Kismet olursa inaallah braz olumsuz dusunenlerdnm ben hadi ni aksilik oldu gelemdie dye falan:)amin canım sende uzulme hiç.. gelıyomuş nasıl olsa :)
anaaam bnm nidakusummm gelmiiisdenizimm cuma günüü alaşehire bizden selam gönderçok guzel duygular yasadık orda biz askımla.. Gülldük,ağladık gururlandık Darısı size inşallah..
İyiyim bebişim bitanemanaaam bnm nidakusummm gelmiiissagol bitanemmm insaAllah o guzel duygulari bende yasiycaaam:) nasilsinn bakiim? is gorusmen nasi gectiii?
Ay yok canım sil at kafandan kotu dusunceleri.. Allahın izniyle gelecek :) bende uzun yola cıkarken kaza falan yapacakmısız gibi geliyor Allahım yarabbim :) butun yol dua okumakla gcıyorKismet olursa inaallah braz olumsuz dusunenlerdnm ben hadi ni aksilik oldu gelemdie dye falan:)
Tamam tatlm sende sil at kafandan kotu dusunceleri:) arbada dua et oku tabi hepmzn yAptgi gbi:) ALLAHim korusun cnm dusnme oyoe ALLAHin iznyle gidp gelrsnz INSALLAHAy yok canım sil at kafandan kotu dusunceleri.. Allahın izniyle gelecek :) bende uzun yola cıkarken kaza falan yapacakmısız gibi geliyor Allahım yarabbim :) butun yol dua okumakla gcıyor
dilim dilim borek yapabilirsin bebegim.. soguk sandvic hazirlayabilirsin.. kek, kurabiye yapabilirsin.. meyve alabilirsin.. aklima bunlar geliyo bitanem sen becerikli kizsin dokturursun yineİyiyim bebişim bitanemiş gorusmem guzel geçt. bakalım ikinci gorusmeye cagrmalarını beklıyorum :) Hazırlık yaptık bugun abime canta hazırladık cok sogukmus orası. Alıp onu doncez kısmetse.. Yarında aparatif bişeyler hazırlıcam. Ne hazırlıyım sence canım ne onerirsin? yolluk?
çook sağol hayatıımSevndm aramsna tatlm gozun aydin
bir yandan geçmiş olsun bir yandan gözünüz aydın şimdiden canım inşallah telefon derdiniz ortadan kalkacakmış, ay o mektup nasıl duygulandırır nasıll iyi gelirr, oh tarihler de az çok belli oluyor daha ne olsunn maşallah diyelimMerhaba Kızlar,
Benimde moralim bir iyi bir kötü. Dün sevgilim aşı olmuştu, baygınlık geçirmiş bana söylememiş. Bugün annesi söyledi bana. Ben yemin törenine gidemiyorum fakat Ocak 24 ya da 31'inde inşallah yanındayım. 2 gün vakit geçireceğiz. Aşkım bana mektup yazmış, babasıyla gönderecekmiş. O mektubu çok merak ediyorum. Bir de inşallah 28 Kasım'dan sonra telefonu oluyor. Artık telefon derdimiz kalmayacak hayırlısıyla. :)
canım kendi rengini kullanmaya bak derim ben şimdiden boyaya başlamaKizlar sizce sacmi siyaha boyattmmi siyah nasl begndgnz bi renk mi?
hoşgeldin hayatıım çok heyecanlıyım bennn sen nasılsıın?bn geldim bebekler:) nasılsınız
haydi hayırlı yolculuklar şimdiden canımYarın gece bu saatlerde abiciğiime dogru yola cıkıyoruz hayırlısıyla.. burduır cok soguukmuşş
hb canim. .seni ilk defa burds gordum yeni mi katildin aramiza ?Hoşgeldin canım @zamansiz93
yolculuga az kaldi dimi balim:)çook sağol hayatıım
bir yandan geçmiş olsun bir yandan gözünüz aydın şimdiden canım inşallah telefon derdiniz ortadan kalkacakmış, ay o mektup nasıl duygulandırır nasıll iyi gelirr, oh tarihler de az çok belli oluyor daha ne olsunn maşallah diyelim
canım kendi rengini kullanmaya bak derim ben şimdiden boyaya başlama
hoşgeldin hayatıım çok heyecanlıyım bennn sen nasılsıın?
