2014 Yarenleri! :)

Siyahda hoş durur ablamda beyaz tenli oda siyah saçları güzel duruyor ondan yola çıkarak söledim :)) ama kendi renginde güzel bence hiç boyamadıysan girme derim boya işine
Sadece sacmn uclarni boyamstm cnm karamel yapmstm iste annemglde dio tum boyama smdiden ilerde boyarsn die bde size sorm dedm nyse uzun sure kullNm bu rengi ilerde belki denerm:)

bencede canım annen dogru dıyor ben kapalıyım değişiklik olsun diye boyamıstım karemele şimdi tekrardan istiyor allahtan kapalıyım da gerek kalmıyor :)) düğünüme yakın boyatıcam bende

Ay
bencede canım annen dogru dıyor ben kapalıyım değişiklik olsun diye boyamıstım karemele şimdi tekrardan istiyor allahtan kapalıyım da gerek kalmıyor :)) düğünüme yakın boyatıcam bende
Aynen kuzun ksmet olursa dugunune boyarsn karamele:) gzl renk sevyrm bn

Vazgctm ztn kuzum herksn kararni aldm oyle dio uclari farkli ren yaptm ama dger sac rengi ana rengim
en dogru karari vermissin bebegim.. uclara dogru ana rengin bi kac ton acigida guzel duruyo, krepeli balyaj mi oluyo onun adi, gunesten acilmis gibi bi izlenim veriyo ya o iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…