ayy bi dk bi dk benim sevdiceğim de antalya da :) uzun dönem tatlım acemiliği şu an senin askerin uzun dönem mi :)
topçulardamı kzuuzm benim kısa dönem canım ş.urfa usta birliği ...ama antlayada olanaları doğu gönderiyor diye duydum canım hayırlı yer çıksın inşallah ...
tamam canım illaki bulursun ya güzel şeyler :)
Fiyat hakkında bilgi yazmamışlar ama güzel şeyler var cidden. :)
topçular canım valla bilmiyorum 1 hafta önce dağıtım olmuş hep edirne ankara çıktı usta birliği dedi bizde edirnede yaşıyoruz kütüğüde ağrı bakalım umut fakirin ekmeği1 haftaya öğreneceğiz inşallah :)
kızlar bugün moralim bozuk,
dün ablamla konuştum ( görümcemle yani ) kayınvalidem eve çıkıyor ya ondan konuştuk sonra annem yalnız tek başına zor oluyor onun için, işten eve geliyor evde kimse yok dedi,
şimdi diceksiniz ki bunda ne var :)
sevdicek askere gitmeden önce babamla çalıştı yaklaşık 2 buçuk ay çorludaydı, kayınvalidem pek istemedi gelmesini ama sonradan hak verdi, nasipse geldiğinde babam yine birlikte çalışalım diyor, yani ceyhunun çorluya yerleşmesi gerekicek ve ailem de çorluda hayat kurmamızdan yana, kayınvalidem de buraya gelmek istemiyor istanbulda çevresi var diye, bizim işler sarpasarıyor tabi..
ablam da annem yalnız falan deyince acaba diyorum, onlar istanbulda yaşamamızı isterse kayınvalidemle birlikte..
sevdicek gelicem istanbulda çok durmıcam babanla çalışıcam çorluda hayat kurucaz diyor, onlar farklı diyor
annem de bak bu konudan başın ağrıyacak diyor.. iyice karıştım
hayırlısı olsun canım hayırlı teskereler canım ...napalım kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız işte ...
kızlar bugün moralim bozuk,
dün ablamla konuştum ( görümcemle yani ) kayınvalidem eve çıkıyor ya ondan konuştuk sonra annem yalnız tek başına zor oluyor onun için, işten eve geliyor evde kimse yok dedi,
sevdicek askere gitmeden önce babamla çalıştı yaklaşık 2 buçuk ay çorludaydı, kayınvalidem pek istemedi gelmesini ama sonradan hak verdi, nasipse geldiğinde babam yine birlikte çalışalım diyor, yani ceyhunun çorluya yerleşmesi gerekicek ve ailem de çorluda hayat kurmamızdan yana, kayınvalidem de buraya gelmek istemiyor istanbulda çevresi var diye, bizim işler sarpasarıyor tabi..
ablam da annem yalnız falan deyince acaba diyorum, onlar istanbulda yaşamamızı isterse kayınvalidemle birlikte..
sevdicek gelicem istanbulda çok durmıcam babanla çalışıcam çorluda hayat kurucaz diyor, onlar farklı diyor
bunu sevgilinin ailesiyle konuşup halletmesi gerekiyor bence senlik bi durum yok sen demiyorsun sonuçta gel babamla çalış burda yaşayalım diye sevgilinin kararı ve annesiyle onun konuşması benim kararım demesi gerekiyor bence
Canım öyle eniştenin demesiyle hemen oluyor mu Çorlu'ya gelmek falan. Askere gitmeden önce belki sorun olmamıştır ama askerden geldikten sonra her şeyin bir düzene oturması için çocugun İstanbul'da kalması yönünde baskı yapabilirler gibime geliyor. Bunlar askerlikten sonra konuşulacak şeyler şimdi ha diye tek başına karar verilecek bir konu değil. Ki ablası da konuyu açtığına göre ailesi İstanbul'da kalması taraftarı.
