- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
ayyy allah sabir versin ailesine yaaYok kuzum oldu malesef ALLAH ailesne sabr versn
Hemde cooook zor yaaa ALLAH genc olum vermesn kuzum o varya dha zor.sayyy allah sabir versin ailesine yaacok cok coook zor bi sinav ailesi icin
ahahaha aynen bebegim bencede canimizi sokakta bulmadik.. bnm askimda tam tersi seridini koru askim biraz yavas git askim diyip diyip durur oyuzdn o varken arabayi ben kullanmam pek.. ulen hiz limiti 70olan yerde kacla gidicem 20yle mi gidicemBide istanbulu düşün.. Ehlyeti kasaptan alıyor burdakiler.. Metrobus ya metrobus bile kaza yaptı gecenlerde ölen de vardı aralarında.. Böyle bilinçsizlik yok. Ben mesela korkak kullanırım arabayı gökhan bana bazen kızar bas gaza faln diye ama yok ya canımı sokakta bulmadım ben kurallara uyarım her daim
hahah. aklıma baana arabayı kullanmayı ogrettıgı gunler geldi. nasıl kavga ederdik oyle boyle değğil denizimahahaha aynen bebegim bencede canimizi sokakta bulmadik.. bnm askimda tam tersi seridini koru askim biraz yavas git askim diyip diyip durur oyuzdn o varken arabayi ben kullanmam pek.. ulen hiz limiti 70olan yerde kacla gidicem 20yle mi gidicemarabayi solluyorum seridimi degistirmem gerekiyo sersem adam:) tabii bunlari hep icimden soyluyorum:)
:) :) dogrudur bebegim sikisik trafikte dur kalk dur kalk ayak bilegin tendinit olur vallahahah. aklıma baana arabayı kullanmayı ogrettıgı gunler geldi. nasıl kavga ederdik oyle boyle değğil denizimAnam istanbul araba kullanmak hiiiç mi hiiç kolay degil. Gel bi kullan cıldırırsın gercekten ne ayak kalıyor ne beyin adamda. O yuzden otomotik forever
Evet tabii öncelik manuell benmde hosuma gıdıyor ama yollar denizli gibi değilki burada :) erkekler zaten ototmatiği kendine yakıstıramaz.:) :) dogrudur bebegim sikisik trafikte dur kalk dur kalk ayak bilegin tendinit olur vallabende otomatik istemistim ama cok sevgili nisanlim zor olani basarmam gerekiyo diye direterek duz vites aldi arabayi ama simdi gayet memnunum o motor sesini hissedip tum hakimiyet sende olmali yaa (anam askimin cumleleri bunlar, cocuk bundada hakli cikti ayol:) )
napayim tatlim yeni geldim eve :) işten sonra arkadasima gittim bi arkadasimiz evleniyo bekarliga veda yapicaz ona hazirliklar yaptik biraz :) yoruldum valla simdi uzandim :) sen napiyosun hayatimmaşallah kuzum aradııı bilee
Kayserinin neresinde canım?
hoşbulduk bebeğiiimm napıyosunn
anladim canim benim ama kayinvalide baskadir gibime geliyo.. bekleyip gorucez kuzumm.. peki teyzen dugunlere falan geliyormu? yada oglu var mi? merak ediyorum oglunun yada kizinin dugununde nasil olacak ki?bnm teyzemde resmen carsafli bebegim topuklarina kadar pardesu giyer nisanlim elini opucek olsa elini vermez o derece kapali ama benim annemde ablamda bende kapali degiliz hatta ablam mini etekler yirtik taytlar fln giyer bayaa bayaa aciktir hc bizaman sen neden byle dolasiyosun neden bylesin demez.. her koyun kendi bacagindan asilir sonucta bebegim.. teyzemde bunun bilincide olan biridir.. eminim kayinvalideciginde bu bilinctedir bitanem sonucta kor cahil insan degillerdir oyle degil mi? illaki kapan kizim yapma byle kizim derler bnm annem acik olmasina ragmen ablama soyler giyme su etegi kapat o belini belin acilmis fln diye ama sen varipta yirtik pantolonla mini sortla dolasan biri degilsin dimi bebegim.. bunca mesafeye ragmen sen erdi icin denize gitmekten vazgecicek kadar cok seviyosan bu ask her engeli asar bee
kiz biz senle hep ayniyiz yaaaa :) bende hic boyatmadim valla dogallik en guzeliiii :)sacimi 1kere bile boyatmamis biri olarak ben herzmn dogalliktan yanayim bebegimkendi sac rengin neyse o olsun
ombre deniyo canim eger onu diyosaniz. bencede sacini siyaha boyatma cok yapmacik duruyo sacta siyah canimAynen kuzu ne denyor bnde blmyrm ama acik ton oluo uci gzl duruo:) yok kuzum gidemicem yaa malsf abmgli ikna edemedm
Tamam tatlm vazgctm boyatmcm sac ucunda renk ack ton o yeterli kalr:)napayim tatlim yeni geldim eve :) işten sonra arkadasima gittim bi arkadasimiz evleniyo bekarliga veda yapicaz ona hazirliklar yaptik biraz :) yoruldum valla simdi uzandim :) sen napiyosun hayatim
anladim canim benim ama kayinvalide baskadir gibime geliyo.. bekleyip gorucez kuzumm.. peki teyzen dugunlere falan geliyormu? yada oglu var mi? merak ediyorum oglunun yada kizinin dugununde nasil olacak ki?
