2014 Yarenleri! :)

O heycanla bsey dmdm guldm sadce kuzum

Merhaba Kızlar,

Benimde moralim bir iyi bir kötü. Dün sevgilim aşı olmuştu, baygınlık geçirmiş bana söylememiş. Bugün annesi söyledi bana. Ben yemin törenine gidemiyorum fakat Ocak 24 ya da 31'inde inşallah yanındayım. 2 gün vakit geçireceğiz. Aşkım bana mektup yazmış, babasıyla gönderecekmiş. O mektubu çok merak ediyorum. Bir de inşallah 28 Kasım'dan sonra telefonu oluyor. Artık telefon derdimiz kalmayacak hayırlısıyla. :)

bnm teyzemde resmen carsafli bebegim topuklarina kadar pardesu giyer nisanlim elini opucek olsa elini vermez o derece kapali ama benim annemde ablamda bende kapali degiliz hatta ablam mini etekler yirtik taytlar fln giyer bayaa bayaa aciktir hc bizaman sen neden byle dolasiyosun neden bylesin demez.. her koyun kendi bacagindan asilir sonucta bebegim.. teyzemde bunun bilincide olan biridir.. eminim kayinvalideciginde bu bilinctedir bitanem sonucta kor cahil insan degillerdir oyle degil mi? illaki kapan kizim yapma byle kizim derler bnm annem acik olmasina ragmen ablama soyler giyme su etegi kapat o belini belin acilmis fln diye ama sen varipta yirtik pantolonla mini sortla dolasan biri degilsin dimi bebegim.. bunca mesafeye ragmen sen erdi icin denize gitmekten vazgecicek kadar cok seviyosan bu ask her engeli asar bee

Nickten belli kuzum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah:)
nickten dolayi denizlili saniyolar bebegm ama illaki belirtiyorum ben aydinliyim diye ilk kayit olurken kabul etmedi sadece denizi bende denizlililiyi denedim ana bi baktim pat diye kabul etti hihihi o gun bugundur denizlili zannediliyrum ama olsn ha aydin ha denizli noolcakki

dua ettim bile tatliss:) konusabildin mi sevdiceginle?

teşekkür ederim canım yok henüz aramadı daha normalde akşamları 10.30 arıyordu o saatı bekliyorum belki arar

meraba canım niye vurulmus canım aşıyı gecmıs olsun .. annesi babası gıdıyor mu sevgilinin onlarla sende gıtseydın keske bende öyle yaptım harika bır duygu .. Olsun ama goruscekmıssınız yıne bol bol tadını çıkar bırde tel sorunu olmaması daha ıyı olmus bol bol konusursunuz ohh mis

Siyahda hoş durur ablamda beyaz tenli oda siyah saçları güzel duruyor ondan yola çıkarak söledim :)) ama kendi renginde güzel bence hiç boyamadıysan girme derim boya işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…