2014 Yarenleri! :)

Ay aupwr olur ben hadta sonu spora yazlmayi dusnyrm bnmkini ikna edersm gitmeme karsi malsf :S

Benimkide istemiyordu sonra baktı ben evde durdukça üşütüyorum. Tamam ben askerden dönene kadar BABANLA git dedi. Babamla gidiyorum :) Başımda gardiyan var yani.

Öyle mi diyorsun? Sağol yorumun için. Zaten ben artık 40'ımda zor boyarım. Sevgilim doğallığı seviyor her erkek gibi.
Bence de oyle cnm kalsn bu renk cok gzl bozma. Bnm sevdgmde ucunu karml yap dedi onun icn boyadm begndi cok ben isinamdm ama pek

masallah kuzucum beniiiim:) teyzem hic bi dugune katilmadi simdiye kdr bebegm hatta ben sormustum teyze bizim.dugunlere gelmiycen mi sen diye kadin kaskatii yooo gelmicem dedi oglu yok bitanem 1tane kizi var.. bak erdide senin her dedigini dinliyomus bence hem annesini hem seni cok guzel idare eder.. sen zaten kati kurallari olup asla kapanmam demiyosun bebegim.. basa gelmeden kotu seyler dusunmek yok tamammi? kotu dusunce kotuyu cagirir.. belkide hiiic dusundugun gibi olmucak hersey kendiliginden yolunda gidicek ve kayinvalideciginle coook cok iyi anlasicaksin:) bunlari dusun tamammi?

insallah yavrummm insallahh.. anne demek istiyorum erdimi doguran kadinaa :) allahim nasip etsinnn insallahhh beni sevsin ki bende ona anne diyebileyimmmm :)
sizin dugun ne zaman hayirlisiyla canimm?

eneeeem kizlar boylar kac sizin kilolar almis basini gitmiiiis 57 - 63 ohooo.vermeniz lazim gelinlik giyiceksiniz siz ilerde olmaski byle canim hehehehe yasasin kotulukkk:)

eneeeem kizlar boylar kac sizin kilolar almis basini gitmiiiis 57 - 63 ohooo.vermeniz lazim gelinlik giyiceksiniz siz ilerde olmaski byle canim hehehehe yasasin kotulukkk:)
Hahaha cok motive oldum bnm boy 1.65 kilo 57idim suan tartlmaya korkyrm ben. Hatta bnm can a ddm gtmdn sen gdnce zyflrm skntdan benle dalga gecmsti sn yersin die harbdnde oyle oldu o kilomdn memnun zayflama dio ama bn memnun dglm cnm

MissPeaceful canım benım mustakbel kaynanamla ben suan konusmuyorum.. cok bunalttı beni ama yınede saygım sonsuz. Şimdi gelelim asıl konuyaa. Bnımkının anne tarafıda kapalıdır yani nasıl diyim asırı dınıne duskun yanlıs anlasılmasın benım annemde kapalıdır. Surekli böyle banaa alttan alttan gıydırmeye calısır. gokhanın mevludu olmustu askere gıtmeden orda basortu takmıstım. Yok neymıs komsular gormus de benı basortulu cok begenmiş. Sonra kızını kapattı. Bı gun bana dedi sen kapanmayı dusunmuyormusun diye. gokhanda vardı yanımızda. Bende dedim ki ben kul için değil kapanırsam ALLAH rızası için kapanırım dedim ki gercekten de oyle. Gökhanla falan hiç takılmaz o konulara. farketmez benım için hayatım ben seni böyle gorup begendim ama birgun kendi rızanla kapanmak istersen de hosuma da gider dedi.

Hahaha cok motive oldum bnm boy 1.65 kilo 57idim suan tartlmaya korkyrm ben. Hatta bnm can a ddm gtmdn sen gdnce zyflrm skntdan benle dalga gecmsti sn yersin die harbdnde oyle oldu o kilomdn memnun zayflama dio ama bn memnun dglm cnm
hahaha valla öyle etli butluyu mdiye sevdicek daha bi mıncırıryo beni bi ara 70 e kadar cıkmıstım da o zman bile adam demedi ya kil over diye 10 kilo vermiştim gecen yıl bır ay da şimdi alıyorum işteeee off

insallah yavrummm insallahh.. anne demek istiyorum erdimi doguran kadinaa :) allahim nasip etsinnn insallahhh beni sevsin ki bende ona anne diyebileyimmmm :)
sizin dugun ne zaman hayirlisiyla canimm?
2016 mayis sonu haziran basi dusunuyoruz bebegim allah nasip ederse:) ilkbahar gelini olmak istiyoruuum:) kayinvalidecgne "ANNECIM" dedigin gunlerde gelicek insaAllah.. sen inan ve dua et kuzucum.. kayinvalideni kaynana olarak dusunme sakin.. sev onu.. sevki o da seni sevsin:) o da seni gelin olarak degil kizi olarak gorsun:) ben hep bu mantikla yaklastim cok sukur hic bi problemimiz olmadi bitanem