tatlimm sen cok tatlisin ya gercekten bana nasil moral oluyosun anlatamam :) sadece ben degil oda benim istemedigim seylere dikkat ediyo.. ben girmiyorum diye oda 4 senedir belki bir kere gitmistir denize oda arkadaslari gercekten cok israr etti sessiz sakin bi plajdi hic kiz yoktu etrafin resmini cekip yollamisti :)
cok seviyorum gercekten yaaa :) ama onunda sevdigine gercekten inanmasaydim olmazdi yurutemezdikk.. ailesinin acik gelin istemedigini biliyorum ona ragmen benden vazgecmedi.. bana huzur veriyo canim ya valla sadece varligi bile ah ahhhh askim depresti :)
kiz biz senle hep ayniyiz yaaaa :) bende hic boyatmadim valla dogallik en guzeliiii :)
ombre deniyo canim eger onu diyosaniz. bencede sacini siyaha boyatma cok yapmacik duruyo sacta siyah canim
Dugunumde bende degisk bsey yaprm sacmda ama ilk once kilo vermem lazmBende kısmet olursa nişanımda boyatmayı dunuyorum bi kaç ton actırabilirim en fazla
aman kullaniyoruz ya bunada sukur bebegim yaa banada bagir cagir caglar ogretti araba isini.. bnm pek niyetim yoktu askim lazim olur diye diye basardi sonunda:) tabii bebegim yaa denizlinin trafiyle.istanbul kiyaslanamaz bile:).cok sansli gordum.kendimi bu konudaEvet tabii öncelik manuell benmde hosuma gıdıyor ama yollar denizli gibi değilki burada :) erkekler zaten ototmatiği kendine yakıstıramaz.Valla istanbulda oturmasak manuelun ustune bu kadar gıtmezdim
hahaha ee kuzum arabaları kıymetli adamların gerim gerim geriliyodu bna ogretirkenaman kullaniyoruz ya bunada sukur bebegim yaa banada bagir cagir caglar ogretti araba isini.. bnm pek niyetim yoktu askim lazim olur diye diye basardi sonunda:) tabii bebegim yaa denizlinin trafiyle.istanbul kiyaslanamaz bile:).cok sansli gordum.kendimi bu konuda
evett benimde öyle en az 5 kilo vermem lazım yaaDugunumde bende degisk bsey yaprm sacmda ama ilk once kilo vermem lazm
Ben bi 10kilo verim iyi olur:) kac kilosun sen cnmevett benimde öyle en az 5 kilo vermem lazım yaa
Cnm zatn buda karamel gbi bence gzl boyama hic tam resmdki gbyseHerkes saç boyatmaktan bahsetmiş, bende aslında karamel istiyorum ama sevgilim beyazlayınca saçlarsın boyarsın dedi. Şu anda saç rengim ekteki fotoğraftaki gibi. Ama ben karamel istiyoruuum.
63 canım git gide alıyorumBen bi 10kilo verim iyi olur:) kac kilosun sen cnm
evett benimde öyle en az 5 kilo vermem lazım yaa
Ben bi 10kilo verim iyi olur:) kac kilosun sen cnm
Ay aupwr olur ben hadta sonu spora yazlmayi dusnyrm bnmkini ikna edersm gitmeme karsi malsf :SHadi kilo verelim. Asker yarenleri diyet grubu kuralım. :)
Cnm zatn buda karamel gbi bence gzl boyama hic tam resmdki gbyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?