2014 Yarenleri! :)

Ayy sizinki çok güzelmiş. Benimkinin yaptığı ilk etapta hiç güldürmedi de, baktım o çok mutlu oldu. Kahkahalar atıyor telefonda, sonra bende mutlu oldum. :)

Ayy sizinki çok güzelmiş. Benimkinin yaptığı ilk etapta hiç güldürmedi de, baktım o çok mutlu oldu. Kahkahalar atıyor telefonda, sonra bende mutlu oldum. :)
öylee canım basta gıcık olmussundur normal olarak öyle oluyor onların bi gülüşü herşeyi unutturuyoor.

27 KASIM 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ

TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA

PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 62 ---TUNCELİ

PLASLAN / 66--- YOZGAT

PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
MYNM / 97
OZGEEMRE/ 97

ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
NİDAGKHN / 106
PERİ__KİZİ / 144

YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ
EVMAKİNESİ / 143
TUCE_TUCE / 143
EFULİ__ / 144
POFUDUK16 / 158
EVREM2724 / 179

100LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA/ 234
ZAMANSİZ93 / 254
YESMCEYHN / 257

200LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
DENİZLİLİLİLİ / 342
KAMUHE / 345

MLTM/351

ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR

ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ

vayy harikasın sekerim. attıranda yok pek bu aksam buralarda noldu bu kızlara

:) Herkes yemin töreninin heyecanında, telaşında sanırım. Ben gidemiyorum ya burdayım. Bende artık yatıyorum. Yarın spora gideceğim için uykumu almış olayım. Yoksa o koşu bandı ve bisiklette ruh gibi oluyorum. En az 9 saat uyumam lazım yoksa hiç uykumu alamıyorum. Iyi geceler. Allah rahatlık versin sana da. Görüşürüz yarın. :)

İyi gecelerr tatlım.. Gorusmek uzere iyi dinlen yarın koşu bandında yıgılma

ay uzuldum canim ya kvyle ben hep iyi anlasilsin diye dua ederim onemli bisey ya gelin kv :/ insallah duzeltirsiniz canim benimm..

canim bende boyle olacagindan korkuyorum iste hatta eminim gibi bisey ama insallah yanilirim. erdi ister kapanmami ama baski yapmadi simdiye kadar evlendikten sonra yaparsa cok buyuk olay cikar gibime geliyo.. bu konulari dusunmicem her seferinde diyorum ama hergun aklimda canim yaa.. napalim beni neler bekliyo bilmiyorum insallah dusundugum gibi olmaz

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn.

Sen bana yolla fotoğrafları bakarım ben. :) Ben de araştırayım bir.

günaydın kızlaar :) akşam sevdiceğim aradı 3 defa çok rahatım komutanlarım çok iyi dedi nasıl sevindim anlatamam ama hastacık olmuş sevgilim ona üzüldüm öksürüyor bide üzülmeyeym diye arkadaş öksürüyor diyor kıyamam onaa pazartesi yada salı usta birliği belli olacakmış inşallah yine rahat edeceği bir yere düşer yarimm :) bugün keyfim yerinde sizler nasılsınız askerleriniz nasıl :)

günaydın canım inşallah usta birliği rahat bir yer çıkar ..ohh ne güzel senin uzun dönemm i canım ..bende işteyim zaman geçsin diyorum askerim iyi antalyada çok soğukmuş orası ...antalya öyle ise diğer yerfleri düşünemiyorum valla

ayy bi dk bi dk benim sevdiceğim de antalya da :) uzun dönem tatlım acemiliği şu an senin askerin uzun dönem mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…