda canla cok samimi kardes gbilerdi onuda cagrms bni gormus dikkatmi cekmedi bnm baskasini seviyordm sevdgm cocuklada arkdsti d.gnu arkdsm haberm yk partde gornce cok sasrdm elm ayagma dolandi:) nyse kareoke de vardi arkdslr bana gaz verdi syle die nyse cktm syledm bn sevdgm cocuga bakyrdm canda bana bakyomus o esnada nyse parti btti eve geldm d.gnu arkm ddki iste biri var cok iyi cik keflm fln yok ddm sevdgm var ama karslksz tabi oyle sevyrmdm bn ckmyrdk cockta blmiodu nyse can a dms yk die bu bni fcde eklems sinr oldm hem kbl etmiom hem niye eklio gbsne reddttm.d smra arkdsm bndn habersz nomu verdi bu msj atti tersledm yine. Snra okula gelmye basladi inmdm asaya eve brakm ddi bnle arkdslrma fln onlr gtti bn gtmdm otbsle gttm eve gene ertsi gnu geldi yemkye gtmk icn gene gtmdm yani hem cocuga yk dyrm hemde yuzsuz gbi bnp gdemezdm:) baska snftm arkds ddki cik arbasi var fln ya ne sacmlyn sen bn arbsi icnmi ckacm ddm sen cik cok istiosn ddm nyse bnm sevdgm cocukta o esnada evlenmsti cok zor donemler gecrdm o an ama gene kabl etmdm bi kac ay snra bi denym ddm arkdslrnda zoryla kabl ettm snra iyikde etmsm ya vala:) byle iste kuzumsaol canim benim ya oyle iste herkes anlayamiyor bunu.. siz nasil tanistiniz kuzuum?
okeyden mi sizde canimm :) yoksa baska bi platform mu?evet canım ay şuan şaşkınlık içerisindeyim bir biz böyleyiz sanırdım :) ve ilk defa paylaşıyorum bunu kızlar o da size nasip oldu :) bizden başka kimseye anlatmadık hikayemizi hep ortak arkadaş dedik :) birbirimizi bulamayacak kadar farklı ortamlardaydık halbuki :)
:) Insallah bide resmi bisey olmayinca ortada fazlada samimi olmak istemiyorumzamanla olur canım seneler geçtikçe alışıyorsun :)
ayy hatirladim tatlim kusura bakma bidaha yazmak zorunda kaldinn :) ama kimin tanisma hikayesi oldugunu unutmustum valla :) allah tamamina erdirsin insallah canim benimmmm :)Tabi kuzum anlyamz bazi insnlr. Bnmde tansmam soyle oldu:) uniye baslamstm ilk yilmdi dha. Bi arkm vardi kiz lisedn de berbrdk falan d.gnu vardi. Bnde dvt etti cafde yapckti bn ilk yok falan ddm aksm olcgi icn gidp gelmem zor olur die nyse kzlar ikna etti bni gittm. D.gunu olan arkdsmda canla cok samimi kardes gbilerdi onuda cagrms bni gormus dikkatmi cekmedi bnm baskasini seviyordm sevdgm cocuklada arkdsti d.gnu arkdsm haberm yk partde gornce cok sasrdm elm ayagma dolandi:) nyse kareoke de vardi arkdslr bana gaz verdi syle die nyse cktm syledm bn sevdgm cocuga bakyrdm canda bana bakyomus o esnada nyse parti btti eve geldm d.gnu arkm ddki iste biri var cok iyi cik keflm fln yok ddm sevdgm var ama karslksz tabi oyle sevyrmdm bn ckmyrdk cockta blmiodu nyse can a dms yk die bu bni fcde eklems sinr oldm hem kbl etmiom hem niye eklio gbsne reddttm.d smra arkdsm bndn habersz nomu verdi bu msj atti tersledm yine. Snra okula gelmye basladi inmdm asaya eve brakm ddi bnle arkdslrma fln onlr gtti bn gtmdm otbsle gttm eve gene ertsi gnu geldi yemkye gtmk icn gene gtmdm yani hem cocuga yk dyrm hemde yuzsuz gbi bnp gdemezdm:) baska snftm arkds ddki cik arbasi var fln ya ne sacmlyn sen bn arbsi icnmi ckacm ddm sen cik cok istiosn ddm nyse bnm sevdgm cocukta o esnada evlenmsti cok zor donemler gecrdm o an ama gene kabl etmdm bi kac ay snra bi denym ddm arkdslrnda zoryla kabl ettm snra iyikde etmsm ya vala:) byle iste kuzum
oyle iste yavrucum allaha cok sukur bi sekilde cikardi karsima :) ama iste herkese anlatamiyorum utaniyorum :)
kiz hadi ben uzaktim da kotu biri olsa bana zarari olamazdi , sen nasil da guvendin aldin eve allah cezani vermesinnn
siz nasil tanistiniz yavruuum?
Askerin henuz gitmemis gidene kadar doyasiya vakit gecir sonrasi malumHoşbuldumm
Bende kuzum :)Memnun oldm cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?