haydi hayırlı yolculuklar şimdiden canım
kuzu kahve yap once hm gozun alisir. .Ayrıca begenmezsen kahveden donmek kolay ama siyaha boyatirsan begenmedigin takdirde geri actirma riskliSimdi rengi tam siyah dgl cikolta rengi gbi uclarnda karamele boyatmstm cnm beyaz tenlym siyah renk fdermi acba hcre deneemdm ama:)
eneeem ayni benAy yok canım sil at kafandan kotu dusunceleri.. Allahın izniyle gelecek :) bende uzun yola cıkarken kaza falan yapacakmısız gibi geliyor Allahım yarabbim :) butun yol dua okumakla gcıyor
Dmi cnm kaklsn smdiden maffetmym sacimiçook sağol hayatıım
bir yandan geçmiş olsun bir yandan gözünüz aydın şimdiden canım inşallah telefon derdiniz ortadan kalkacakmış, ay o mektup nasıl duygulandırır nasıll iyi gelirr, oh tarihler de az çok belli oluyor daha ne olsunn maşallah diyelim
iyiyim bnde kuzum sinavlarla bogusuyorum valla:) neyseki tek bi sinavim kaldi..ohh askerini gorcen hayat sana güzel simdi..bol bol hasret giderin bebeğim :)kiiiiiz nerelerdesin seenhosgeldn bebegm iyim hamdolsun azcuk heycanliyim cuma gunu yemin toreni varyaaa sen nasilsin:)
Dogru diyn cnm bak fikrm degsr yaparm ha .d yaksrmi acep cikolata kahve mesela onumu dyn kuzumkuzu kahve yap once hm gozun alisir. .Ayrıca begenmezsen kahveden donmek kolay ama siyaha boyatirsan begenmedigin takdirde geri actirma riskli
İnsallah tatlım inşalllah.. allah kaza bela vermesin yollar kotu şimdi. Biz gokhanın ymın torenıne giderken kac kere yolda durmak zorunda kaldık öyle bir yagmur yagıyorduki yollar kapkaranlıktı. Şimşek dusmustu yan tarafımızaTamam tatlm sende sil at kafandan kotu dusunceleri:) arbada dua et oku tabi hepmzn yAptgi gbi:) ALLAHim korusun cnm dusnme oyoe ALLAHin iznyle gidp gelrsnz INSALLAH
HImm tavsiyelerine uyacagım tatlım tamam.. bu dilim dilim börek nasıl oluyorki yavdilim dilim borek yapabilirsin bebegim.. soguk sandvic hazirlayabilirsin.. kek, kurabiye yapabilirsin.. meyve alabilirsin.. aklima bunlar geliyo bitanem sen becerikli kizsin dokturursun yine
Saol canım sizin yolculuk ne zaman ?çook sağol hayatıım
Ay kiyamam dikkat edin kuzum giderken. ALLAHim korusun ya uzun yolculukta insan tedrgn oluo ama ALLAH buyuk sagsaglim gidip gelrsnz insallah:) olumsz dusnme sekermİnsallah tatlım inşalllah.. allah kaza bela vermesin yollar kotu şimdi. Biz gokhanın ymın torenıne giderken kac kere yolda durmak zorunda kaldık öyle bir yagmur yagıyorduki yollar kapkaranlıktı. Şimşek dusmustu yan tarafımızacok korkmustuk ailecekk.
yani ewet kuzum ama hic boya yoksa yaptirma..degisiklik istiyosan isilti attirabilirsin dogal oluyoDogru diyn cnm bak fikrm degsr yaparm ha .d yaksrmi acep cikolata kahve mesela onumu dyn kuzum
ayy bitmis sayilir kuzuu allah kolaylik versin vallaiyiyim bnde kuzum sinavlarla bogusuyorum valla:) neyseki tek bi sinavim kaldi..ohh askerini gorcen hayat sana güzel simdi..bol bol hasret giderin bebeğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?