Bende 57dm en son smdi kac blmyrm saldm cayira mevlam kayira hesabi haha63 canım git gide alıyorum
Ay aupwr olur ben hadta sonu spora yazlmayi dusnyrm bnmkini ikna edersm gitmeme karsi malsf :S
Bence de oyle cnm kalsn bu renk cok gzl bozma. Bnm sevdgmde ucunu karml yap dedi onun icn boyadm begndi cok ben isinamdm ama pekÖyle mi diyorsun? Sağol yorumun için. Zaten ben artık 40'ımda zor boyarım. Sevgilim doğallığı seviyor her erkek gibi.
hadi verelim perikızıııHadi kilo verelim. Asker yarenleri diyet grubu kuralım. :)
Ne guzl cnm bn ddm abmle gder gelrm gene yok anam bnmki pskopat .dBenimkide istemiyordu sonra baktı ben evde durdukça üşütüyorum. Tamam ben askerden dönene kadar BABANLA git dedi. Babamla gidiyorum :) Başımda gardiyan var yani.
masallah kuzucum beniiiim:) teyzem hic bi dugune katilmadi simdiye kdr bebegm hatta ben sormustum teyze bizim.dugunlere gelmiycen mi sen diye kadin kaskatii yooo gelmicem dedinapayim tatlim yeni geldim eve :) işten sonra arkadasima gittim bi arkadasimiz evleniyo bekarliga veda yapicaz ona hazirliklar yaptik biraz :) yoruldum valla simdi uzandim :) sen napiyosun hayatim
anladim canim benim ama kayinvalide baskadir gibime geliyo.. bekleyip gorucez kuzumm.. peki teyzen dugunlere falan geliyormu? yada oglu var mi? merak ediyorum oglunun yada kizinin dugununde nasil olacak ki?
tatlimm sen cok tatlisin ya gercekten bana nasil moral oluyosun anlatamam :) sadece ben degil oda benim istemedigim seylere dikkat ediyo.. ben girmiyorum diye oda 4 senedir belki bir kere gitmistir denize oda arkadaslari gercekten cok israr etti sessiz sakin bi plajdi hic kiz yoktu etrafin resmini cekip yollamisti :)
cok seviyorum gercekten yaaa :) ama onunda sevdigine gercekten inanmasaydim olmazdi yurutemezdikk.. ailesinin acik gelin istemedigini biliyorum ona ragmen benden vazgecmedi.. bana huzur veriyo canim ya valla sadece varligi bile ah ahhhh askim depresti :)
kiz biz senle hep ayniyiz yaaaa :) bende hic boyatmadim valla dogallik en guzeliiii :)
ombre deniyo canim eger onu diyosaniz. bencede sacini siyaha boyatma cok yapmacik duruyo sacta siyah canim
insallah yavrummm insallahh.. anne demek istiyorum erdimi doguran kadinaa :) allahim nasip etsinnn insallahhh beni sevsin ki bende ona anne diyebileyimmmm :)masallah kuzucum beniiiim:) teyzem hic bi dugune katilmadi simdiye kdr bebegm hatta ben sormustum teyze bizim.dugunlere gelmiycen mi sen diye kadin kaskatii yooo gelmicem dedioglu yok bitanem 1tane kizi var.. bak erdide senin her dedigini dinliyomus bence hem annesini hem seni cok guzel idare eder.. sen zaten kati kurallari olup asla kapanmam demiyosun bebegim.. basa gelmeden kotu seyler dusunmek yok tamammi? kotu dusunce kotuyu cagirir.. belkide hiiic dusundugun gibi olmucak hersey kendiliginden yolunda gidicek ve kayinvalideciginle coook cok iyi anlasicaksin:) bunlari dusun tamammi?
hadi verelim perikızııı
Hahaha cok motive oldumeneeeem kizlar boylar kac sizin kilolar almis basini gitmiiiis57 - 63 ohooo.vermeniz lazim gelinlik giyiceksiniz siz ilerde olmaski byle canim hehehehe yasasin kotulukkk:)
Massallah cok istdgm bi boydasn cnm ALLAHim korusun massllh dielm tekrar.d kiloya grmylm bncde hahabenim boyum 175 ama kilomaaaa hic girmeyelimmmmm kizlaaar bozusuruzzz haaa
hahaha valla öyle etli butluyu mdiye sevdicek daha bi mıncırıryo beniHahaha cok motive oldumbnm boy 1.65 kilo 57idim suan tartlmaya korkyrm ben. Hatta bnm can a ddm gtmdn sen gdnce zyflrm skntdan benle dalga gecmsti sn yersin die harbdnde oyle oldu o kilomdn memnun zayflama dio ama bn memnun dglm cnm
2016 mayis sonu haziran basi dusunuyoruz bebegim allah nasip ederse:) ilkbahar gelini olmak istiyoruuum:) kayinvalidecgne "ANNECIM" dedigin gunlerde gelicek insaAllah.. sen inan ve dua et kuzucum.. kayinvalideni kaynana olarak dusunme sakin.. sev onu.. sevki o da seni sevsin:) o da seni gelin olarak degil kizi olarak gorsun:) ben hep bu mantikla yaklastim cok sukur hic bi problemimiz olmadi bitaneminsallah yavrummm insallahh.. anne demek istiyorum erdimi doguran kadinaa :) allahim nasip etsinnn insallahhh beni sevsin ki bende ona anne diyebileyimmmm :)
sizin dugun ne zaman hayirlisiyla canimm?
