Sadece sacmn uclarni boyamstm cnm karamel yapmstm iste annemglde dio tum boyama smdiden ilerde boyarsn die bde size sorm dedm nyse uzun sure kullNm bu rengi ilerde belki denerm:)Siyahda hoş durur ablamda beyaz tenli oda siyah saçları güzel duruyor ondan yola çıkarak söledim :)) ama kendi renginde güzel bence hiç boyamadıysan girme derim boya işine
Aynen kuzun ksmet olursa dugunune boyarsn karamele:) gzl renk sevyrm bnbencede canım annen dogru dıyor ben kapalıyım değişiklik olsun diye boyamıstım karemele şimdi tekrardan istiyor allahtan kapalıyım da gerek kalmıyor :)) düğünüme yakın boyatıcam bende
Hehe onami ozenp yaptn kiz:)aynen canım hoş duruyor hürrem zamanında boyamıstımm bende
sacimi 1kere bile boyatmamis biri olarak ben herzmn dogalliktan yanayim bebegimKizlar sizce sacmi siyaha boyattmmi siyah nasl begndgnz bi renk mi?
Vazgctm ztn kuzum herksn kararni aldm oyle dio uclari farkli ren yaptm ama dger sac rengi ana rengimsacimi 1kere bile boyatmamis biri olarak ben herzmn dogalliktan yanayim bebegimkendi sac rengin neyse o olsun
kiiiiiz nerelerdesin seenbn geldim bebekler:) nasılsınız
Tabi canim neyimz eksik hicaynen valla yaptımm çok modaydı ya o aralar :)) benim neyim eksik dedimm ahaha :))
Bende cooooook heycnltm yaaaaaakiiiiiz nerelerdesin seenhosgeldn bebegm iyim hamdolsun azcuk heycanliyim cuma gunu yemin toreni varyaaa sen nasilsin:)
en dogru karari vermissin bebegim.. uclara dogru ana rengin bi kac ton acigida guzel duruyo, krepeli balyaj mi oluyo onun adi, gunesten acilmis gibi bi izlenim veriyo ya o iyi oluyoVazgctm ztn kuzum herksn kararni aldm oyle dio uclari farkli ren yaptm ama dger sac rengi ana rengim
gidicen dimi kuzu? abilerini ikna ettin dimi:)Bende cooooook heycnltm yaaaaaa
Aynen kuzu ne denyor bnde blmyrm ama acik ton oluo uci gzl duruo:) yok kuzum gidemicem yaa malsf abmgli ikna edemedmgidicen dimi kuzu? abilerini ikna ettin dimi:)
hayirlisi bebegim yaa nasip degilmis olsuun gelicek sevdicegin evci iznine dimi:)Aynen kuzu ne denyor bnde blmyrm ama acik ton oluo uci gzl duruo:) yok kuzum gidemicem yaa malsf abmgli ikna edemedm
Evet kismetse gelcek kuzum ya bde dusnyrm hadi gelmzsenumutsuzluga kaplyrm:)hayirlisi bebegim yaa nasip degilmis olsuun gelicek sevdicegin evci iznine dimi:)
ALLAH kavustursun cnm RABBIM hepsini korusun INSALLAHYarın gece bu saatlerde abiciğiime dogru yola cıkıyoruz hayırlısıyla.. burduır cok soguukmuşş
denizimm cuma günüü alaşehire bizden selam gönderhayirlisi bebegim yaa nasip degilmis olsuun gelicek sevdicegin evci iznine dimi:)
amin canım sende uzulme hiç.. gelıyomuş nasıl olsa :)ALLAH kavustursun cnm RABBIM hepsini korusun INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?