- 20 Mart 2013
- 480
- 194
- 63
hahaha ay kıyamamm ya :)) gokhanda bana yapmsıtı ama gerceginden. yıl donumumuzde bana hıc gelmesine daır bsey belli etmedi. o sabah uyandırdı benii. Dediki aşkım kargo gelcek saat 1 de sana habern olsun evde ol dedi ay bı heycanlandım yari kaporomantık askım benım falan.. Sonra neyse ben tabi hiç bişey anlamadım. Kapı çaldı ben gayet ihtiyari kapıyı açtım bi baktım gökhannasıl guluyoruz ama ben pıjamalarla sac bas dagınık tabi. Kargonuz geldi şuraya da bi imza derken yanagnı gosterdi öptüm bende muck muck oys
öylee canım basta gıcık olmussundur normal olarakAyy sizinki çok güzelmiş. Benimkinin yaptığı ilk etapta hiç güldürmedi de, baktım o çok mutlu oldu. Kahkahalar atıyor telefonda, sonra bende mutlu oldum. :)
vayy harikasın sekerim. attıranda yok pek bu aksam buralarda noldu bu kızlaraMademozgeemre yok şafak tablosunu ben güncelliyim. :)
vayy harikasın sekerim. attıranda yok pek bu aksam buralarda noldu bu kızlara
İyi gecelerr tatlım.. Gorusmek uzere iyi dinlen yarın koşu bandında yıgılma:) Herkes yemin töreninin heyecanında, telaşında sanırım. Ben gidemiyorum ya burdayım. Bende artık yatıyorum. Yarın spora gideceğim için uykumu almış olayım. Yoksa o koşu bandı ve bisiklette ruh gibi oluyorum. En az 9 saat uyumam lazım yoksa hiç uykumu alamıyorum. Iyi geceler. Allah rahatlık versin sana da. Görüşürüz yarın. :)
Dmi ya herkes uyudu herlde:)vayy harikasın sekerim. attıranda yok pek bu aksam buralarda noldu bu kızlara
ay uzuldum canim ya kvyle ben hep iyi anlasilsin diye dua ederim onemli bisey ya gelin kv :/ insallah duzeltirsiniz canim benimm..MissPeaceful canım benım mustakbel kaynanamla ben suan konusmuyorum.. cok bunalttı beni ama yınede saygım sonsuz. Şimdi gelelim asıl konuyaa. Bnımkının anne tarafıda kapalıdır yani nasıl diyim asırı dınıne duskun yanlıs anlasılmasın benım annemde kapalıdır. Surekli böyle banaa alttan alttan gıydırmeye calısır. gokhanın mevludu olmustu askere gıtmeden orda basortu takmıstım. Yok neymıs komsular gormus de benı basortulu cok begenmiş. Sonra kızını kapattı. Bı gun bana dedi sen kapanmayı dusunmuyormusun diye. gokhanda vardı yanımızda. Bende dedim ki ben kul için değil kapanırsam ALLAH rızası için kapanırım dedim ki gercekten de oyle. Gökhanla falan hiç takılmaz o konulara. farketmez benım için hayatım ben seni böyle gorup begendim ama birgun kendi rızanla kapanmak istersen de hosuma da gider dedi.
gunaydinnnn tatlimGunydiiiinn kizlaar
facebooktan :) çorludaki pastanelerde güzel yapamıyorlardı bu abla evinde yapıyormuş çok beğendim :) kurabiye istanbulda çok yavru sen de bulursun, bak sana foto atarım eve gidince sabah bakarsın beğenirsen düşünürsün :)
günaydın kızlaar :) akşam sevdiceğim aradı 3 defa çok rahatım komutanlarım çok iyi dedi nasıl sevindim anlatamam ama hastacık olmuş sevgilim ona üzüldüm öksürüyor bide üzülmeyeym diye arkadaş öksürüyor diyor kıyamam onaapazartesi yada salı usta birliği belli olacakmış inşallah yine rahat edeceği bir yere düşer yarimm :) bugün keyfim yerinde sizler nasılsınız askerleriniz nasıl :)
Ay keske bnde bulablsem adanada nerde bulacaksam.s
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn.
Sen bana yolla fotoğrafları bakarım ben. :) Ben de araştırayım bir.
günaydın canım inşallah usta birliği rahat bir yer çıkar ..ohh ne güzel senin uzun dönemm i canım ..bende işteyim zaman geçsin diyorum askerim iyi antalyada çok soğukmuş orası ...antalya öyle ise diğer yerfleri düşünemiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?