Benim son zamandaki alışkanlığımı size söyliyim. Kahvaltıda krep yemeyi çok seviyorum, özellikle nutella ile yemeyi. Şimdi kreplerimi unla değil, yulaf ezmesiyle yapıyorum. Yulaf ezmesini rondodan geçirip un haline getiriyorum. Un yerine, o yulaf ezmesini koyuyorum. 1 tanesi bile tıkıyor yani. Yarısını peynir, domates, salatalıkla yiyorum, geri kalan yarısını nutella :) Yani kilo verelim dediysem de öleyim demedim kendime diyorum ve yiyorum nutellayı. Ben aslında mükemmel bir iradeye sahibim ama babam izin vermiyor diyet yapmama. Diyetteyim diyorum, ekler alıp geliyor. Yemem diyorum, yiyeceksin yoksa seninle 1 hafta konuşmam diyor. Babamda inattır klasik karadeniz erkeği, mecbur yiyorum. Ama bu aralar ikna edebilirsem, 2 günlük detoks programı uygulamayı düşünüyorum. Bir marka var senin için 6'lı detoks içeceklerini hazırlıyor. 2 günlük olanı yaklaşık 160 tlye geliyor. Bende alıp yapmayı düşünüyorum ama bakalım ikna sürecim zor geçecek, babama göre diyet çok gereksiz bir süreç. Bir de ocak sonu inşallah yanına gideceğim sevgilimin, konferans var bahanesiyle evden izin almayı düşünüyorum, cidden de konferans var ama benim derdim başka tabi. :) Sevgilime güzel görünmek istiyorum. Hayatta en büyük korkum sevgilimin yanında kilolu durmak. Onun 1.82 boyu var 95 kiloydu 6 yıl önce şimdi 80 kilo. Askerlikte de verir tahminim 4-5 kg. Ben yanında tombiş durmak istemiyorum. Ama gitmek bilmeyen bir ayva göbeğim var onu ne yapıcam bilmiyorum. Valla son resimde gördüm, benimkinde gram göbek kalmamış çok pis hırs yaptım. Günde toplamda 20x3 mekik çekicem gittikçe artırıcam. Biz istedikten sonra her şeyi yaparız kızlar. :)

hahaha valla öyle etli butluyu mdiye sevdicek daha bi mıncırıryo beni bi ara 70 e kadar cıkmıstım da o zman bile adam demedi ya kil over diye 10 kilo vermiştim gecen yıl bır ay da şimdi alıyorum işteeee off
Bu erkekler boylw anam zayfla demez oyle kal derler gerci benle dalga gecmio ama bn gene diom sen kendi gobegne bak sendn once gobegn yuruyor die dalga geciorm haba yastigi diyrm gobegne haha :d

hepsi aynı olmuyor denizim.. benim kalbimi cok kırdılar yok yeree. bana hiç gelmedikleri halde ben onlar bın gittim. annemın dogum gununde hedıye almayan ben evlerıne pasta alıp gittim supriz yaptım yaptıgım fedakarlıklar say say bitmez.. Ama işte zaten boyle oldugunda çekici gelmıyorsun onlara. Şimdi tam tersini yapıyorum bekliyorum benımde gunum gelecek..

Ayy ben çok kısayım bu arada. 1.58 boyum var 53 kiloyum. 48 olsam süper olacak. İnşallah olurum. 5 kilo veririm ya, 5 kilo dediğin nedir ki...

Canm netten ac spor yapnlri uygula bn oyle yapiyorm bende ciklta nurtlla tatli sevmrm mesela ama.kisacm artk. Bnmde gobgm var ama tek gitmyn sornm basen ve kalca ya sinr olyorm zayflsm yuzden zayfliom ama gtmyr vucdmdan zayflik deli oldum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…