Bu erkekler boylw anam zayfla demez oyle kal derler gerci benle dalga gecmio ama bn gene diom sen kendi gobegne bak sendn once gobegn yuruyor die dalga geciorm haba yastigi diyrm gobegne haha :dhahaha valla öyle etli butluyu mdiye sevdicek daha bi mıncırıryo benibi ara 70 e kadar cıkmıstım da o zman bile adam demedi ya kil over diye 10 kilo vermiştim gecen yıl bır ay da şimdi alıyorum işteeee off
hepsi aynı olmuyor denizim.. benim kalbimi cok kırdılar yok yeree. bana hiç gelmedikleri halde ben onlar bın gittim. annemın dogum gununde hedıye almayan ben evlerıne pasta alıp gittim supriz yaptım yaptıgım fedakarlıklar say say bitmez.. Ama işte zaten boyle oldugunda çekici gelmıyorsun onlara. Şimdi tam tersini yapıyorum bekliyorum benımde gunum gelecek..2016 mayis sonu haziran basi dusunuyoruz bebegim allah nasip ederse:) ilkbahar gelini olmak istiyoruuum:) kayinvalidecgne "ANNECIM" dedigin gunlerde gelicek insaAllah.. sen inan ve dua et kuzucum.. kayinvalideni kaynana olarak dusunme sakin.. sev onu.. sevki o da seni sevsin:) o da seni gelin olarak degil kizi olarak gorsun:) ben hep bu mantikla yaklastim cok sukur hic bi problemimiz olmadi bitanem
Canm netten ac spor yapnlri uygula bn oyle yapiyorm bende ciklta nurtlla tatli sevmrm mesela ama.kisacm artk. Bnmde gobgm var ama tek gitmyn sornm basen ve kalca ya sinr olyorm zayflsm yuzden zayfliom ama gtmyr vucdmdan zayflik deli oldum :/Benim son zamandaki alışkanlığımı size söyliyim. Kahvaltıda krep yemeyi çok seviyorum, özellikle nutella ile yemeyi. Şimdi kreplerimi unla değil, yulaf ezmesiyle yapıyorum. Yulaf ezmesini rondodan geçirip un haline getiriyorum. Un yerine, o yulaf ezmesini koyuyorum. 1 tanesi bile tıkıyor yani. Yarısını peynir, domates, salatalıkla yiyorum, geri kalan yarısını nutella :) Yani kilo verelim dediysem de öleyim demedim kendime diyorum ve yiyorum nutellayı. Ben aslında mükemmel bir iradeye sahibim ama babam izin vermiyor diyet yapmama. Diyetteyim diyorum, ekler alıp geliyor. Yemem diyorum, yiyeceksin yoksa seninle 1 hafta konuşmam diyor. Babamda inattır klasik karadeniz erkeği, mecbur yiyorum. Ama bu aralar ikna edebilirsem, 2 günlük detoks programı uygulamayı düşünüyorum. Bir marka var senin için 6'lı detoks içeceklerini hazırlıyor. 2 günlük olanı yaklaşık 160 tlye geliyor. Bende alıp yapmayı düşünüyorum ama bakalım ikna sürecim zor geçecek, babama göre diyet çok gereksiz bir süreç. Bir de ocak sonu inşallah yanına gideceğim sevgilimin, konferans var bahanesiyle evden izin almayı düşünüyorum, cidden de konferans var ama benim derdim başka tabi. :) Sevgilime güzel görünmek istiyorum. Hayatta en büyük korkum sevgilimin yanında kilolu durmak. Onun 1.82 boyu var 95 kiloydu 6 yıl önce şimdi 80 kilo. Askerlikte de verir tahminim 4-5 kg. Ben yanında tombiş durmak istemiyorum. Ama gitmek bilmeyen bir ayva göbeğim var onu ne yapıcam bilmiyorum. Valla son resimde gördüm, benimkinde gram göbek kalmamış çok pis hırs yaptım. Günde toplamda 20x3 mekik çekicem gittikçe artırıcam. Biz istedikten sonra her şeyi yaparız kızlar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?