Ayy :S AMIN ALLAH Ailesine tum sevenlere sabir versnKızlar iyi akşamlar.. Bir sayfada gördüm hakkari de araç kazası sonucu bir askerimiz şehit düşmüş.. Allah ailesine sabır versin
Sevndm aramsna tatlm gozun aydinmaşallah kuzum aradııı bilee
Kayserinin neresinde canım?
hoşbulduk bebeğiiimm napıyosunn
Ayy :S AMIN ALLAH Ailesine tum sevenlere sabir versn
O heycanla bsey dmdm guldm sadce kuzum:) haha luzumsuzzzzzlerrr diyeydinn :) sevgilim beni boyle begeniyo diyeydn haha :d
oy yerim seni ben beeeee :)
aynen bende snein gibi dusunuuorum yavrum hani ilerde kapanmayi bende isterim ama bu tamamen icimden gelecek allah icin kapanicam.. ama bi baski olsa ben kendimi biliyorum korkarim kapanmak istemem.. erdi bana sadece sordu ki ilerde kapanmayi istermisin yoksa hayatta kapanmam mi dersin demisti iliskimiz daha yeniyken, bende tabi ki isterim dedim hazir hissettigimde.. erdinin kiz kardesi falan da kapali ama gayet modern yani cok tatli bi kiz, ama annesi carsafli. oyuzden korkuyorum beni istemiyecegini.. dusunsene bi disari cikicaz kadin carsafli ben tshirtle.. beni nasil kabul eder ki... ay ne guzel canim kvle anne kiz gibi olmayi bende cok istiyorum insallah olur ne diyelim
hosgeldiiiiiijn kusuuum muaaaahh :)
AMIN kuzum hayrli tezkereler sanada tim yarenlermzdebenim kide kayseride canım @kamuhe inşallah canım hemen arasınlar
amiin cnm bnm.. denizlide oturuyorum bebegim ben:) nisanlimda bende aydinliyiz ama
bnm teyzemde resmen carsafli bebegim topuklarina kadar pardesu giyer nisanlim elini opucek olsa elini vermez o derece kapali ama benim annemde ablamda bende kapali degiliz hatta ablam mini etekler yirtik taytlar fln giyer bayaa bayaa aciktir hc bizaman sen neden byle dolasiyosun neden bylesin demez.. her koyun kendi bacagindan asilir sonucta bebegim.. teyzemde bunun bilincide olan biridir.. eminim kayinvalideciginde bu bilinctedir bitanem sonucta kor cahil insan degillerdir oyle degil mi? illaki kapan kizim yapma byle kizim derler bnm annem acik olmasina ragmen ablama soyler giyme su etegi kapat o belini belin acilmis fln diye ama sen varipta yirtik pantolonla mini sortla dolasan biri degilsin dimi bebegim.. bunca mesafeye ragmen sen erdi icin denize gitmekten vazgecicek kadar cok seviyosan bu ask her engeli asar bee:) haha luzumsuzzzzzlerrr diyeydinn :) sevgilim beni boyle begeniyo diyeydn haha :d
oy yerim seni ben beeeee :)
aynen bende snein gibi dusunuuorum yavrum hani ilerde kapanmayi bende isterim ama bu tamamen icimden gelecek allah icin kapanicam.. ama bi baski olsa ben kendimi biliyorum korkarim kapanmak istemem.. erdi bana sadece sordu ki ilerde kapanmayi istermisin yoksa hayatta kapanmam mi dersin demisti iliskimiz daha yeniyken, bende tabi ki isterim dedim hazir hissettigimde.. erdinin kiz kardesi falan da kapali ama gayet modern yani cok tatli bi kiz, ama annesi carsafli. oyuzden korkuyorum beni istemiyecegini.. dusunsene bi disari cikicaz kadin carsafli ben tshirtle.. beni nasil kabul eder ki... ay ne guzel canim kvle anne kiz gibi olmayi bende cok istiyorum insallah olur ne diyelim
hosgeldiiiiiijn kusuuum muaaaahh :)
nickten dolayi denizlili saniyolar bebegm ama illaki belirtiyorum ben aydinliyim diyeNickten belli kuzumAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah:)
dua ettim bile tatliss:) konusabildin mi sevdiceginle?gecen de para cezası verdıler inşallah ona bile razıyım 1 ay kala kavusmaya böyle şeyler cıkıyor morelı bozuuyor ınsanın
Evet Çok şükür canlarına bırsey olmadı ya na sevınıyorum sağol canım biarasa sesini duysam rahatlıcam dasizde dua edın olur mu
Merhaba Kızlar,
Benimde moralim bir iyi bir kötü. Dün sevgilim aşı olmuştu, baygınlık geçirmiş bana söylememiş. Bugün annesi söyledi bana. Ben yemin törenine gidemiyorum fakat Ocak 24 ya da 31'inde inşallah yanındayım. 2 gün vakit geçireceğiz. Aşkım bana mektup yazmış, babasıyla gönderecekmiş. O mektubu çok merak ediyorum. Bir de inşallah 28 Kasım'dan sonra telefonu oluyor. Artık telefon derdimiz kalmayacak hayırlısıyla. :)
Hos geldin baby:) iyiym cok sukur sen naslsnbn geldim bebekler:) nasılsınız
Kizlar sizce sacmi siyaha boyattmmi siyah nasl begndgnz bi renk mi?
Simdi rengi tam siyah dgl cikolta rengi gbi uclarnda karamele boyatmstm cnm beyaz tenlym siyah renk fdermi acba hcre deneemdm ama:)Şimdiki rengi ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?