2014 Yarenleri! :)

eneeem ayni ben tovbe yareppim kaza maza olup aile faciasi olur mu diye icimden geciriyorum bende.. allah korusun tabii 7tane ayetel kursi okuyorum bebis ben yola cikarken rahatlatiyo o
Evey canım var bi korkaklıkk.. Ama benim abimin bi arkdsı var cocukluk ailesi falan yıllardır tanısırız yani. İki yıl önce memlekete giderlerken kaza yaptılar araba takla atmış. Anne baba öldü cocuk yasıyor dalagını aldılar cocugun parcalanmıştı. Şimdi askerlikten muaf cocuk..

Ay kiyamam dikkat edin kuzum giderken. ALLAHim korusun ya uzun yolculukta insan tedrgn oluo ama ALLAH buyuk sagsaglim gidip gelrsnz insallah:) olumsz dusnme sekerm
Aynen canımm Allah buyuk ona sıgınırız anca dua etmekten baska care yok :) genelde bu dusunce yola cıkınca boyle karanlık oluyor ya yollar o zaman baslıyor hahaha

Şafaklarımızı bir gün daha attırmamıza az kaldı ama ben çok mutsuzum. Sanki günler geçmiyor. Tamam 168'den 144'e kadar düştük ama hala çok. Hayatımın en mutsuz anlarını yaşıyorum. Sevgilimde daha şimdiden sıkıldı yani. İsyan etmelere başladı. Ona yardımcı olamamakta beni deli ediyor. Bende öyle olunca, finallerim bitsin yanındayım dedim. Tabi evden izin alabilmek için kırk takla atmam gerekecek; ama ne olursa olsun gideceğim. Offf!!! 144 gün sonrasında sanırım 10 yaş yaşlanmış olacağım.

Canım kıyamam.. Kendini tplaman lazım. Sıkılırlar tabi sıkılmazlar mı alışana kadar hersey.. Senin onun moralını yuksek tutman lazım sıkıldıgını belli etme bunaldıgını yansıtma.. Henüz 1. ayı bitirdiniz bakma su safaklara yahu insan daha cok daralıyor gun gun sayınca.. Ben mesela ay ay sayarım yanı bılıyorum suan akc gun kaldıgınıda onemsemıyorum yani bi ay gecınce cok sevınıyorum Bılıyomusun ben gokhanın yemın torenıne gıttgım gun vizem vardı bi dersten. Gittim hastaneden rapor aldırttım anneme cesarete bakk.. Sonuc hiç bişey olmadı tabi

Aynen canımm Allah buyuk ona sıgınırız anca dua etmekten baska care yok :) genelde bu dusunce yola cıkınca boyle karanlık oluyor ya yollar o zaman baslıyor hahaha
Kotu dusunmemek lazm ne olursa olsn luzum duani et tabi bzde arbya bndkmi basliyrz hepmz dua etmeyen

ayyyy allah korusun bebegim yaa allah sabir versin o cocugada cok zor off daha bugun gordum eve gelirken kaza yapmislar arabanin tampon manpon dusmus diger arabanin on kapisi gocmus icine.. ay bu denizlide cok kaza oluyo yaa bilenide trafikte bilmeyenide.. anasini satem sirf ben araba kullaniyorum demek icin direksiyon basina geciyolar ondan snra kaza.. allah beterinden korusun ay..

Bugun netten abim de gosterdi adana da da oldu arkisi kaza gscirmis araba hasat olmus onu varla yok gibi. Cocuk dha gencecik abmn gozleri doldu. Bnde cok uzldm snr abmide tembhledm bak dikkatli sur biraz deli gbi surer arbyi dikkat et kendne colugn cocgn var kendnide onlrda dusun ona gore sur dedm

Cnm katiliyorm her cumlene ama sen moralini yuksek tutacksnki sevgdgnnde moralini yuksdk tutasn. Hadi gene bz evdeyz onlr orda neler yasiyor onlri motive etmemiz lazm kuzum ALLAH buyuk bu gunlerde gdcecek kac seneldr gecti bu mu gecmicek. duan i esirgeme sabrt moralni yuksek tut her zaman canm

kurtarilamamis mi kuzum cocuk

Wow Nida sendeki cesarette Zeyna'da yok. Ben öyle bir şeye cesaret edemezdim mesela. Bizim okul raporu yalnızca, 1.derece akraba ölümü, ameliyat olursan ya da hastanede kalman gereken bir hastalığın olursa o rapor kabul oluyor ondan da cesaret edemem.

Benim okudugum üni devlet degildi belki ondandır.. Aslıdna sanslıydım cunku kıytırık bi dersin kıytırık bi hocanın sınavıydı Annem sagolsun acil girişli rapor cıkarttı.. Aman kalsaydım da onemlı degildi acıkcası o dersten

Bide istanbulu düşün.. Ehlyeti kasaptan alıyor burdakiler.. Metrobus ya metrobus bile kaza yaptı gecenlerde ölen de vardı aralarında.. Böyle bilinçsizlik yok. Ben mesela korkak kullanırım arabayı gökhan bana bazen kızar bas gaza faln diye ama yok ya canımı sokakta bulmadım ben kurallara uyarım her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…