- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
ayy abartma bence kilon gayet ideal. göbeğini erit yeterrr oda mekikle cozulcek bişey.. Sıkılassan yeter sana. Ne o oyle hastalıklı gibi zayıf zayıf gezıyorlar. Bazıları alamyor onlara lafım yok ama bile issteye kendimi asla 40 lı kıloalra getırmem.Ayy ben çok kısayım bu arada. 1.58 boyum var 53 kiloyum. 48 olsam süper olacak. İnşallah olurum. 5 kilo veririm ya, 5 kilo dediğin nedir ki...
Kuzum sen bizm yanmzda citir kalion:) verirsn kuzum ya 5kiloyu da 5kilo nedr ki:)Ayy ben çok kısayım bu arada. 1.58 boyum var 53 kiloyum. 48 olsam süper olacak. İnşallah olurum. 5 kilo veririm ya, 5 kilo dediğin nedir ki...
Vala ben cok cignemyrm cnm direk yiyorm ondn kilo yapyr demek abmde diyor uzun cine uzun die dencm bunuda .d suyu cok tukktyrm bn ztn kuzumkizlar yemegi cook.yavas yiyin hatta 1lokmayi 33kere cigneyin.. bunu ben deil uzmanlar soyluyoboool bol su.icin ve vucudunuzu ac birakmayin.. ara ogun.yapin mutlaka tabiiki meyve, yogurt gibi hafif seylerle:)
ayy abartma bence kilon gayet ideal. göbeğini erit yeterrr oda mekikle cozulcek bişey.. Sıkılassan yeter sana. Ne o oyle hastalıklı gibi zayıf zayıf gezıyorlar. Bazıları alamyor onlara lafım yok ama bile issteye kendimi asla 40 lı kıloalra getırmem.
Kuzum sen bizm yanmzda citir kalion:) verirsn kuzum ya 5kiloyu da 5kilo nedr ki:)
hepsi aynı olmuyor denizim.. benim kalbimi cok kırdılar yok yeree. bana hiç gelmedikleri halde ben onlar bın gittim. annemın dogum gununde hedıye almayan ben evlerıne pasta alıp gittim supriz yaptım yaptıgım fedakarlıklar say say bitmez.. Ama işte zaten boyle oldugunda çekici gelmıyorsun onlara. Şimdi tam tersini yapıyorum bekliyorum benımde gunum gelecek..
Anladim kuzum gecmis olsun. Cok cok zayflama ortayi bul sadce sporla korursun kendni inan cok faydaasi olyordr eminm yaniAma benim şöyle bir durumum var. Bende polikistik over var. Henüz çok başındayım ama var yani. Doktor kilonun yüzde 10'unu verirsen, ilaca bile gerek kalmayabilir düzelir dedi. Şu an ilaç kullanıyorum ama politikistik over sendromundan ötürü kilo almaya müsaitim. Zaten boyum kısa. Ondan da biraz vermek istiyorum. Spora yazıldım şu an ama haftada 2 gün gidebildim geçen hafta. Bu hafta hastaydım gidemedim, yarın gideceğim. Yani şu pco'dan kurtulmam lazım. İlerde sorun yaşamak istemiyorum çünkü.
rabbim sifani versin cnm bnmmm.. ozmn dahada dikkat et ver o 5kiloyu.. polikistik overide cok sikinti yapma kadinlarin bi cogunda oluyo.. hastaneden fzt bi abla var kadin pco hastasi 3tane cocugu var.. buyuk olanlar ikiz.. tup bebekbyaptirmislar onlari ama 3.rabbimin bi lutfu kendiliginden olmusAma benim şöyle bir durumum var. Bende polikistik over var. Henüz çok başındayım ama var yani. Doktor kilonun yüzde 10'unu verirsen, ilaca bile gerek kalmayabilir düzelir dedi. Şu an ilaç kullanıyorum ama politikistik over sendromundan ötürü kilo almaya müsaitim. Zaten boyum kısa. Ondan da biraz vermek istiyorum. Spora yazıldım şu an ama haftada 2 gün gidebildim geçen hafta. Bu hafta hastaydım gidemedim, yarın gideceğim. Yani şu pco'dan kurtulmam lazım. İlerde sorun yaşamak istemiyorum çünkü.
Kuzum yorm yapaym dedim. Hersey senin fikrn tabi kapanrsan ALLAH icin kapanrsn ama genede konusmamazlk uapma kaynananla erkeklern en duskn oldgu bi annesi bi babasidr gene saygni koru sen. Ne deselerde skma sen canini@HuzuraErdim canım benım mustakbel kaynanamla ben suan konusmuyorum.. cok bunalttı beni ama yınede saygım sonsuz. Şimdi gelelim asıl konuyaa. Bnımkının anne tarafıda kapalıdır yani nasıl diyim asırı dınıne duskun yanlıs anlasılmasın benım annemde kapalıdır. Surekli böyle banaa alttan alttan gıydırmeye calısır. gokhanın mevludu olmustu askere gıtmeden orda basortu takmıstım. Yok neymıs komsular gormus de benı basortulu cok begenmiş. Sonra kızını kapattı. Bı gun bana dedi sen kapanmayı dusunmuyormusun diye. gokhanda vardı yanımızda. Bende dedim ki ben kul için değil kapanırsam ALLAH rızası için kapanırım dedimki gercekten de oyle. Gökhanla falan hiç takılmaz o konulara. farketmez benım için hayatım ben seni böyle gorup begendim ama birgun kendi rızanla kapanmak istersen de hosuma da gider dedi.
