Sanmyrm cnm rahtltmk icn desn oyle dedyse sknti ckmaz ALLAHin oznyle skma caniniinşallah canım komutanlarla aram iyi dedi hallederim bi şekilde dedi ama bilmiyorumm beni rahatlatmak için mi dedi acaba ?
Evet kuzum bz kalacaz en son yuppi.d (kendmi avutyorm tabi)evet bebis biz hemen hemen ayni tarihlerde kavusucaz sevdiceklerimizeherkes gidicek biz kalcaz ahahaha:) gerci burdan kopamaz sanirim insan yaa.. bnm nisanlim askerden donse bile girerim ben yine:) arkadasliklar, paylasimlar cok gzel:)
cnm bnm cok gecmis olsuuunSelam kızlar askerımle konustuk bugun kaza yapmışlar çok şükür sağlarında bir sorun yok .Yanında ki arkadası kullanıyormuş arabayı arabanın ön kısmını kaldırıma vurmus komutanlar savunmalarını istemişNişanlımın bu 2.ci oluyor diğerinedekendisi yapmıstı kazayı para cezasıyla yırtmıstı şimdi ne olucak ne yapıcaklar acaba Kavusmaya 1 aykala olanşeylere bakarmısınız bugun morelım alt üst olduresmen
Arar insallah canim ya ben napim peki 1hafta olcak aradi halime gulimmi aglaymmiinşallah canım haber bekliyorum simdide aramadı halen
cnm bnm cok gecmis olsuuuninsallah kotu bisi cikmaz o kullanmiyomus sonucta dua et ve icini ferah tut cnmn
Aramadi yazcktm orda aradi die gtms:)inşallah canım haber bekliyorum simdide aramadı halen
AMIN kuzum hepmzi ararlar ins. Ankarada yapio cnm senin asker nerde yapioNerde yapıyor canım senınkı askerlıgını . insan aramayınca içi içini yiyor valla inşallah arar canım @kamuhe
anca ariycaktir tatlim.. en kotu ihtimalle para cezasi verirler.. bak komutanlarlada arasi iyiymis nisanlinin allahin izniyle bisi olmucak.. cok sukur ne onda nede digerlerinde yaralanma vs bi sikinti yokmus.. dua et kuzucum..inşallah canım haber bekliyorum simdide aramadı halen
anca ariycaktir tatlim.. en kotu ihtimalle para cezasi verirler.. bak komutanlarlada arasi iyiymis nisanlinin allahin izniyle bisi olmucak.. cok sukur ne onda nede digerlerinde yaralanma vs bi sikinti yokmus.. dua et kuzucum..
:) haha luzumsuzzzzzlerrr diyeydinn :) sevgilim beni boyle begeniyo diyeydn haha :d:) tamam kuzu iyi cunku bazlari bnle sakasna dalga gecti geln sen msn bzmyz die .d
oy yerim seni ben beeeee :)kuzum beniiiimkeske yuzyuze gelip dertlesebilsk bitanem cunku hassas konular bunlar.. ama bak anlattiklarindan (babanin tarafida kapali oldgu icin) dusundugun kadar imkansiz hale getiriceklerini sanmiyorum.. bende kapali degilim kuzucum ama kapali olmanin Allahin bir emri oldgnu biliyorum.. ileride kapanmayida dusunuyorum.. bana hic kimse kapanmalisin fln demiyo.. kendi aklimla ve vicdanimla bunu dusunuyorum.. kurani kerimde cok acik bi sekilde yer aliyo bu basortusu konusu.. turkce mealinide okumak lazim bebegim.. annene yavas yavas bu konuyu anlatabilirsin.. yani kapanmanin sadece gelenek gorenek olmadgni bunun Yaradan'in emretmis oldgnu ilerde allah banada nasip ederse kapanmak istiycegni soyleyebilirsin.. tabii senin bu konuyla ilgili ne dusundgnu bilmeden bu yorumu yapiorum bebegim bnm kayinvalidem ortamina gore kapatir basini ama beni coook sever, anne kiz gibiyizdir cok sukur.. eminim erdinin annesi de tum aileside sevicektir seni bitanem.. seni sevmeyen ölsün beeee
hosgeldiiiiiijn kusuuum muaaaahh :)canıımslaaarr ben geldim kiiiiii özledim siziiiii
maşallah kuzum aradııı bileeMassallah diyelimm:)
Kayserinin neresinde canım?benim kide kayseride canım @kamuhe inşallah canım hemen arasınlar
hoşbulduk bebeğiiimm napıyosunn:) haha luzumsuzzzzzlerrr diyeydinn :) sevgilim beni boyle begeniyo diyeydn haha :d
oy yerim seni ben beeeee :)
aynen bende snein gibi dusunuuorum yavrum hani ilerde kapanmayi bende isterim ama bu tamamen icimden gelecek allah icin kapanicam.. ama bi baski olsa ben kendimi biliyorum korkarim kapanmak istemem.. erdi bana sadece sordu ki ilerde kapanmayi istermisin yoksa hayatta kapanmam mi dersin demisti iliskimiz daha yeniyken, bende tabi ki isterim dedim hazir hissettigimde.. erdinin kiz kardesi falan da kapali ama gayet modern yani cok tatli bi kiz, ama annesi carsafli. oyuzden korkuyorum beni istemiyecegini.. dusunsene bi disari cikicaz kadin carsafli ben tshirtle.. beni nasil kabul eder ki... ay ne guzel canim kvle anne kiz gibi olmayi bende cok istiyorum insallah olur ne diyelim
hosgeldiiiiiijn kusuuum muaaaahh :)
ayy geçmiş olsun çok üzüldüm canlarına bişey olmamıştır umarımSelam kızlar askerımle konustuk bugun kaza yapmışlar çok şükür sağlarında bir sorun yok .Yanında ki arkadası kullanıyormuş arabayı arabanın ön kısmını kaldırıma vurmus komutanlar savunmalarını istemişNişanlımın bu 2.ci oluyor diğerinedekendisi yapmıstı kazayı para cezasıyla yırtmıstı şimdi ne olucak ne yapıcaklar acaba Kavusmaya 1 aykala olanşeylere bakarmısınız bugun morelım alt üst olduresmen
ayy geçmiş olsun çok üzüldüm canlarına bişey olmamıştır umarım
Allah korumuş sıkma canını hallederler onusağol tatlım çok şükür canlarında bır sıkıntı yok hasar arabadaymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?