olabilir canım ama bence kendine hiç sıkıntı yapma askerden dönmeden bunların konuşulmasının bi anlamı yok konuşulacak olursada eğer benim düşüncem tamamen ailesiyle onun arasında çözülebilecek bir durum senin yerin kocanın yanı :) sonuçta insan sevdiğiyle olduktan sonra çok kötü bi yerde de mutlu olabilir yeterki onunla ol ve ona destek ol onun kararlarının arkasında dur kendisi çorluda yaşamak istiyorsa zaten ailesini ikna edip arkasına alacaktır sen tatlı canını sıkma :)
askerden önce bu konu geçti ve biz yıprandık, ceyhun da yıprandığımızı gördüğü için bu ilişki bitmesin diye geldi çalıştı, aslında bende bu konuyu askerden sonrasına bırakıyorum ama ablası birden bu konuyu açınca kötü hissettim kendimi..
istanbul da iş bulmaya ve hayat kurmaya çalıştığımızı düşünürsek toparlanmak çok daha uzun zaman gerektirir, ama dediğin gibi bence de istanbul da hayat kurmamızdan yanalar
ceyhuna da birşey söyleyemiyorum çünkü konu ne zaman açılsa ben annemle konuştum askere de konuşarak geldim diyor..
Canım Ceyhun seni üzmemek için söylüyor sanırım. Sonuçta askerde iletişim sorunu yaşanıyor arada mesafeler var rahat olamıyorsun vs bu yüzden konuyu kapatıyor. Ama ailesi İstanbul konusunda kararlı belli ablası durduk yere bu konuyu açmazdı. Hem annesi de yalnızmış. Ama birlikte kalmak zorunda değilsiniz yakın bir yerde oturabilirsiniz. Bu arada İstanbul'da ikamet etmek konusunda ne düşünüyorsun?
kesinlikle canım ben onunla bilmediğim bir şehire de giderim o nereye ben oraya :)
ama babamı ve annemi karşıma almam gerekir, kesin bir dille söylüyorlar burada olmıcaksanız bu iş olmaz diye babam çok iyidir hoştur anlayışlıdır ama bu konuda beni defalarca uyardı, şimdiden düşünmeyeyim diyorum ama buna kendimi hazırlamazsam kime nasıl davranıcağımı belirlemezsem geldiğinde biz yıpranıcaz bundan çok korkuyorum
aslında benim ailem de bu konuda çok önyargılı ve düşüncelerine katılmıyorum ama onlar benim ailem öyle veya böyle
ailen öyle bi şart koştuysa ceyhun da çorluda yaşamak istediğini söylediyse onun annesi susup oturmalı
bunlari simdiden dusunup sikma canini bebegim ceyhun gelsin bi askerden allahin izniyle ozmn beraberce oturup dusunursunuzkızlar bugün moralim bozuk,
bunlari simdiden dusunup sikma canini bebegim ceyhun gelsin bi askerden allahin izniyle ozmn beraberce oturup dusunursunuz
evet bencede uzakta olduğu için bu konuyu yüzyüze konuşmamız gerektiğini düşünüp ben herşeyi ayarladım diyip geçiştiriyor haklısın..
ben gençtir bizi anlar ablam derken bu konuyu onun gündeme getirmesine çok şaşırdım ve bir tuhaf oldum ceyhuna da birşey diyemiyorum, içim içimi yiyiyor..
ailem bu konuda çok net kararlı canım askere gitmeden önce annem babam ceyhun ben bu konuyu açıkça konuştuk, babam burda hayat kurmanızı istiyorum senin işin de yeşimin işi de burda dedi..
babamla tek kaldığımda da istanbul kesinlikle olmaz onayım yok yeşim bil dedi..
bana ne düşünüyorsun diye sorarsan istanbulda trafikle insan kalabalığıyla uğraşmak istemiyorum ve burda daha rahat geçinebiliriz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?