2014 Yarenleri! :)

Ayy ben çok kısayım bu arada. 1.58 boyum var 53 kiloyum. 48 olsam süper olacak. İnşallah olurum. 5 kilo veririm ya, 5 kilo dediğin nedir ki...
ayy abartma bence kilon gayet ideal. göbeğini erit yeterrr oda mekikle cozulcek bişey.. Sıkılassan yeter sana. Ne o oyle hastalıklı gibi zayıf zayıf gezıyorlar. Bazıları alamyor onlara lafım yok ama bile issteye kendimi asla 40 lı kıloalra getırmem.

kizlar yemegi cook.yavas yiyin hatta 1lokmayi 33kere cigneyin.. bunu ben deil uzmanlar soyluyo boool bol su.icin ve vucudunuzu ac birakmayin.. ara ogun.yapin mutlaka tabiiki meyve, yogurt gibi hafif seylerle:)

kizlar yemegi cook.yavas yiyin hatta 1lokmayi 33kere cigneyin.. bunu ben deil uzmanlar soyluyo boool bol su.icin ve vucudunuzu ac birakmayin.. ara ogun.yapin mutlaka tabiiki meyve, yogurt gibi hafif seylerle:)
Vala ben cok cignemyrm cnm direk yiyorm ondn kilo yapyr demek abmde diyor uzun cine uzun die dencm bunuda .d suyu cok tukktyrm bn ztn kuzum

Kuzum sen bizm yanmzda citir kalion:) verirsn kuzum ya 5kiloyu da 5kilo nedr ki:)

Ama benim şöyle bir durumum var. Bende polikistik over var. Henüz çok başındayım ama var yani. Doktor kilonun yüzde 10'unu verirsen, ilaca bile gerek kalmayabilir düzelir dedi. Şu an ilaç kullanıyorum ama politikistik over sendromundan ötürü kilo almaya müsaitim. Zaten boyum kısa. Ondan da biraz vermek istiyorum. Spora yazıldım şu an ama haftada 2 gün gidebildim geçen hafta. Bu hafta hastaydım gidemedim, yarın gideceğim. Yani şu pco'dan kurtulmam lazım. İlerde sorun yaşamak istemiyorum çünkü.

haklisin nidakusum herkes ayni degil.. sen ustune duseni yapmissin bitanem gerisi onlarin bilicegi is.. allah goruyo hakliyi haksizi allaha havale et kuzucum..

Anladim kuzum gecmis olsun. Cok cok zayflama ortayi bul sadce sporla korursun kendni inan cok faydaasi olyordr eminm yani

Aaa size bugün benimkinin bana yaptığı hain şakayı anlatmadım. Ben bugün sevgilimin ailesine gittim. Annesi, babası ve abisi evdeydi. Oturduk, konuştuk. Muhteşem bir ailesi var gerçekten çok seviyorum. Neyse çıktım ailesinin evinden, bindim metrobüse eve gidiyorum. Metrobüsten indim baktım telefonum çalıyor. Tanımadığım bir gsm numarası. Açıp açmama konusunda kararsız kaldım ama açtım. Alo dedim. Bir baktım arayan sevgilim. Hayatım sallana sallana yürüme, biraz hızlı yürü dedi. Bende efendim anlamadım aşkım dedim. O da bana arkana baksana arkandayım, metrobüsten indin ya şaftın kaydı yine senin dedi. Bende aşkımmmm ya diyerek arkamı döndüm kimse yok tabi. Sonra ben kızdım sevgilime, o da diyor ki seni sinir etmek kandırmak hoşuma gidiyor. Şu an ne kadar tatlı olduğunu hayal ettim de seni seviyorum dedi. :) Ama ben fena keklendim yani.

rabbim sifani versin cnm bnmmm.. ozmn dahada dikkat et ver o 5kiloyu.. polikistik overide cok sikinti yapma kadinlarin bi cogunda oluyo.. hastaneden fzt bi abla var kadin pco hastasi 3tane cocugu var.. buyuk olanlar ikiz.. tup bebekbyaptirmislar onlari ama 3.rabbimin bi lutfu kendiliginden olmus

Kuzum yorm yapaym dedim. Hersey senin fikrn tabi kapanrsan ALLAH icin kapanrsn ama genede konusmamazlk uapma kaynananla erkeklern en duskn oldgu bi annesi bi babasidr gene saygni koru sen. Ne deselerde skma sen canini

Sağol :) Bakalım yani hayırlısı. Baştan teşhis konulduğu için ben çok şanslıyım, kökten kurtulma şansım var. Allah hasta olan herkese şifasını versin.

Harbi keklenmissn cnm da o nerdn bilio metrrbsten indgni nerdn tahmn etms o dakkada .d ama bnde snr olrdm yaa cidden arkamda sanrdm

Harbi keklenmissn cnm da o nerdn bilio metrrbsten indgni nerdn tahmn etms o dakkada .d ama bnde snr olrdm yaa cidden arkamda sanrdm

Annesiyle konuşmuş. Saat 5 gibi bizden çıktı demiş. Aradığında da kulak vermiş ki rüzgâr sesi geliyor. Tahmin ettim eve yürüyorsun diye, bir deniyim seni demiş. Yok bir daha karşımda görsem bile hemen inanmıcam. :)

Sağol :) Bakalım yani hayırlısı. Baştan teşhis konulduğu için ben çok şanslıyım, kökten kurtulma şansım var. Allah hasta olan herkese şifasını versin.
canım bilmiyodum kalbini kırmadım umarım. çok geçmiş olsun hastalıkta allahtan şifada.. sıkma canını ustesidnen gelirsi nsen..

Haha :) aynen cnm bu erkeklrn sakalri hem fena hem snr edyrlr:)

canım bilmiyodum kalbini kırmadım umarım. çok geçmiş olsun hastalıkta allahtan şifada.. sıkma canını ustesidnen gelirsi nsen..

Yok canım sen ne dedin ki. Sağol teşekkür ederim. Kesinlikle dediklerine katılıyorum 40'lı kiloda olup hastalıklı gibi dolaşan çok ama ben yapı olarak zaten hiç zayıf olamıyorum. 4 kilo doğmuşum da ben :) Yani istesem de zayıf olamam zaten istemem de :)

hahaha ay kıyamamm ya :)) gokhanda bana yapmsıtı ama gerceginden. yıl donumumuzde bana hıc gelmesine daır bsey belli etmedi. o sabah uyandırdı benii. Dediki aşkım kargo gelcek saat 1 de sana habern olsun evde ol dedi ay bı heycanlandım yari kaporomantık askım benım falan.. Sonra neyse ben tabi hiç bişey anlamadım. Kapı çaldı ben gayet ihtiyari kapıyı açtım bi baktım gökhan nasıl guluyoruz ama ben pıjamalarla sac bas dagınık tabi. Kargonuz geldi şuraya da bi imza derken yanagnı gosterdi öptüm bende muck muck oys

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…