2014 Yarenleri! :)

denizimm cuma günüü alaşehire bizden selam gönder çok guzel duygular yasadık orda biz askımla.. Gülldük,ağladık gururlandık Darısı size inşallah..
anaaam bnm nidakusummm gelmiiis sagol bitanemmm insaAllah o guzel duygulari bende yasiycaaam:) nasilsinn bakiim? is gorusmen nasi gectiii?

anaaam bnm nidakusummm gelmiiis sagol bitanemmm insaAllah o guzel duygulari bende yasiycaaam:) nasilsinn bakiim? is gorusmen nasi gectiii?
İyiyim bebişim bitanem iş gorusmem guzel geçt. bakalım ikinci gorusmeye cagrmalarını beklıyorum :) Hazırlık yaptık bugun abime canta hazırladık cok sogukmus orası. Alıp onu doncez kısmetse.. Yarında aparatif bişeyler hazırlıcam. Ne hazırlıyım sence canım ne onerirsin? yolluk?

Kismet olursa inaallah braz olumsuz dusunenlerdnm ben hadi ni aksilik oldu gelemdie dye falan:)
Ay yok canım sil at kafandan kotu dusunceleri.. Allahın izniyle gelecek :) bende uzun yola cıkarken kaza falan yapacakmısız gibi geliyor Allahım yarabbim :) butun yol dua okumakla gcıyor

Ay yok canım sil at kafandan kotu dusunceleri.. Allahın izniyle gelecek :) bende uzun yola cıkarken kaza falan yapacakmısız gibi geliyor Allahım yarabbim :) butun yol dua okumakla gcıyor
Tamam tatlm sende sil at kafandan kotu dusunceleri:) arbada dua et oku tabi hepmzn yAptgi gbi:) ALLAHim korusun cnm dusnme oyoe ALLAHin iznyle gidp gelrsnz INSALLAH

dilim dilim borek yapabilirsin bebegim.. soguk sandvic hazirlayabilirsin.. kek, kurabiye yapabilirsin.. meyve alabilirsin.. aklima bunlar geliyo bitanem sen becerikli kizsin dokturursun yine

Sevndm aramsna tatlm gozun aydin
çook sağol hayatıım
bir yandan geçmiş olsun bir yandan gözünüz aydın şimdiden canım inşallah telefon derdiniz ortadan kalkacakmış, ay o mektup nasıl duygulandırır nasıll iyi gelirr, oh tarihler de az çok belli oluyor daha ne olsunn maşallah diyelim
Kizlar sizce sacmi siyaha boyattmmi siyah nasl begndgnz bi renk mi?
canım kendi rengini kullanmaya bak derim ben şimdiden boyaya başlama

bn geldim bebekler:) nasılsınız
hoşgeldin hayatıım çok heyecanlıyım bennn sen nasılsıın?

Yarın gece bu saatlerde abiciğiime dogru yola cıkıyoruz hayırlısıyla.. burduır cok soguukmuşş
haydi hayırlı yolculuklar şimdiden canım

yolculuga az kaldi dimi balim:)

Simdi rengi tam siyah dgl cikolta rengi gbi uclarnda karamele boyatmstm cnm beyaz tenlym siyah renk fdermi acba hcre deneemdm ama:)
kuzu kahve yap once hm gozun alisir. .Ayrıca begenmezsen kahveden donmek kolay ama siyaha boyatirsan begenmedigin takdirde geri actirma riskli

eneeem ayni ben tovbe yareppim kaza maza olup aile faciasi olur mu diye icimden geciriyorum bende.. allah korusun tabii 7tane ayetel kursi okuyorum bebis ben yola cikarken rahatlatiyo o

Dmi cnm kaklsn smdiden maffetmym sacimi

kiiiiiz nerelerdesin seen hosgeldn bebegm iyim hamdolsun azcuk heycanliyim cuma gunu yemin toreni varyaaa sen nasilsin:)
iyiyim bnde kuzum sinavlarla bogusuyorum valla:) neyseki tek bi sinavim kaldi..ohh askerini gorcen hayat sana güzel simdi..bol bol hasret giderin bebeğim :)

Tamam tatlm sende sil at kafandan kotu dusunceleri:) arbada dua et oku tabi hepmzn yAptgi gbi:) ALLAHim korusun cnm dusnme oyoe ALLAHin iznyle gidp gelrsnz INSALLAH
İnsallah tatlım inşalllah.. allah kaza bela vermesin yollar kotu şimdi. Biz gokhanın ymın torenıne giderken kac kere yolda durmak zorunda kaldık öyle bir yagmur yagıyorduki yollar kapkaranlıktı. Şimşek dusmustu yan tarafımıza cok korkmustuk ailecekk.

Saol canım sizin yolculuk ne zaman ?

Ay kiyamam dikkat edin kuzum giderken. ALLAHim korusun ya uzun yolculukta insan tedrgn oluo ama ALLAH buyuk sagsaglim gidip gelrsnz insallah:) olumsz dusnme sekerm

iyiyim bnde kuzum sinavlarla bogusuyorum valla:) neyseki tek bi sinavim kaldi..ohh askerini gorcen hayat sana güzel simdi..bol bol hasret giderin bebeğim :)
ayy bitmis sayilir kuzuu allah kolaylik versin valla insaAllah allah nasip ederse gorebilcem hepimiz tez vakitte kavusalim sevdiceklerimisee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…