rabbim sifani versin cnm bnmmm.. ozmn dahada dikkat et ver o 5kiloyu.. polikistik overide cok sikinti yapma kadinlarin bi cogunda oluyo.. hastaneden fzt bi abla var kadin pco hastasi 3tane cocugu var.. buyuk olanlar ikiz.. tup bebekbyaptirmislar onlari ama 3.rabbimin bi lutfu kendiliginden olmus
Harbi keklenmissn cnm da o nerdn bilio metrrbsten indgni nerdn tahmn etms o dakkada .d ama bnde snr olrdm yaa cidden arkamda sanrdmAaa size bugün benimkinin bana yaptığı hain şakayı anlatmadım. Ben bugün sevgilimin ailesine gittim. Annesi, babası ve abisi evdeydi. Oturduk, konuştuk. Muhteşem bir ailesi var gerçekten çok seviyorum. Neyse çıktım ailesinin evinden, bindim metrobüse eve gidiyorum. Metrobüsten indim baktım telefonum çalıyor. Tanımadığım bir gsm numarası. Açıp açmama konusunda kararsız kaldım ama açtım. Alo dedim. Bir baktım arayan sevgilim. Hayatım sallana sallana yürüme, biraz hızlı yürü dedi. Bende efendim anlamadım aşkım dedim. O da bana arkana baksana arkandayım, metrobüsten indin ya şaftın kaydı yine senin dedi. Bende aşkımmmm ya diyerek arkamı döndüm kimse yok tabi. Sonra ben kızdım sevgilime, o da diyor ki seni sinir etmek kandırmak hoşuma gidiyor. Şu an ne kadar tatlı olduğunu hayal ettim de seni seviyorum dedi. :) Ama ben fena keklendim yani.
aynen oyle kuzucum ben allaha havale ettim gerisini o bilir.. :)haklisin nidakusum herkes ayni degil.. sen ustune duseni yapmissin bitanem gerisi onlarin bilicegi is.. allah goruyo hakliyi haksizi allaha havale et kuzucum..
Harbi keklenmissn cnm da o nerdn bilio metrrbsten indgni nerdn tahmn etms o dakkada .d ama bnde snr olrdm yaa cidden arkamda sanrdm
canım bilmiyodum kalbini kırmadım umarım. çok geçmiş olsun hastalıkta allahtan şifada.. sıkma canını ustesidnen gelirsi nsen..Sağol :) Bakalım yani hayırlısı. Baştan teşhis konulduğu için ben çok şanslıyım, kökten kurtulma şansım var. Allah hasta olan herkese şifasını versin.
Haha :) aynen cnm bu erkeklrn sakalri hem fena hem snr edyrlr:)Annesiyle konuşmuş. Saat 5 gibi bizden çıktı demiş. Aradığında da kulak vermiş ki rüzgâr sesi geliyor. Tahmin ettim eve yürüyorsun diye, bir deniyim seni demiş. Yok bir daha karşımda görsem bile hemen inanmıcam. :)
:) hayrli yolculurlar sekerm iyi gecelrr opuldun ALLAH rahtlk versn :)kizlar ben yatiyim uyim artik yarin aydina gidicem is cikisiii yaba daba duuuu:) cok cok opuyorum sizi.. iyi geceler diliyorum
canım bilmiyodum kalbini kırmadım umarım. çok geçmiş olsun hastalıkta allahtan şifada.. sıkma canını ustesidnen gelirsi nsen..
hahaha ay kıyamamm ya :)) gokhanda bana yapmsıtı ama gerceginden. yıl donumumuzde bana hıc gelmesine daır bsey belli etmedi. o sabah uyandırdı benii. Dediki aşkım kargo gelcek saat 1 de sana habern olsun evde ol dedi ay bı heycanlandım yari kaporomantık askım benım falan.. Sonra neyse ben tabi hiç bişey anlamadım. Kapı çaldı ben gayet ihtiyari kapıyı açtım bi baktım gökhanAaa size bugün benimkinin bana yaptığı hain şakayı anlatmadım. Ben bugün sevgilimin ailesine gittim. Annesi, babası ve abisi evdeydi. Oturduk, konuştuk. Muhteşem bir ailesi var gerçekten çok seviyorum. Neyse çıktım ailesinin evinden, bindim metrobüse eve gidiyorum. Metrobüsten indim baktım telefonum çalıyor. Tanımadığım bir gsm numarası. Açıp açmama konusunda kararsız kaldım ama açtım. Alo dedim. Bir baktım arayan sevgilim. Hayatım sallana sallana yürüme, biraz hızlı yürü dedi. Bende efendim anlamadım aşkım dedim. O da bana arkana baksana arkandayım, metrobüsten indin ya şaftın kaydı yine senin dedi. Bende aşkımmmm ya diyerek arkamı döndüm kimse yok tabi. Sonra ben kızdım sevgilime, o da diyor ki seni sinir etmek kandırmak hoşuma gidiyor. Şu an ne kadar tatlı olduğunu hayal ettim de seni seviyorum dedi. :) Ama ben fena keklendim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?